Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Forumi /

Ljubav, obitelj, djeca, psihologija /

O djeci /

Zdravoljupci 80 kom. naljepnica

![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/34421f339adb41d74cb89889c94b8f78.jpg) Prodajem 80 kom naljepnica, cijena 100 kn.
prije 18 dana, 22:16
Zašto samo sto kuna?!?!
prije 18 dana, 22:49
Kolika bi bila realna cijena za 30kom? Pita me korisnica, ja sam u oglasu napisala da poklanjam uz kupnju a ona se raspituje da bi kupila samo naljepnice
prije 10 dana, 21:38
> Lina33: > Kolika bi bila realna cijena za 30kom? > Pira me korisnica, ja sam u oglasu napisala da poklanjam uz kupnju a ona se raspiruje da bi kupila samo naljepnice Realna cijena je nula kuna! Ne razumijem kako ste uopće došli na ideju da prodajete nešto što ste DOBILI! Ja ne skupljam naljepnice, ali uvijek POKLONIM onome iza mene na blagajni. Ono što se dobije, a ne treba nam, isključivo se poklanja dalje. Jedino to je pošteno i ispravno pa i ljudski jer radi se o igračkama za djecu.
prije 9 dana, 07:41
> Tanči14: > > Lina33: > > Kolika bi bila realna cijena za 30kom? > > Pira me korisnica, ja sam u oglasu napisala da poklanjam uz kupnju a ona se raspiruje da bi kupila samo naljepnice > Realna cijena je nula kuna! > Ne razumijem kako ste uopće došli na ideju da prodajete nešto što ste DOBILI! > Ja ne skupljam naljepnice, ali uvijek POKLONIM onome iza mene na blagajni. > Ono što se dobije, a ne treba nam, isključivo se poklanja dalje. > Jedino to je pošteno i ispravno pa i ljudski jer radi se o igračkama za djecu. ako ste dobro pročitali ja svoje naljepnice poklanjam uz kupnju ako nekome treba. Korisnica me sama pitala da bi kupila. Molim vas da ne držite lekcije o poklanjanju, jer sam se napoklanjala svega i svačega od robe do namještaja u super stanju i imam svoje razloge zašto više ne poklanjam, a da osobno ne poznajem osobu kojoj je potrebno.
prije 9 dana, 10:10
Da, da. Poklanjate uz uvjet. 😂 To je pravo poklanjanje 😂 Stvarno ću svašta pročitati na ovom forumu. Gospođi koja je pitala za kupnju naljepnica ste isto mogli pokloniti, ali bez uvjeta. Znam da ne razumijete što pokušavam objasniti, ali barem pokušajte. Besplatno je. I bez uvjeta. 😘
prije 9 dana, 10:46
Ja sam potpuno razumjela (iz prvog pokušaja) što mi vi pokušavate reći, ali vi niste mene. Da, kod mene postoji uvjet za poklanjanje ovaj put. Za uvjet koji sam postavila postoji razlog zašto je to tako i koji nisam dužna objašnjavati.
prije 9 dana, 11:10
https://mojekrpice.hr/forum/t/263901/zdravoljupci-naljepnice-poklanjam ;)
prije 8 dana, 09:15