Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Objave, novosti, komentari moderatora /

Nestale fotke - upload radi, fotke se nisu vratile!

Ajme cure draga, daj se strpite. Ništa nećete postići ako svakih 5 minuta netko pita do kad do kad. Kao da je to minuta posla da se nešto napravi, kao da se samo klikne dva puta i riješena stvar. Ne radite taj posao, ne znate u čemu je problem i ne znate na koji način se to riješava. I isto tako s ovim uplovdom novih slika, NEĆE SE OMOGUĆITI sve dok se ne riješi problem, jer da omoguće da se oglasi mogu ponovno stavljati prije nego što riješe problem, ponovno bi vam i te slike nestajale, i samo bi još više produžili riješavanje problema. Maknite se s krpica, i vratite se za dva tjedna, ako se to tad ne popravi onda ispitujte, a ne ovako 100 istih pitanja svakih 5 minuta.
2019 09 17
> Picolo88: > Da,zamisli clanarina 🙄 Boze moj od toliko dr oglasnika besplatnih krpice su posebne pa bi trebalo uvesti clanarinu povraca mi se od takvih “pametnih”komentara 🤮 pogotovo kao sto ste rekli za reklame,pa samo reklame iskacu kao kokice i ne...nista ne dobiju od njih 😂> Magora: > > Isto jednu stvar ne treba zaboraviti, jesu basplatne, imaju strasno puno korisnika, a vjerujem da shodno tome i na tom temelju osnivaci stranice i zaraduju putem reklama. Tako da....jos najbolje da placamo clanarinu, a mi smo ti koji im to omogucavamo. Pa cak niti na Njuskalu , osim autiju i nekretnina ne placas primjerice nista ako prodajes stolicu ili kaput ili šljem iz Prvog svjetskog rata. > > Koje ideje , da clanarina...😏 > > Upravo ugledah T-comovu reklamu na naslovnoj strani, ne bilo ciju nego T -com, ako se oni reklamiraju tu onda.... Osim autiju 🤣🤣🤣 sori smjesno je
2019 09 17
> DupliOrmar: > Kada će se stranica vratiti i normalu? > Moji artikli su izbrisani svi. Sad moram ponovno stavljati oglase ali gumb za nove artikle nikako ne učitava slike ni informacije... > Pomoć asap Probaj procitati dvije stranice unazad
2019 09 17
> Picolo88: > Da,zamisli clanarina 🙄 Boze moj od toliko dr oglasnika besplatnih krpice su posebne pa bi trebalo uvesti clanarinu povraca mi se od takvih “pametnih”komentara 🤮 pogotovo kao sto ste rekli za reklame,pa samo reklame iskacu kao kokice i ne...nista ne dobiju od njih 😂> Ništa ne dobiju od reklama???? Jeste vi ozbiljni?
2019 09 17
> Marija007bje: > Ajme cure draga, daj se strpite. Ništa nećete postići ako svakih 5 minuta netko pita do kad do kad. Kao da je to minuta posla da se nešto napravi, kao da se samo klikne dva puta i riješena stvar. Ne radite taj posao, ne znate u čemu je problem i ne znate na koji način se to riješava. I isto tako s ovim uplovdom novih slika, NEĆE SE OMOGUĆITI sve dok se ne riješi problem, jer da omoguće da se oglasi mogu ponovno stavljati prije nego što riješe problem, ponovno bi vam i te slike nestajale, i samo bi još više produžili riješavanje problema. > Maknite se s krpica, i vratite se za dva tjedna, ako se to tad ne popravi onda ispitujte, a ne ovako 100 istih pitanja svakih 5 minuta. ja mislim da one misle da se stranica poput ove nacrta u Paintu i onda se samo stavi na internet i radi. a ako dođe do greške, onda opet uđeš u paint i samo ponovo nacrtaš što ti se obrisalo. eto, drugog objašnjenja nemam. a ako vam se kontaktira nekoga jer tu ne dobivate odgovore, evo vam mail osnivačice tvrtke Kominoi koja je vlasnica svih krpica (Hrvatska, Srbija, Slovenija, Makedonija itd.) pa nju malo ispitujte kada će.. [email protected]
2019 09 17
> maloodjece: > > Marija007bje: > > Ajme cure draga, daj se strpite. Ništa nećete postići ako svakih 5 minuta netko pita do kad do kad. Kao da je to minuta posla da se nešto napravi, kao da se samo klikne dva puta i riješena stvar. Ne radite taj posao, ne znate u čemu je problem i ne znate na koji način se to riješava. I isto tako s ovim uplovdom novih slika, NEĆE SE OMOGUĆITI sve dok se ne riješi problem, jer da omoguće da se oglasi mogu ponovno stavljati prije nego što riješe problem, ponovno bi vam i te slike nestajale, i samo bi još više produžili riješavanje problema. > > Maknite se s krpica, i vratite se za dva tjedna, ako se to tad ne popravi onda ispitujte, a ne ovako 100 istih pitanja svakih 5 minuta. > ja mislim da one misle da se stranica poput ove nacrta u Paintu i onda se samo stavi na internet i radi. a ako dođe do greške, onda opet uđeš u paint i samo ponovo nacrtaš što ti se obrisalo. > eto, drugog objašnjenja nemam. > a ako vam se kontaktira nekoga jer tu ne dobivate odgovore, evo vam mail osnivačice tvrtke Kominoi koja je vlasnica svih krpica (Hrvatska, Srbija, Slovenija, Makedonija itd.) pa nju malo ispitujte kada će.. [email protected] Da gđu briga, osigurala bi adekvatnu tehničku podršku. Već ste pisali o "scriptovima" i kako je to sve straaaAšnoo komplicirano. Nekome tko se bavi time - NIJE. Ponoviću, krpice lovu zarađuju na monetizaciji tj reklamama i dok se reklame vrte živo ih zaboli za sve nas i vas. Da su reklame pale, riješili bi to u 5 minuta.
2019 09 17
Vidim da se spominje plaćanje članarine ... Dakle- NE pada mi na pamet ! Onima koji ovo već treći put proživljavaju zaista ne pada na pamet da još i plaćaju , a toliko su puta iznevjereni . Sve i da obećaju da se to više neće desiti - a šta ako se desi ?? Milijun bijesnih korisnika bi tražilo svoj novac nazad !
2019 09 17
> Picolo88: > Da,zamisli clanarina 🙄 Boze moj od toliko dr oglasnika besplatnih krpice su posebne pa bi trebalo uvesti clanarinu povraca mi se od takvih “pametnih”komentara 🤮 pogotovo kao sto ste rekli za reklame,pa samo reklame iskacu kao kokice i ne...nista ne dobiju od njih 😂> Magora: > > Isto jednu stvar ne treba zaboraviti, jesu basplatne, imaju strasno puno korisnika, a vjerujem da shodno tome i na tom temelju osnivaci stranice i zaraduju putem reklama. Tako da....jos najbolje da placamo clanarinu, a mi smo ti koji im to omogucavamo. Pa cak niti na Njuskalu , osim autiju i nekretnina ne placas primjerice nista ako prodajes stolicu ili kaput ili šljem iz Prvog svjetskog rata. > > Koje ideje , da clanarina...😏 > > Upravo ugledah T-comovu reklamu na naslovnoj strani, ne bilo ciju nego T -com, ako se oni reklamiraju tu onda.... Onda ajdete na te druge besplatne oglasnike pa pametujte tamo njima. Dokle god ne placate clanarinu nemate sta ni zahtijevat i gotovo. Ne znam sta vas briga koliko stranica zaraduje ili ne zaraduje od reklama. Sta bi oni vas tribali castit jer eto, oni zarade od reklama? Svaka usluga se placa, ne znam zasto bi ovo bilo izuzetak.
2019 09 17
> maloodjece: > > Postovana, > > Zar ne bi bilo najbolje da svaki korisnik izbrise oglase na kojima su fotke nestale te da nam se omoguci upload oglasa, znam da je nekima gnjavaza ponovno sve stavljati opet ali mozda bi to bilo najbezbolnije rjesenje? I da se razmisli o tome da zaista placamo neku mjesecnu clanarinu u svrhu izbjegavanja ovakvih stvari u buducnosti.. Lp, martina > Postovana Martina, > koji dio problematike ne razumijete? > greska je u slikama - pojavio se bug kojega je potrebno detektirati i ukloniti. kako da se omoguci upload kada je upravo sa slikama problem?! zamislite sto bi se u ovoj situaciji dogodilo do uploadate artikl - ponovno bi nestalo sve, mozda bi se pojavio na profilu druge korisnice... u svakom slucaju, ne bi funkcioniralo. > a sada se sjetite neke serije/filma di negdje netko vrlo profesionalno lupeta po tipkovnici racunala, a na ekranu se prikazuje hrpa nekih znakica. e tako izgledaju krpice u pozadini - hrpa kodova i tagova u PHP-u, CSS-u, JavaScriptu i tko zna kojem jos jeziku. samo da bi vam se naslovna stranica krpica prikazal kako treba, postoji na stotine redaka kodova. > da, u tome je tesko naci gdje je bug (greska) i da, popravak moze trajati danima! > ono sto bi sada bilo najbolje je da se krpice u potpunosti 'sakriju' od korisnika tj. da se onemoguci login dok se ovo ne sredi, jer ljudi ovdje postaju zivi napor. > i administratorica nema nikakve veze s tehnickom stranom krpica, niti treba imati. njezin zadatak je administracija korisnika i njihobog ponasanja, nista vise. > a kako to obavlja, to je drugi par rukava. Postovana, Zar sam ja poruku pisala Vama? Kolko me pamcenje sluzi obracala sam se adminu! stoga zaista nema potrebe za razglabanjem odnosno Vasim nepotrebnim odgovorom na moju poruku adminu. Hvala na razumijevanju, lp
2019 09 17
> Glitterpink: > Vidim da se spominje plaćanje članarine ... Dakle- NE pada mi na pamet ! Onima koji ovo već treći put proživljavaju zaista ne pada na pamet da još i plaćaju , a toliko su puta iznevjereni . Sve i da obećaju da se to više neće desiti - a šta ako se desi ?? Milijun bijesnih korisnika bi tražilo svoj novac nazad ! Normalno da ce se dogadat i dalje. Ideja s clanarinom je spomenuta u kontekstu da se tim novcem financira bolje odrzavanje stranice i admini koji ce reagirati na krsenja pravila i prevarr na dnevnoj bazi. Ali svi bi vi nesto dzabe, a da vam valja. Kako da ne.
2019 09 17
> Da gđu briga, osigurala bi adekvatnu tehničku podršku. Već ste pisali o "scriptovima" i kako je to sve straaaAšnoo komplicirano. Nekome tko se bavi time - NIJE. Ponoviću, krpice lovu zarađuju na monetizaciji tj reklamama i dok se reklame vrte živo ih zaboli za sve nas i vas. Da su reklame pale, riješili bi to u 5 minuta. naravno da ih nije briga kada nemaju koristi od nas, to je točno. ali da je programiranje lagano nekome tko se time bavi, nije točno. programiranje, a pogotovo ako je jedna osoba zadužena i za back-end i za front-end je itekako teško. točnije, održavanje isprogramiranoga je teško. velike firme u pravilu imaju osobu koja je zadužena isključivo za bugove i to očito s razlogom. a ono najteže je ako ste došli na mjesto system administratora, a sustav niste sami izgradili.
2019 09 17
> Postovana, > Zar sam ja poruku pisala Vama? Kolko me pamcenje sluzi obracala sam se adminu! stoga zaista nema potrebe za razglabanjem odnosno Vasim nepotrebnim odgovorom na moju poruku adminu. Hvala na razumijevanju, lp Martina, obraćam Vam pažnju da ste pisali u temi na Forumu, ne privatnu poruku adminu. Lp
2019 09 17
Ja još uvijek nemam ni jednu sliku, a ne mogu ni staviti novi artikl? Da li je stvar riješena ili i drugi još uvijek imaju isti problem? Pozz
2019 09 17
> Admin2nd: > Pozdrav svima, > Kao što vidite nestala je hrpa fotki sa sajta, a tehnička je služba isključila mogućnost uploada kako nebi došlo do novih zavrzlama. > Ovakvo će stanje potrajati barem do sutra. > Ispričavamo se zbog nastalog problema! Pozdrav, ja još uvijek nemam ni jednu sliku, a ne mogu dodati ni novi artikl. Da li je to riješeno ili problem još uvijek traje? Hvala
2019 09 17
A je da! Ali vjerujem da je to zbog vrijednosti toga sto se prodaje jer straca kosta 100 kuna, a auto , stan ili kuca poprilicno vise.😅 > loksie: > > Picolo88: > > Da,zamisli clanarina 🙄 Boze moj od toliko dr oglasnika besplatnih krpice su posebne pa bi trebalo uvesti clanarinu povraca mi se od takvih “pametnih”komentara 🤮 pogotovo kao sto ste rekli za reklame,pa samo reklame iskacu kao kokice i ne...nista ne dobiju od njih 😂> Magora: > > > Isto jednu stvar ne treba zaboraviti, jesu basplatne, imaju strasno puno korisnika, a vjerujem da shodno tome i na tom temelju osnivaci stranice i zaraduju putem reklama. Tako da....jos najbolje da placamo clanarinu, a mi smo ti koji im to omogucavamo. Pa cak niti na Njuskalu , osim autiju i nekretnina ne placas primjerice nista ako prodajes stolicu ili kaput ili šljem iz Prvog svjetskog rata. > > > Koje ideje , da clanarina...😏 > > > Upravo ugledah T-comovu reklamu na naslovnoj strani, ne bilo ciju nego T -com, ako se oni reklamiraju tu onda.... > Osim autiju 🤣🤣🤣 sori smjesno je
2019 09 17
1 2 ... 26 27 28 29 30 31 32 ... 76