Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Ono kad ne možeš vjerovati!

Molim da se negdje u pravilima Krpica upiše kao pravilo normalnog krpičarskog ponašanja da je prodavač koji krivo, netočno, pogrešno oglasi artikal koji prodaje i time dovede u zabludu kupca, pri povratu (nakon obaveznog natezanja, odugovlačenja , pokušavanja izvrdavanja i tome sl.) dužan uplatiti i iznos za povratnu poštarinu. Imam mali milijun suradnji i u odnosu na taj broj čini se da je desetak puta biti u situaciji da se natežeš s prodavačem koji te na neki način izvozao, slagao, izlevatio.....oko takve stvari nije neki broj. Ali, to je toliko frustrirajuće i mučno, da mi je i ovaj zadnji slučaj skratio život barem za mjesec dana, koliko se otegao. Dakle, kupila sam Ciciban gležnjače od korisnice koja mi se s ponudom javila u inbox, vidjevši da ih imam u Omiljenima. CIjena pristojna, cipelice na fotki djeluju očuvano, boja žućkasto smeđa. Platim istog dana. nakon 3 dana muka, prodavalica se javlja, ispričava, šalje. Stižu rozo ciklamaste gležnjače.Naš eg najmlađeg teško zamišljam u njima. Odmah se javljam prodavalici, ona briše oglas i kaže da ne vrši povrat, te predlaže da ih prodam dalje (ni ne pokušava tvrditi da nisam u pravu) Odbijam, objasnim da povrat tražim zbog njene greške, pa ne vidim kako bi ga mogla odbiti. Javlja se nakon dva dana, traži da pričekam uplatu još 3. Uplaćuje nakon daljnih 5 (sve te dane ja strpljivo čekam i ne navaljujem) naravno - bez iznosa za povratnu poštarinu! Odmah javljam da je uplata vidljiva ali nedostaje iznos za povratnu poštarinu. Gospođa se javlja nakon 5 (PET!) dana sa:Jeste poslali čizme? Ja: Jeste uplatili za povratnu poštarinu? Onda ona priča kako je bila fer i (pazi milosti) vratila mi lovu koju sam uplatila, kako ona nikad nije imala takvih problema (koje ja nisam skrivila).....a ja kako je ona kriva za razlog traženja povrata. Opet dva dana muk i tišina i ja tada pišem: Ovo se stvarno oteglo i ne da mi se s tim više gnjaviti. Ako mi do kraja dana ne uplatite novac za povratnu poštarinu, čizmice ću donirati.
2019 10 31
Ona, nakon 2 dana: Jeste mi poslali čizmice? :') :') :') :') :') Rekoh: Molim vas, ne obraćajte mi se više, a ona: Kako ja mogu biti sigurna da ćete mi vratiti čizmice ako vam uplatim za povratnu poštarinu? Ne razumijem što je nerazumljivo. Ne shvaćam radi li se o zezanciji, jer mi je teško povjerovati da je netko toliko......ne mogu naći riječ ,:( Milijun puta smo u forumskim temam iznova utvrdile da povratnu poštarinu za slučaj da je za razlog povrata kriv prodavač plaća prodavač, milijun puta smo svjedočile kako se taj prodavač-krivac pokušava od toga izvući - kada bismo tu regulu negdje imale crno na bijelo, možda bismo samo upiranjem prsta u nju mogli izbjeći duge i bizarne gnjavaže.
2019 10 31
Čekajte, na oglasu su bile žuto smeđe gležnjače, a poslala vam je ciklama roze? Pa šta je s glavom?
2019 10 31
Ja mislim da su gležnjače jednostavno bile fotkane tako da boja ne odgovara realnoj boji. Na taj način sam i reagirala, bez napadanja , ono - na fotki je djelovalo da su gležnjače druge boje.....a žena odmah pobrisala oglas!
2019 10 31
> gitadevi: Ne shvaćam radi li se o zezanciji, jer mi je teško povjerovati da je netko toliko......ne mogu naći riječ ,:( Bezobrazan, glup, nepristojan, nekulturan, bahat, prevarant, lažljiv....nastavi niz ,:)
2019 10 31
> vedranapv: > > gitadevi: > Ne shvaćam radi li se o zezanciji, jer mi je teško povjerovati da je netko toliko......ne mogu naći riječ ,:( > Bezobrazan, glup, nepristojan, nekulturan, bahat, prevarant, lažljiv....nastavi niz ,:) Upravo tako. Mislim - to su jako dobre gležnjače, valjda ih želiš nazad......kaže žena da ih je mogla već prodati da nisu kod mene - pa plati poštarinu i prodaj, majke ti!
2019 10 31
Pa ti i dalje budi fina , ne mo's nac rijec 😉 jel , ....a ona tebi zvizla negativnu
2019 10 31
Dobrodošla u klub kretena koji vjeruju da će dobiti artikl kakav je bio u oglasu 😐 I sad umjesto da si zahvalna što si dobila predobre gležnjače još nešto izvoljevaš, tccc. Ne znam baš kako se to može slikati ciklama boju da izađe žuto smeđa ali ajde...
2019 10 31
Dobra ideja! Iako bi bilo uz to pošteno i ostaviti desetak kuna i za kavu, kao znak isprike ;)
2019 10 31
Zena je stvarno biser . Negativnu ce mi adminka izbrisati, ali ona cipele nece dobiti i - kako joj se isplati to inaćenje i bahaćenje? Ljudi su stvarno cudni, zene posebno, a tek krpicarke 🙄
2019 10 31
Ženska ima žešći propuh u glavi. Ajde, uspjelo joj je ciklama boju uslikat kao žućkasto smeđu, al bar je u oglas mogla napisati pravu boju. Gita, svaka čast na skuliranosti ;)
2019 10 31
> gea1508: > Ženska ima žešći propuh u glavi. > Ajde, uspjelo joj je ciklama boju uslikat kao žućkasto smeđu, al bar je u oglas mogla napisati pravu boju. > Gita, svaka čast na skuliranosti ;) A šta ću........
2019 10 31
Opaka igračica ova Cicibanka! Čekan oće li pitat da joj cipelice pošaljete poštom kao otkupninu? naravski da ste sumnjivi s toliko pozitivnih komentara... niti tisuću. Pff!
2019 10 31
> dobrojutro: > Opaka igračica ova Cicibanka! Čekan oće li pitat da joj cipelice pošaljete poštom kao otkupninu? naravski da ste sumnjivi s toliko pozitivnih komentara... niti tisuću. Pff! Ja isto mislim da bih joj se trebala ispričati, poslati joj natrag cipele i u svakoj iznos koji sam bila uplatila za obje. Sama sam sebi sumnjiva, majke mi.
2019 10 31
Ajoj, draga Gitice, baš mi te žao, pa nedavno si isto imala neku "situaciju". Kažu da nakon vala lošeg ide sretni val, a ja želim da te što prije sustigne... o:)
2019 10 31
1 2 3 4 5 ... 9