Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Držanje rezervacije!

Drage dame, zanima me kako vi riješavate ove rezervacije? Naime, gospođa me zamolila početkom mjeseca ako mi nije problem sačekati do 10-tog, reko nema problema, stavimo sa strane, čekamo, danas je 14-ti, poslala sam gospođi dvije poruke, ona uopće ne reagira, a uredno se prijavljuje.🤔 Drugoj isto čuvam do 15-tog, sad se i te suradnje bojim.. U međuvremenu gubimo kupce.. Hvala Vam!
2019 12 14
Vi joj jos cuvate artikal? Ja osobno nikome ne drzim rezervacije tako dugo, u vecini slucajeva to bude za*eb na kraju(cast 2 iznimke sta sam imala). Ne znam zasto ne pitate i prije roka jel rezervacija jos stoji. Pola njih odustane a da se i ne jave. A tim sta se prave grbave bi ostavila neutralnu.
2019 12 14
Ja nemam puno prodaja, ali od tih nekoliko, dvije su bile rezervacija (par dana) i obje kupilice su se javile u roku u kojem su obecale pa hvala Bogu zasad nisam jos imala neugodnosti. :)
2019 12 14
Mislim da cure uglavnom drze rezercacije na duze samo onima sa kojima su vec suradivale.. i sama sam nedavno imala istu situaciju i ostavila neutralnu. Rekla bi moja baba zamiritala je i negativnu ali nije po pravilima..😁
2019 12 14
U 10/10 slučajeva sam imala isti scenarij. Ili uopće ne jave, ili se opravdavaju "ipak nemam novaca, jbg, nisam ja kriva" ili traže da im čuvaš još 5, pa još 7, pa još 365 dana, e "onda će kupit 100%". U međuvremenu se promijene 2 godišnja doba i tvoj artikl više nikom ne treba. Nijednom kupnja nije bila realizirana. Nijednom. Zbog toga više ne držim rezervacije. Izađeš u susret i ispadneš budala.
2019 12 14
znala sam cuvati po 2 tjedna, uglavnom proslo bez problema, ali u zadnje vrijeme me zavlače, ako ne reagiraju na poruku samo javim da prodajem sljedećoj osobi i više ne radim rezervacije tako dugo, pogotovo ako dobivam puno upita za nešto
2019 12 14
Mene su isto počele nervirat te rezervacije. Jednoj sam čuvala 5 dana i sve je dobro prošlo, dok se druga prije 2 tjedna javila da će uplatit za 2 dana kad bude plaća, nije se javljala, u međuvremenu sam imala upita al eto čuvam njoj jer je kao obećala da će uzet,na kraju se na moje poruke oglušila a isto se prijavljivala u ovih 2 tjedna x puta, a možda pravu kupilicu sam izgubila zbog nje. Ja sam relativno kratko tu pa još upijam sve cake od cura koje su puno dulje ovdje. Ne čuvam više nikom, ako hoćeš uplati odmah,ako nećeš ne moraš,na kraju krajeva i ja volim odmah uplatit a ne druge zavlačit.
2019 12 14
Rezerviram na nekoliko dana, a onima s kojima sam već imala ugodne i uspješne suradnje i na duže. Ako me izvozaju ostavljam neutralnu, iako je od njih koristi tek toliko da čovjek ispuše frustraciju :s . Ako mi se pristojno jave čak i zadnji dan rezervacije i kažu da odustaju (ne trebaju mi objašnjenja, ni liječničko uvjerenje ni potpis predsjednika kućnog savjeta, samo korektna gesta), lijepo se pozdravimo i idemo dalje.
2019 12 14
Više definitivno neću ni ja držati, eventualno curama s kojima sam surađivala... jer ovo je postao bas bezobrazluk...da i ako odustnes od kupnje, se nemozes javiti i reci da odustaješ..žalosno..
2019 12 14
Slažem se u potpunosti👏> gitadevi: > Rezerviram na nekoliko dana, a onima s kojima sam već imala ugodne i uspješne suradnje i na duže. Ako me izvozaju ostavljam neutralnu, iako je od njih koristi tek toliko da čovjek ispuše frustraciju :s . Ako mi se pristojno jave čak i zadnji dan rezervacije i kažu da odustaju (ne trebaju mi objašnjenja, ni liječničko uvjerenje ni potpis predsjednika kućnog savjeta, samo korektna gesta), lijepo se pozdravimo i idemo dalje.
2019 12 14
Po mom misljenju je velika mana sta se ne mogu negativne ostavljati radi takvih stvari. Trazenja rezervacije i onda nista. A pojedine doslovno maltreriraju u inbox bez ikakvog pozdrava, osnova kulture, icega. Traze milijun i jednu sliku i onda muk. Ili kazu da uzimaju sigurno pa onda muk. Pa mamu ti nekulturnu, nije mi bitno tvoje "uzimam" , daj imaj bar dovoljno kulture za napisati "hvala na slikama, ipak ne bih", ili "hvala, razmisliti cu jos pa ako se odlucim javim". I to cesto budu profili sa jako puno povratnih, koji nerijetko revu ovde po forumu bas o takvim stvarima, kako je to bas nekulturno. Joj kako cekam da se neka pojavi na nekoj temi pricat o kulturi pa da je onako posteno poklopim 😂😂😂 Evo samo danas vec 4 takva upita. Uzas.
2019 12 14
3 dana max za rezervaciju (isključeni vikendi), ako se ne može suradnja ostvariti, lijepo se javiti makar. Da prodajem skuplje stvari, svakako bi tražila kaparu, pa tko voli... Postoje druge korisnice, drugi portali, trgovine virtualne/realne, ima izbora, nema ljutnje.
2019 12 14
> anablabla: >Cemu lagat “uplacujem sutra”, ako ne mislis uplatit nikad. 😅 To ni meni nije jasno... Baš wtf
2019 12 14
Osobno nikome ne drzim rezervacije, nismo trgovina! Tko prvi njegovo😁
2019 12 14
Možda bi bilo najbolje da ona osoba koja traži rezervacije ostavi svoje podatke prodavačici kao neku garanciju da zaista kupuje stvar. Ukoliko se više nikako ne javi niti odgovara na poruke, prodavačica bi trebala imati pravo uvrstiti ju na crnu listu.
2019 12 14
1 2 3