Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Objave, novosti, komentari moderatora /

Nestale fotke - upload radi, fotke se nisu vratile!

Napisat ću vam kad dobijem dodatne informacije, pa lik nam od prvog dana govori da će se slike vratiti, ali ne odmah nego kroz nekoliko dana! Sistem ima pun kufer i osamsto artikala, a svaki ima više fotki i treba vremena da se sve to vrati. Kao npr kad stavljate više fotki na instać, svih deset fotki se uploada nakon nekoliko sekundi. Sad zamislite skoro dva milijuna artikala puta ajmo reć prosječno tri fotke. Jednostavno ne ide odmah.
2019 09 17
A kako saljete u inozemstvo?> Paprika16: > prodajem i na ebayju i upravo sad pak tamo imam problema sa slikama na novim oglasima. hmmm... > btw netko je napisao da se plaća članarina na ebayju, nema članarine ali uzimaju dobar postotak od prodaje i oni i paypal...
2019 09 17
> Admin2nd: > Napisat ću vam kad dobijem dodatne informacije, pa lik nam od prvog dana govori da će se slike vratiti, ali ne odmah nego kroz nekoliko dana! Sistem ima pun kufer i osamsto artikala, a svaki ima više fotki i treba vremena da se sve to vrati. Kao npr kad stavljate više fotki na instać, svih deset fotki se uploada nakon nekoliko sekundi. Sad zamislite skoro dva milijuna artikala puta ajmo reć prosječno tri fotke. Jednostavno ne ide odmah. Hvala na brzom odgovoru...nadam se da će se sve vratiti i da neće biti posljedica 👍😉
2019 09 17
Meni se one prije nisu veatile pa sam obrisala. I sad opet 😞jovo nanovo
2019 09 17
I mene je dosta nih pitalo kaji mi je sa slikama hvala
2019 09 17
> Admin2nd: > Napisat ću vam kad dobijem dodatne informacije, pa lik nam od prvog dana govori da će se slike vratiti, ali ne odmah nego kroz nekoliko dana! Sistem ima pun kufer i osamsto artikala, a svaki ima više fotki i treba vremena da se sve to vrati. Kao npr kad stavljate više fotki na instać, svih deset fotki se uploada nakon nekoliko sekundi. Sad zamislite skoro dva milijuna artikala puta ajmo reć prosječno tri fotke. Jednostavno ne ide odmah. Postovana, Zar ne bi bilo najbolje da svaki korisnik izbrise oglase na kojima su fotke nestale te da nam se omoguci upload oglasa, znam da je nekima gnjavaza ponovno sve stavljati opet ali mozda bi to bilo najbezbolnije rjesenje? I da se razmisli o tome da zaista placamo neku mjesecnu clanarinu u svrhu izbjegavanja ovakvih stvari u buducnosti.. Lp, martina
2019 09 17
> Postovana, > Zar ne bi bilo najbolje da svaki korisnik izbrise oglase na kojima su fotke nestale te da nam se omoguci upload oglasa, znam da je nekima gnjavaza ponovno sve stavljati opet ali mozda bi to bilo najbezbolnije rjesenje? I da se razmisli o tome da zaista placamo neku mjesecnu clanarinu u svrhu izbjegavanja ovakvih stvari u buducnosti.. Lp, martina Postovana Martina, koji dio problematike ne razumijete? greska je u slikama - pojavio se bug kojega je potrebno detektirati i ukloniti. kako da se omoguci upload kada je upravo sa slikama problem?! zamislite sto bi se u ovoj situaciji dogodilo do uploadate artikl - ponovno bi nestalo sve, mozda bi se pojavio na profilu druge korisnice... u svakom slucaju, ne bi funkcioniralo. a sada se sjetite neke serije/filma di negdje netko vrlo profesionalno lupeta po tipkovnici racunala, a na ekranu se prikazuje hrpa nekih znakica. e tako izgledaju krpice u pozadini - hrpa kodova i tagova u PHP-u, CSS-u, JavaScriptu i tko zna kojem jos jeziku. samo da bi vam se naslovna stranica krpica prikazal kako treba, postoji na stotine redaka kodova. da, u tome je tesko naci gdje je bug (greska) i da, popravak moze trajati danima! ono sto bi sada bilo najbolje je da se krpice u potpunosti 'sakriju' od korisnika tj. da se onemoguci login dok se ovo ne sredi, jer ljudi ovdje postaju zivi napor. i administratorica nema nikakve veze s tehnickom stranom krpica, niti treba imati. njezin zadatak je administracija korisnika i njihobog ponasanja, nista vise. a kako to obavlja, to je drugi par rukava... i ne zaboravite da su krpice besplatne. dobro je da ikakva podrska postoji! ideja s placanjem clanarine je super, ali ostaje pitanje zeli li se krpicama u tehnickom smislu netko baviti aktivno. sumnjam.
2019 09 17
> StefiVidic: > Kako se situacija razvija, isplivale su i fotke iz inboksa. Pa da vidimo čija mama crnu vunu prede i tko je onom tipu prodao opuške i nošene čarape 🤣 Hahaha ja sam se i ponudila za opuške ali ništa 🙈
2019 09 17
Pozdrav! Pitanje za admina: nekoliko krpičarki je u ovih 27 stranica spomenulo da su brisale oglase gdje im je nestala slika, a i ja sam jedna od njih jer u prijašnjim nestajanjima slike nisu vraćane. Postoji li mogućnost da se zatraži povrat svega obrisanog u vremenu od pada stranice (i vlastitih oglasa i slika iz omiljenih) nakon što se stranica oporavi? Zahvaljujem na odgovoru!
2019 09 17
Isto jednu stvar ne treba zaboraviti, jesu basplatne, imaju strasno puno korisnika, a vjerujem da shodno tome i na tom temelju osnivaci stranice i zaraduju putem reklama. Tako da....jos najbolje da placamo clanarinu, a mi smo ti koji im to omogucavamo. Pa cak niti na Njuskalu , osim autiju i nekretnina ne placas primjerice nista ako prodajes stolicu ili kaput ili šljem iz Prvog svjetskog rata. Koje ideje , da clanarina...😏 Upravo ugledah T-comovu reklamu na naslovnoj strani, ne bilo ciju nego T -com, ako se oni reklamiraju tu onda....
2019 09 17
Hvala što mislite na nas...Vjerujem da će se sve sretno riješiti!
2019 09 17
Prije 4 dana kaže, stanje će potrajati do sutra... Još uvijek traje. I šta sad? Pun mi K.. Ufer više krpica. Tehnička podrška je 14 godišnjak koji nije u stanju riješiti osnovne probleme. Admini nisu u stanju držati stvari transparentnim... Bitno da google oglasi nikad ne krepaju. Znači nema veze što je stranica pala, dok je oglasa i lova kaplje.
2019 09 17
Slike se još nisu pojavile a ne mogu se ni nove staviti već 5 dana. Do kada?
2019 09 17
> VexSkuljeva: > Prije 4 dana kaže, stanje će potrajati do sutra... > Još uvijek traje. I šta sad? To se i ja pitam 🙄🤭😂
2019 09 17
Da,zamisli clanarina 🙄 Boze moj od toliko dr oglasnika besplatnih krpice su posebne pa bi trebalo uvesti clanarinu povraca mi se od takvih “pametnih”komentara 🤮 pogotovo kao sto ste rekli za reklame,pa samo reklame iskacu kao kokice i ne...nista ne dobiju od njih 😂> Magora: > Isto jednu stvar ne treba zaboraviti, jesu basplatne, imaju strasno puno korisnika, a vjerujem da shodno tome i na tom temelju osnivaci stranice i zaraduju putem reklama. Tako da....jos najbolje da placamo clanarinu, a mi smo ti koji im to omogucavamo. Pa cak niti na Njuskalu , osim autiju i nekretnina ne placas primjerice nista ako prodajes stolicu ili kaput ili šljem iz Prvog svjetskog rata. > Koje ideje , da clanarina...😏 > Upravo ugledah T-comovu reklamu na naslovnoj strani, ne bilo ciju nego T -com, ako se oni reklamiraju tu onda....
2019 09 17
1 2 ... 25 26 27 28 29 30 31 ... 76