Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ostalo /

Razgovori /

Umorna od Krpica (ponekad)

Aj kakve teme niču da se i ja malo ispušem. Ne tražim posao, ne tražim Vaše stvari al majkemi nekaako sam danas baš umorna od ovih Krpica i svih gluposti i negative. Imam osjećaj da na jednog kupca dođu dvije prevarantice. A dio ono malo kupaca koji ne varaju su toliko bahati i nonšalantni da mi dođe da ih prebacim preko koljena i malo "educiram" . - ako prodajem primopredajom ne valja - ne dođu ili očekuju da je njima dolazim, ili se premišljaju, pa nisu čitali mjere.... - ako šaljem poštom, rizik je da će se netko žaliti i rastezati me po forumu jer to nije ono što su oni zamislili - ne žele uplatiti već inzistiraju da bude pouzećem jer su kao prevareni, a to što su mene takvi sa pouzećem nasanjkali više puta jer ne dignu paket, kaže "ne drži vodu" - šalju milijun upita, samo što ne traže da se preokrenem na trepavice i nakon toga ni "hvala", "ne bih", "doviđenje" - samo muk - navedem da nisam za zamjene, pitaju jel bi samo eto za njih napravila iznimku, u zamjenu eto nude divnu H&M majicu za 200 kn :s - kad kažem lokaciju primopredaje dave "a di je to", jel mi možeš ubacit u google i poslat sliku (?!) - ako si na krpicama, očito imaš internet pa zašto mene onda daviš da ti rješavam takve stvari - njima ne odgovara nakon 16, a vikendom ne žele poslovati - šta da ja odn napravim, dam otkaz ili uzmem dan godišnjeg da bi ti probavala moju robu koja ti očito veličinom ne odgovara a bila si prelijena d ga pročitaš.... ....zaista se pitam vrijedi li trpiti sve ove bahatoze zbog vas nekoliko divnih.... ...i onda uleti neko sa komentarom koji me nasmije da se sva (da oprostite) zaserem jogurtom jer sam bila u pola gutljaja... :* :* :* Uglavnom, neke vas lolim, neke bi vas šibom....al ono.... već luda od svega nebitnog zahvaljujem :') ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/629678746a584d445e057dc9340be844.jpg)
2019 10 31
Ako klikneš na moj profil vidjeti ćeš 0 artikala, mislim da to sve govori :) Nisam imala neka negativno iskustva, svega par za rubriku "vjerovali ili ne", ostalo sve uvijek bilo ok, ali stvarno si u pravu da je baš postalo prenaporno. Te pita ovo, te traži ono, te jel može ovako, te jel može onako. Ja ovdje pohodim forum, čitam skoro svaki dan, pišem kad mi se da i tako. Čak više ni ne kupujem, draže mi je otići u dućan, probati, ako paše kupiti i stvar riješena. Sad kad mi blokiraju profil jer sam javno otkrila da ga ne koristim za što je namijenjen već ga "zloupotrebljavam" za forum x-)
2019 10 31
:') Svi imamo takvih bisera!
2019 10 31
Ja se baš mislin da li da kupilicama omogućim i pranje odjeće. Recimo, kupe od mene košulju, nose, ali dođe vrime kad košulju triba oprat..Onda oni košulju pošalju meni (naravno da ću platit pouzećen), operen, opeglan, vratin(preporučeno o svome trošku, dakako). Mislin da je to jedino što dosad nisu zahtijevali od mene. S obzirom da smo svi doma različite veličine i visine, dosad sam oblačila i slikavala sestru, mater i babu da gđe vide kako nešto stoji, ali baba umrla- namjerno! Ne možeš se više ni u familiju pouzdat. Inače, kad san već u eteru, koristin priliku da pozdravin Miki Maus, krasno čeljade, surađivali smo!
2019 10 31
Bezveze tema.. Na pocetku sam se ponadala trazis par soma, molis za markiranu odjecu, prevarena si prije par mjeseci ali nakon jedne ljubazne poruke prodavacu jos cekas posiljku ili pak bezuspjesno trazis posao "razgledač metropole".. a ono sve nes nenormalno ,:) Sve manje i manje stvari stavljam na Mk, nesto novo sa etiketom poklonila, nesto dala u c.kriz; nesto ipak obukla, nesto stoji.. No ni nemam neke velike zalihe, ranije se puno prodalo ono sto mi nije odgovaralo velicinom, tako da sve vise manje mogu nositi/koristiti. No evo mozda ipak dodam koju "krpu". Moram priznati da imam vrlo malo bezveznih upita, opcenito malo upita imam, ali zavrse uglavnom dobrom suradnjom i to mi je ok. I ne zaboravljam da kad sam tek dosla na stranicu ocekivala sam mozda 10ak prodaji na godinu..a islo je toliko i na mjesecnoj bazi ponekad, tako da nisam nezadovoljna. Osim tog, rijetko i kupim ovdje ali kupim sigurno i skuplje uglavnom, tako da ne ocekujem puno vise prodaje od onog koliko i sama potrosim na Mk. Upoznala sam par cura ovdje i meni je to super, novac brzo potrosis, a drustvance za caskanje i kavicu ne mozes kupiti.
2019 10 31
> dobrojutro: :') :') :') Dakle :')
2019 10 31
Evo ja sam relativno nova ovdje i stvarno se slažem sa svime šta ste rekle. Javi mi se ženska, zanima se za sandale - pa hajde možda ih se riješim i tako mi stoje i skupljaju prašinu! Hoće ih uslikane na nozi još koji put,ajde dobro, pošaljem joj još slika. Počne s pitanjima: A jel se može na nozi nosit narukvica da se vidi? Pa može,nije remen tako visoko. A jel imate sliku? Nemam. Vidim samo negativne kod nje,neke je ispitivala za boju laka na noktima itd,mislim si još sam dobro i prošla s tim nepotrebnim pitanjima. Stvarno se pitam jel nekim ženama tako dosadno da idu zavlačit ove koje prodaju, još si mislim da tamo negdje iza sjedi i smije se i misli (u slučaju da sam stavila narukvicu na nogu i išla slikat) šta je ona stvarno glupa da ne vidi da ju zezam. A da ne kažem da od većine koji se jave za dodatna pitanja i slike ne dobiješ ni hvala,ni ipak neću kupiti. Samo da neki minimum pristojnosti posjeduju 😏
2019 10 31
> Tihana2509: > Evo ja sam relativno nova ovdje i stvarno se slažem sa svime šta ste rekle. Javi mi se ženska, zanima se za sandale - pa hajde možda ih se riješim i tako mi stoje i skupljaju prašinu! Hoće ih uslikane na nozi još koji put,ajde dobro, pošaljem joj još slika. Počne s pitanjima: A jel se može na nozi nosit narukvica da se vidi? Pa može,nije remen tako visoko. A jel imate sliku? Nemam. Vidim samo negativne kod nje,neke je ispitivala za boju laka na noktima itd,mislim si još sam dobro i prošla s tim nepotrebnim pitanjima. Stvarno se pitam jel nekim ženama tako dosadno da idu zavlačit ove koje prodaju, još si mislim da tamo negdje iza sjedi i smije se i misli (u slučaju da sam stavila narukvicu na nogu i išla slikat) šta je ona stvarno tako glupa da ne vidi da ju zezam. A da ne kažem da od većine koji se jave za dodatna pitanja i slike ne dobiješ ni hvala,ni ipak neću kupiti. Samo neki minimum pristojnosti. 😏 vrlo ste površni, zašto vam je bilo teško natakarit neki zavoj oko noge, makar usporedbe radi? :) trebalo se raspitat i otiču li gospođi gležnjevi jer ako jesu remen može završit i poviše skočnog zgloba? Moguće je dotična na odsluživanju zatvorske kazne, pa oko gležnjeva ima lance, ali budite taktični jer možda izlazi naredni mjesec na slobodu pa da vas ne traži itd.itd... i kako će ova stranica naprijed s ovako nemarnim prodavačicama?:)
2019 10 31
> dobrojutro: > > Tihana2509: > > Evo ja sam relativno nova ovdje i stvarno se slažem sa svime šta ste rekle. Javi mi se ženska, zanima se za sandale - pa hajde možda ih se riješim i tako mi stoje i skupljaju prašinu! Hoće ih uslikane na nozi još koji put,ajde dobro, pošaljem joj još slika. Počne s pitanjima: A jel se može na nozi nosit narukvica da se vidi? Pa može,nije remen tako visoko. A jel imate sliku? Nemam. Vidim samo negativne kod nje,neke je ispitivala za boju laka na noktima itd,mislim si još sam dobro i prošla s tim nepotrebnim pitanjima. Stvarno se pitam jel nekim ženama tako dosadno da idu zavlačit ove koje prodaju, još si mislim da tamo negdje iza sjedi i smije se i misli (u slučaju da sam stavila narukvicu na nogu i išla slikat) šta je ona stvarno tako glupa da ne vidi da ju zezam. A da ne kažem da od većine koji se jave za dodatna pitanja i slike ne dobiješ ni hvala,ni ipak neću kupiti. Samo neki minimum pristojnosti. 😏 > vrlo ste površni, zašto vam je bilo teško natakarit neki zavoj oko noge, makar usporedbe radi? :) trebalo se raspitat i otiču li gospođi gležnjevi jer ako jesu remen može završit i poviše skočnog zgloba? Moguće je dotična na odsluživanju zatvorske kazne, pa oko gležnjeva ima lance, ali budite taktični jer možda izlazi naredni mjesec na slobodu pa da vas ne traži itd.itd... i kako će ova stranica naprijed s ovako nemarnim prodavačicama?:) Hahah 😁 baš ste me nasmijali! U negativnima sam vidjela da je druge cure tražila da stavljaju prstenje na palčeve i tako slikaju,dakle stvarno joj je bilo do zabave 🤣 nekima ovdje ne nedostaje mašte 😁
2019 10 31
Ali baba umrla namjerno, Bože mi oprosti ali HAHAHAHHAH. Ismijala sam se sad da mi suze idu.. Dobrojutro pozdrav i tebi, sjećam se naravno mog "pametnog" slanja paketa :") I dodala bi još, kao što Sonja90 kaže, novci brzo odu, zato radije razveselim mamu/frendicu kad otvorim ormar pa odu kući punih ruku :)
2019 10 31
i evo...to je to.... :') zbog vas nekoliko ludih ko šibe ja trpim sve ove gluposti.... :') :') i onda kad me kolega čudno gleda jer ja rokćem od smijeha...ono - ja sam problem (?!) :') :') :')
2019 10 31
Ja stvari radije poklonim nego prodam jer mi se ne da niti slikati niti odgovarati na upite. Imam dva oglasa od bokte pitaj kad bez slika, ne da mi ih se obnavljati, ali to ne sprečava genijalke da se javljaju za haljinu s pitanjem kako stoji i jel bi ona koja nosi 38 stala u nju😂 Možda ni postaviti sto pitanja pa ispasti glupa nije loše, s obzirom da ponekad ispadneš idiot što nisi "postavio dodatna pitanja o artiklu" kad očekuješ zeleni kaput broj 34, a dobiješ crnu jaknu broj 42 🤔
2019 10 31
> dobrojutro: Kako se ono kaže, da vas nema trebalo bi vas izmislit :') :') :')
2019 10 31
Bit će bolje, možda, nekad, ne znam... Nada umire zadnja :)
2019 10 31
Baš tako. Ja ne razumijem, ako nekomu ništa ne štima ovdje, neka fino ode u dućan i kupi odjeću i to je to... OVdje samo nepotrebne tenzije. :)
2019 11 01
1 2