Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Molim vaš savjet

Naime, kod korisnice xy neću je još sada prozivati sam naručila tri stvari za 40kn. Pitala sam koliko još moram uplatiti za preporučenu poštarinu i rekla je 20 kn. Na to sam joj rekla u redu, te da kad pošalje paket da mi pošalje broj pošiljke da mogu pratiti isti. Idući sam joj dan uplatila 60 kn i poslala svoju adresu. Nakon toga je poslala da salje iduci dan i iduci dan je samo dosla poruka - poslano :) Poslala sam joj da li mi može poslati broj za praćenje i od tada počinje ignor. Prijavljuje se uredno, no broja za praćenje nema. Pošaljem joj još jednu poruku i ništa! Paketa nema. Ona ima 18 pozitivnih povratnih. Ne razumijem da je tako teško poslati broj za praćenje, a već se prijavljuje tu najnormalnije. Po meni ili ona nije poslala preporučeno (a onda mi pošiljka možda ni ne dođe) ili uopće nije ni poslala. S obzirom da sam platila za preporučenu poš. i paket mi mora doći, da li ako mi za 7 dana paket ne dođe ona zaslužuje negativnu?
2019 09 27
Neki dan ja slala paket iz Koprivnice u Zagreb i putovao je 8 dana, također slala i nešto preporučeno to je putovalo 9 dana iz Koprivnice u Samobor, samo da se ne prenaglite kad ste napisali ako za 7 dana ne dođe paket, jer meni su rekli da tek nakon 10 dana ako paket ne dođe da se onda tek može nešto poduzeti. Možda je bacila papirić pa nema šifru ili nešto ali nije uredu što se ne javlja, ja bi još malo strpljiva bila svejedno.
2019 09 27
Koliko dana traje to čekanje broja za praćenje?
2019 09 27
Mislim da je Preporučeno isto kao i kada se šalje obično, samo što se dobije šifra za praćenje kod preporučenog, nije ništa brže, osim ako se stavi Prioritetno, onda je to nešto drugo...
2019 09 27
Četiri dana, a prijavljuje se vidim na krpice. Ne znam, sačekati ću još do idućeg petka, pa ako ne dođe onda joj se opet javiti.
2019 09 27
Ja bih na vašem mjestu odmah zveknula negativnu. Uopće nije bitno koliko dugo pošiljka putuje ili će putovati, bitno je da ste se dogovorili kako će vam odmah po slanju biti dat kod za praćenje (što bi trebalo odmah napraviti i da nije dogovoreno) i kako to nije ispoštovano.4 dna ignoriranja je čisto dovoljno za jednu negativnu, koja će , kako to obično biva, potaknuti prodavalicu da se protestirajući javi u roku odmah.
2019 09 27
I ja bi se uznemirila na Vašem mjestu, uredno ste platili i imate pravo na stvar i povratnu informaciju. Stvar kulture. Ignorirati poštenog kupca, svašta :|
2019 09 27
Moje iskustvo u zadnje vrijeme je to da sve što sam slala prema Zg bilo paket ili preporuka, se oduzilo i preko 10 dana.... Neznam zašto, ali otkako su se prebacili u onu "suvremenu" sortirnicu u VG jako dugo traje isporuka... A što se tiće ne slanja šifre, hmmm... Krajnje mi je nekulturno što ju ne javlja, u čemu je kvaka... Nikada to nisam prokljuvila... To je jedna od tri osnovne stvari suradnje: dogovor-uplata (javiš uplatio/primio) -slanje(javiš šifru-javiš da je stiglo).. Naravno ako je poslala kako je dogovoreno... Bas danas mi frendica priča kako se nateze s jednom korisnicom, poslala joj samo djelomičnu sliku računa, a ne potvrdu s brojem, uredno se logira i ne odgovara na poruke.... Ja joj poslala upit neki bzvz, odgovorila dok si reko "keks".... Znači živa je, samo se pravi 🦍 🤔
2019 09 27
Imam, ajmo reći "slično" iskustvo. Uredno sam odmah uplatila 115 kn, 100 za majicu i 15 za poštarinu. Već 20 dna pošiljke nema a na moje molbe za brojem za praćenje ili makar odgovorom, muk. Ostavila sam negativnu, ne radi nedolaska pošiljke već radi komunikacije i neodgovaranja. Na vašem mjestu bih još pričekala, ali komunikacija je svakako loša.
2019 09 28
I sta ako ona meni onda napise negativnu? Jer je eto osvetoljubiva?
2019 09 29
Osvetničke povratne adminka briše.
2019 09 29
U negativnu ocjenu koju joj napišeš linkaš ovu temu ;)
2019 09 29
> LillyOscar: > Moje iskustvo u zadnje vrijeme je to da sve što sam slala prema Zg bilo paket ili preporuka, se oduzilo i preko 10 dana.... Neznam zašto, ali otkako su se prebacili u onu "suvremenu" sortirnicu u VG jako dugo traje isporuka... Među najvećim sortirnicama su u Europi pa bi to bio razlog da im je preglednije, nisu paketi nabacani. Možda nemaju dovoljno djelatnika, a novi se još ne snalaze.
2019 09 29
Nije uopće poanta koliko paket putuje, nego da je dogovoreno da će se dati broj pošiljke, a njega nema. Korisnica se uredno prijavljuje, a nakon što je dobila pare, ne održava svoj dio dogovora. Lupite joj negativnu. Javit će se.
2019 09 29
Sad dotične nema ovdje već 3 dana. Ostavila sam joj onog tuznog smajla, dakle ni pozitivnu ni negativnu jos. Stvarno ne razumijem u cemu je problem. Ne radim i nemam love na bacanje da bih poklanjala po krpicama novac uzaludno
2019 10 01