Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Objave, novosti, komentari moderatora /

Nestale fotke - upload radi, fotke se nisu vratile!

> alexamona: > proslo je davno to Do sutra,kojeg tocno sutra ce se stvari vratit u normalu? Pise "BAREM" do sutra ce potrajati problem.
2019 09 16
prosla su 4dana i ni.pomaka..
2019 09 16
recite nam samo iskreno, je li ovo kraj krpicama? pa da znamo :(
2019 09 16
Najbolje da se obriše ova tema, stavi opet ista pa da ispočetka krenemo sa istim pitanjima po 100x i tako kratimo vrijeme dok se ne vrate slike. 🤔
2019 09 16
Dali su proradile krpice.nikako mi slike nece očitati Hvala
2019 09 16
-Di si? ::Čekam bus.. -Ok, požuri.. ::U redu, čekat ću brže!
2019 09 16
Što ako smo platili uslugu a slike se ne vide???
2019 09 16
Kada se moze ocekivat da ce se stanje popraviti????> Admin2nd: > Pozdrav svima, > Kao što vidite nestala je hrpa fotki sa sajta, a tehnička je služba isključila mogućnost uploada kako nebi došlo do novih zavrzlama. > Ovakvo će stanje potrajati barem do sutra. > Ispričavamo se zbog nastalog problema!
2019 09 16
Ej, ovaj... ne znam jel ovo pitanje bilo, al'... kad će se vratit slike? :')
2019 09 16
😂😂😂😂 Bas ste me nasmijali, hvala > tina1711: > Najbolje da se obriše ova tema, stavi opet ista pa da ispočetka krenemo sa istim pitanjima po 100x i tako kratimo vrijeme dok se ne vrate slike. 🤔
2019 09 16
Do jucer sam imala svega par slika od cijrlog profila,a danas vise nema ni jedne! Postavljati nove artikle me mogu! DOKAD PITAM SE???
2019 09 16
> Admin2nd: > Pozdrav svima, > Kao što vidite nestala je hrpa fotki sa sajta, a tehnička je služba isključila mogućnost uploada kako nebi došlo do novih zavrzlama. > Ovakvo će stanje potrajati barem do sutra. > Ispričavamo se zbog nastalog problema! To ste napisali prije 4 dana a sad je jos losije nego je bilo!!! Opet ponavljam DOKAD????
2019 09 16
> martinec: > recite nam samo iskreno, je li ovo kraj krpicama? pa da znamo :( Nije, Krpice .rs opet imaju slike, ali nije jos omogucen upload novih artikala. I to je popravljeno u odsutnosti njihovog administratora sto mozda znaci da je nasa administratorica to prijavila te prati stanje na obje stranice. U svakom slucaju nije kraj i nismo zaboravljeni. I ja sam se toga uplasila, ali bude bilo sve ok.
2019 09 16
> tamaravx: > Ja bi bas bila sretna da se obrisu sve slike i svi artikli. Sajt se lijepo rascisti i tko je aktivan clan objavi ponovno artikle, i sve bude uredno i po planu😂 Bilo bi divno da je zbilja tak, ja imam u omiljenima stvari kojima su nestale slike zimus kad je bila pošast nestajanja, prodavači su i danas aktivni-ali slike objavili nisu :s
2019 09 16
Kad se i popravo stranice bit će krah zbog preopterećenja koliko cura u stratu čeka objavu artikala :')
2019 09 16
1 2 ... 22 23 24 25 26 27 28 ... 76