Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Blokirana korisnica s istom porukom

Masu sam ih dobila i ja... odmah brišite, a link pošaljite adminki.
2020 01 02
Svaki takav profil prijavite adminki, da ih blokira...ne može ona sama znati koji su to profili, pa je to najjednostavniji i najbrži način Ne bi bilo loše možda da se i napravi tema koja će u naslovu sadržavat kratko pojašnjenje za te e-mail poruke i javljanje adminu, tako da svi to vide i prijave profil dok dobiju takvu poruku....
2020 01 02
> ema444: > > Ali na 2 profila ne postoji mogucnost ulaska na profil. > Samo nick, kod klikanja se nista ne desava. > Ato u tom slučaju? Ti su već obrisani pa se zato do njih ne može.
2020 01 02
> kanirpe: > A ja sam joj odgovorila (na poruku u MK) da cijena ski hlača u eurima iznosi 1.600 eura.... > ;)))) Hahaha,bravo,svaka cast,sigurno je zapjenila 😛😛😁
2020 01 02
Pozz., i ja imam isti problem , vjerojatno je ista osoba.
2020 01 05
I kod mene danas, s istog profila milion milion poruka :(
2020 01 05
u jbt dobro da sam otisla tu! nisam stooo godina bila na stranici i neki dan evo dosla ubacila par stvari na prodaju i jucer dobila takvu poruku tj dvije za 2 haljine i ja poslala na mail odg na taj upit :s :s :s jbt nece mi valjda sada viruse neke poslat na mail ajme uzas!!!
2020 01 06
> mariposa: > u jbt dobro da sam otisla tu! > nisam stooo godina bila na stranici i neki dan evo dosla ubacila par stvari na prodaju i jucer dobila takvu poruku tj dvije za 2 haljine i ja poslala na mail odg na taj upit :s :s :s > jbt nece mi valjda sada viruse neke poslat na mail > ajme uzas!!! osim ako nemate paypalč ili tako nešto... ne kužim kako ne vidite da se radi o čistoj prevari?! tko traži ili kome uopće, a ako želi nešto kupiti, je bitno da mu se cijena vrati na email kad može ovdje preko poruka?!
2020 01 07
Promijenite lozinku pa bi trebalo biti ok.
2020 01 07
> ninabrkic78: > > mariposa: > > u jbt dobro da sam otisla tu! > > nisam stooo godina bila na stranici i neki dan evo dosla ubacila par stvari na prodaju i jucer dobila takvu poruku tj dvije za 2 haljine i ja poslala na mail odg na taj upit :s :s :s > > jbt nece mi valjda sada viruse neke poslat na mail > > ajme uzas!!! > osim ako nemate paypalč ili tako nešto... > ne kužim kako ne vidite da se radi o čistoj prevari?! tko traži ili kome uopće, a ako želi nešto kupiti, je bitno da mu se cijena vrati na email kad može ovdje preko poruka?! iskreno nisam uopce razmisljala o tome (znam glupa sam) nakon sto sam dobila tu poruku bilo mi je malo cudno al kako me nije stvarno dugo bilo ovdje mislila sam da neki na taj nacin sada funkcioniraju nezz fkt nezz, bas sam brzopleto na to reagirala
2020 01 08
> Admin2nd: > > ema444: > > > > Ali na 2 profila ne postoji mogucnost ulaska na profil. > > Samo nick, kod klikanja se nista ne desava. > > Ato u tom slučaju? > Ti su već obrisani pa se zato do njih ne može. Zasto obrisani profili i dalje imaju mogucnost slanja poruka?
2020 01 10
> Admin2nd: > Pošaljite mi link na taj profil kad dobijete takvu poruku. Izgleda da one potječu od robovske radne snage. 🤷🏻‍♀️😿 Danecmcova
2020 01 11
I meni salje da joj posaljem iznos u eurima omg
2020 01 12
1 2