Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Da li vas nervira???

Da li vas zivcira kad posaljete upit a nema odgovora iako se prodavacice prijavljuju?naime dvjema prodavacicama sam poslala upit za artikal i nista iako sam vidila da su bile na krpicama i stavljaju nove artikle a ne pise ni da je prodano i jos uvik su u prodaji stvarno ne kuzim
2019 11 26
vise me nerviraju oni koji bezveze salju upite jedna mi je 9 poslala u zadnjih 10 dana pitala sam ju koja je svha da mi stalno salje upite, jer tu nema niti kupnje,a ni pocetke ni zavrstka razgovora eno ne javlja se,mora da smislja odgovor tako da samo treba imati zivaca i ici dalje
2019 11 26
Mene nervira kad mi postave priglupa pitanja, pa niti ne odgovorim. Sve teletabisi koji bi te natjerali da artikal odneseš vještacima, vješticama, i da si oko iskopaš. A oni sami u oglasima nemaju detaljan opis. Ili cipele oglašene, a bez broja. Bitno da su predivne pre lijepe prekrasne. To je bitno.
2019 11 26
Ne kuzim ako im je u cilju nesto prodat, zasto ne odgovaraju
2019 11 26
> Sweetclothes: > Ne kuzim ako im je u cilju nesto prodat, zasto ne odgovaraju Tko zna tko se krije, iza profila iako cure imaju povratne, pitanje kako su dobile. Prije me nerviralo, sad ako kupujem i nema odgovora, tražim dalje. Ako dobijem upit, i ja odgovorim, od kupca niti traga idem dalje.
2019 11 26
> Sweetclothes: > Ne kuzim ako im je u cilju nesto prodat, zasto ne odgovaraju Ima svega. Neki artikli su na profilima samo kao navlakuša i zapravo ne postoje ili nisu na prodaju, takve valjda misle ako želiš fensi krpu da ćeš uzeti bilo što drugo od nje. Neke valjda selektiraju kome će se javiti, a kome ne. A neke valjda toliko prodaju da ne stignu odgovoriti na sve upite 😂😂😂 Meni je najfascinantniji upit bio nedavno za haljinu koja ima stari oglas, a uopće nema slike tipa uzimam može podaci za uplatu. How yes no.
2019 11 26
Odgovorim na svaki upit.Rijetko mi se dogodi da ne dobijem odgovor na upit.Jako me nervira kada traže dodatne slike i 101 pitanje na svako uredno ogovorim u najkraćem roku i onda ni hvala na slikama,ništa.Više se nikada ne jave.Dovoljno je da napišu hvala javim se ako odlučim ili ne odgovara mi ili bilo što.Taj primitivizam mi jako smeta.Zar je tako teško napisati hvala a prije toga jije teško poslati 100 poruka sa glupim pitanjima.
2019 11 26
Odgovaram svima na sve. A nerviraju me prazni upiti ili upiti s pitanjem "Jel slobodno?" i nakon toga više ni traga ni glasa. Naravno, sve redovito bez pozdrava, bez hvala, bez molim. Nije mi jasno zašto i čemu, a sve je više baš takvih upita.
2019 11 26
> Boston: > Odgovorim na svaki upit.Rijetko mi se dogodi da ne dobijem odgovor na upit.Jako me nervira kada traže dodatne slike i 101 pitanje na svako uredno ogovorim u najkraćem roku i onda ni hvala na slikama,ništa.Više se nikada ne jave.Dovoljno je da napišu hvala javim se ako odlučim ili ne odgovara mi ili bilo što.Taj primitivizam mi jako smeta.Zar je tako teško napisati hvala a prije toga jije teško poslati 100 poruka sa glupim pitanjima. Meni se takve redovno javljaju, i to vecinom iste, pa sam lipo zapamtila o kojim je pametnicama rijec, te im s takvim gustom uopce ne odgovaram vise na upite ili im samo napisem da ne poslujem s osobama koje nemaju osnovne kulture.
2019 11 26
Znaci poslala sam curi paket koji je prije 4 dana stigao na njen tisak, i sada vidim da jos nije preuzet paket, a tisak po novom drzi pakete 5 dana. Zadnji login na krpice joj je prije 7 dana. Sto da radim ako mi se paket vrati jer ima jos samo 1 dan da preuzme?
2019 11 26
Da, tako ja gledam već preko mjesec dana jednu haljinu zarinu, po niskoj cijeni, slatka baš, i čim je objavljena pošaljem upit i kaže cura imam još zainteresiranih, odg će mi ujutro, ujutro se uredno i pristojno javi da je haljina rezervirana. Ništa nije pisalo na oglasu, a niti sada, haljina i dalje stoji. Svako malo dođem u napast da opet pitam ali se suzdržim. Mislim da je navlakuša na profil a haljina uopće nije na prodaju... Možda i griješim ali ne bi rekla...
2019 11 26
> maja4296: > Znaci poslala sam curi paket koji je prije 4 dana stigao na njen tisak, i sada vidim da jos nije preuzet paket, a tisak po novom drzi pakete 5 dana. Zadnji login na krpice joj je prije 7 dana. Sto da radim ako mi se paket vrati jer ima jos samo 1 dan da preuzme? Pa ako ste slali Tiskom, imate njen mob. pa joj pošaljite sms da ga podigne
2019 11 26
> MarijanaBilic: > Da li vas zivcira kad posaljete upit a nema odgovora iako se prodavacice prijavljuju?naime dvjema prodavacicama sam poslala upit za artikal i nista iako sam vidila da su bile na krpicama i stavljaju nove artikle a ne pise ni da je prodano i jos uvik su u prodaji stvarno ne kuzim Ne, 'ko ih ..ebe ako ne žele prodat ;) Nerviraju me samo one koje pošalju upit, a nakon toga se uopće ne jave barem sa "Ne, hvala" ….sasvim je dovoljno, bez ikakvih objašnjenja.
2019 11 26
Mene je jedna pitala ako idem do Zg ili ako znam koga da ide da ponese artikal da proba. Znam da je nezgodno kupovati bez probe, al to je rizik internet kupovine, tu su slike i mjere. Ne nosam artikle na isprobavanja ni po Splitu, a kamoli da bi kaput vukla u Zg, sve i da sam isla u Zg (jos je bilo i lito). Nakon odgovora da ne mogu to napraviti, ni mu ni bu.
2019 11 26
> maja4296: > Znaci poslala sam curi paket koji je prije 4 dana stigao na njen tisak, i sada vidim da jos nije preuzet paket, a tisak po novom drzi pakete 5 dana. Zadnji login na krpice joj je prije 7 dana. Sto da radim ako mi se paket vrati jer ima jos samo 1 dan da preuzme? Ja sam imala istu situaciju prije nekoliko dana. Javila sam se curi na whatsapp i rekla da joj paket na tisku stoji već 4 dana i da je trebala dobiti poruku od tiska kad joj je paket došao no ona kaže da nije dobila nikakvu poruku. A meni se također desilo nekoliko puta da me nisu obavijestili o prispjeću pošiljke. Šaljite joj poruke, nazovite ju, bilo šta...
2019 11 27
1 2 3