Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Dizanje cijena

Jutros je korisnica objavila oglas i cjena je bila 170 kn. Sada je vec podigla na 210. Izgleda da cijena ide gore kako interes raste. A korisinica ima 0 povratnih! https://mojekrpice.hr/items/torbe-i-novcanici/9678899/torbica
2019 10 05
S obzirom da ima 0 povratnih, vjerojatno je nova. I sama sam na početku totalno "krivo" postavljala cijene. Tj stavila bih nešto prejeftino ili preskupo, to sam skužila nakon malo surfanja po krpicama i u početku sam često mijenjala cijene. Možda i ona tako, a možda i ne... Samo navodim svoje iskustvo 😁
2019 10 05
Interes raste i ona dize cijene, ali s obzirom da ima 0 povratnih nije joj pametno dizati cijenu 🤨
2019 10 05
Meni je jako bezobrazno kad se podigne cijena u trenutku dogovaranja ili trazenja informacija o artiklu. Okej je ako se netko predomisli misli da je mozda stavio manju cijenu nego sto bi trebao. Ali trazim slike o artiklu cijena naraste za 20 kn. Mislim hvala i dovidenja taman da mi se svida nezz koliko..
2019 10 05
Po meni to nije ok. Radi se o 40 kn! Pa nije bas da ce te spasit u zivotu!
2019 10 05
> rafaela1973: > Po meni to nije ok. > Radi se o 40 kn! > Pa nije bas da ce te spasit u zivotu! Nije okej ako se dogovarala suradnja. Ako nije, korisnica može dizati cijenu svaki sat, zašto to ne bi bilo u redu? AKo diže cijenu zato jer raste broj onih koji stavlaju artikal u omiljene - opet okej, nema pregovora, nema dogovora. Samo ako se cijena digne u pola dogovora o kupoprodaji onda je to bezobrazno, jadno ii za osudu.
2019 10 05
Ja sam par puta imala slučaj da artikl stavim u omiljene i nakon par dana cijena mu porasla.Tako sam evo i sada maknula iz omiljemih artikl koji je bio 500kn a večeras vidim da je 600kn.To nisam nikada razumjela jer ja kad vidim da je moj neki artikl cure stave u omiljene ja onda spustim malo cijenu da se prije proda a ne dižem zato što ih je puno stavilo u omiljene.Svatko ima svoju teoriju.Zabranjeno nije ali mi je glupo.Ako nešto odlučim prodati znam koliko želim za to novacai nikad ne idem na veću cijenu od prve stavljene nego na manje.Nema veze koliko je puta u omiljenim.Ali kako kažem ja onda iz principa ne bi kupila ako netko povećava svako malo cijenu.Tko voli nek izvoli.Kako kažu svaka roba ima svog kupca.
2019 10 05
Tako je Boston, slazem se s tobom. Ja cak curama koje imaju moj artikl medju svojim omiljenima ponudim nizu cjenu ili besplatnu postarinu. Ali dizanje cijene zato jer ima puno zainteresiranih mi je jadno. Takav stav me odbija!!!
2019 10 05
Meni je to katastrofa, to nikad nisam napravila čak ni onda kada je kupac ponudio sam da će platiti više ako je tuniku netko već rezervirao ,da ima i toga. Nije nitko rezervirao i to sam rekla curi inače odmah označim ako jee. Ostala je cijena ista kako je i pisalo naravno ...
2019 10 05
Dobro večer drage dame, mene tu ništa više ne čudi....
2019 10 06
Da, istina...ovdje covjeka vise nista ne moze iznenaditi....
2019 10 06
> rafaela1973: > Po meni to nije ok. > Radi se o 40 kn! > Pa nije bas da ce te spasit u zivotu! U potpunosti se slazem s tobom..ali ovdje se radilo o tome da je artiklu rasla cijena svaki dan po 20 kn. A svidio mi se. Nakon 3 dana rekoh hajd da posaljem upit dok mi je jos cijena prihvatljiva. Dobijem trazene slike i momentalno se cijena povecava za jos 20kn. Naravno da sam odustala. Smatram da svatko za svoj artikl ima pravo traziti koliko hoce i da se moze predomisliti oko cijene ali u tijeku pregovaranja o kupnji stvarno nije ok.
2019 10 06
TO je ono o čemu govorim - Nakon dobijanja upita i odgovora na njega podizati cijenu bi po meni trebalo biti ovdje zabranjeno. Ali ako netko artiklu koji ja imam u Omiljenima ali ne šaljem upite za eventualnu kupnju počne dizati cijenu na to ima svako pravo. Ja to ne bih nikada napravila, kad se to dogodi trenutno mičem artikal iz omiljenih....ali - prodavač ima pravo na to. Nije prevara, samo je odbojno.
2019 10 06
A dobro ja isto stalno mjenjam cijene,ali nikad na artiklima koje je neko stavio u omiljene,njima cak cesto spustam cijenu,i ako mi se neko i javi za naki artikl,krenemo dogovarat,pa se ne javi danima,svejedno kad se javi ja prodam po cijeni koja je bila na pocetku razgovora-dogovora... Bas sam danas imala takvu situaciju,pitam za artikl,cura kaze 180kn,bila je cijena 200kn sa postarinom,al bila bi primopredaja,pa onda 180...kazem joj da cu joj se javit,ako ga ne proda do pon uzela bih,nebih nista rezz jer neznam kada ce mi lova sjest,malo prije gledam 300kn je stavila...sad nemam pojma jer da joj se uopce javljam ili da trazim dalje...🤷🏻‍♀️
2019 10 06
> gitadevi: > TO je ono o čemu govorim - Nakon dobijanja upita i odgovora na njega podizati cijenu bi po meni trebalo biti ovdje zabranjeno. Ali ako netko artiklu koji ja imam u Omiljenima ali ne šaljem upite za eventualnu kupnju počne dizati cijenu na to ima svako pravo. Ja to ne bih nikada napravila, kad se to dogodi trenutno mičem artikal iz omiljenih....ali - prodavač ima pravo na to. Nije prevara, samo je odbojno. Sve rečeno -potpis ! Nismo svi isti , prodavač može raditi sa cijenom šta god želi , al u trenutku upita povećati cijenu , najblaže rečeno , zbilja, odbojno . Ja samo ovo ljeto imala situaciju di sam poslala upit za sandale , koje su mi bile -"to je to" ,( takvo ne stavljam u omiljene , saljem odmah upit , sandale su već po oglasavanju taj dan imale nekoliko "u omiljene") , ma sam si mislila malo su mi skupe , al aj počastit ću se ---...šalje cura odgovor --" ma znate to je od prijateljice , pa je stavila krivu cijenu " i poveća za 50kn ...Oke , zahvalim se i doviđenja ! Koliko god da su mi bile napete , nema šanse da bi ih kupila! I usput ---Sandale su i dalje u prodaji ( trenutno tih 50 kn umanjeno za 30kn ) ! Samo sam tila reć poantu , da je ostavila cijenu ,ja bi ih sigurno kupila , a sad su joj i dalje u prodaji .S druge strane --- upravo iz omiljenih, cura mi ponudila nižu cijenu i da , kupit ću :)
2019 10 06
1 2