Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ostalo /

Razgovori /

Naknada za izgubljenu pošiljku

Bok cure :) Preporučena pošiljka mi nije stigla na odredište, u pošti su mi napravili prigovor i sad čekam. Ima li netko iskustva s tim? Dobije li se naknada u iznosu 5 poštarina svaki put kad je pošiljka izgubljena ili je moguće da pošta procijeni da nije njihova krivnja? Neznam mogu li računati na tu naknadu :( Najbolje od svega, to mi se dogodilo dva puta za redom ,:) samo za tu drugu pošiljku još nisam napravila prigovor I je li vam se kad dogodilo da preporučena pošiljka jako kasni, ali da ipak stigne? Ovu drugu pošiljku sam poslala 2.10.
2019 10 14
Meni se pošiljka izgubila, sve bilo porazbijano kada se konačno vratilo meni nakon dva mjeseca.....Tražila odštetu..Dva mjeseca čekam odgovor, još ništa.
2019 10 14
Takoder sam poslala 3.10 preporučeno i jos nije stiglo. Kad upisem broj za pracenje pise da je jos u Sibeniku,odakle sam i poslala. Otisla sam u tu postu i rekla da mi vrate paket i novac. Onda su mi rekla da nakon 15dana ako paket ne dode mogu dati prigovor. Objašnjenje im je da imaju novi sustav i da je paket jos u nekom njihovom skladistu. Iz Velike Britanije dode za 4 dana,ovo kod nas nije normalno. Platimo uslugu a uslugu uopće ne dobijemo.
2019 10 16
Ja sam poslala 03. preporuku. Nije stigla, vratila se natrag, a prije toga par dana provela u Garešnici u kojoj je ne znam kak završila🤯
2019 10 16
Pa što je s tom poštom u zadnje vrijeme... Ne znam kaj da sad radim, obje pošiljke su išle istoj curi. Ne želim da ona bude u trošku pa razmišljam da joj vratim cijeli iznos koji je uplatila, a da ja dobijem naknadu. Ako uopće mogu računati na naknadu :(
2019 10 17