Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Ideje /

Hrvatske destinacije

Bokic! Evo mene s novom temom :') Volite li putovati? Ići na izlete ili nesto slicno. Razmisljala sam sto bi se sve moglo posjetiti u Hrvatskoj. Svidjela su mi se Plitvicka jezera, Krka, Lonjsko polje... Kud ste vi putovale Hrvatskom? Neka posebna, romantična mjesta? :) U slobodno vrijeme fotografiram pa obožavam putovati i fotkati sve i svašta.
2020 01 14
Nisam jos bila, ali po meni jedno od najljepsih mjesta je izvor Krke. Nekakav manastir je tamo.. nestvarno izgleda. Definitivno jedna od destinacija koju bih voljela vidjeti ove godine 😊
2020 01 15
Najveće preporuke za Fužine u Gorskom kotaru. Hrpa stvari za pogledati i fotkati (Risnjak, Jezero, Špilje, Izvor Kupe i Vražji prolaz su samo mali dio predivne prirode) stvarno imaju predivna mjesta tamo. Nije ni skupo, mi rezervirali 5 dana u apartmanu sa kuhinjom, boravkom, velikom sobom i kupaonom za 900 kuna, ako ne želite kuhati imate nekoliko odličnih restorana sa sasvim normalnim cijenama. Uglavnom program tamo je stvarno super i ako ste ljubitelj prirode i životinja - to je mjesto za Vas :)
2020 01 15
#go2baranja :)
2020 01 15
Izlet po Slavoniji i Baranji- Ilok, Kopački rit, Zmajevac, imanje Ivica i Marica (Karanac), ergela konja lipicanaca u Đakovu, Kopački rit, imate stvarno puno toga za vidjeti i kod nas :")
2020 01 15
Meni je Sibenik najljepsi. Bila sam u dosta gradova u Hrvatskoj, ali Sibenik je uvijek bio broj jedan.
2020 01 15
Istra :)
2020 01 16
> IrenaAR: > Izlet po Slavoniji i Baranji- Ilok, Kopački rit, Zmajevac, imanje Ivica i Marica (Karanac), ergela konja lipicanaca u Đakovu, Kopački rit, imate stvarno puno toga za vidjeti i kod nas :") Bila sam u Đakovu, vidjela konjiće, bas predivno. Mir za dušu.
2020 01 17
> buba&buba: > Najveće preporuke za Fužine u Gorskom kotaru. Hrpa stvari za pogledati i fotkati (Risnjak, Jezero, Špilje, Izvor Kupe i Vražji prolaz su samo mali dio predivne prirode) stvarno imaju predivna mjesta tamo. Nije ni skupo, mi rezervirali 5 dana u apartmanu sa kuhinjom, boravkom, velikom sobom i kupaonom za 900 kuna, ako ne želite kuhati imate nekoliko odličnih restorana sa sasvim normalnim cijenama. Uglavnom program tamo je stvarno super i ako ste ljubitelj prirode i životinja - to je mjesto za Vas :) Apsolutno stavljam na popis. Bili ste u hladnije vrijeme ili ljeti?
2020 01 17
U 6. mjesecu :) Ni vruće ni hladno :D
2020 01 17
Plitvicka jezera i Krka su vam odlican odabir. Također, jako lijepe su Rastoke u sastavu grada Slunja. Jos sam se sjetila i Cerovačkih spilja, bila sam tamo davno. Ako ste ljubiteljica zivotinja, preporuka je i Kopacki rit. Mi planiramo ici tamo. Cula sam i da je park prirode Papuk predivan. Stvarno ima raznih lijepih lokacija koje mozete posjetiti. Od gradova, nekako najlijepsi su mi bili Zadar, Šibenik, Dubrovnik jer volim pogledati znamenitosti.
2020 01 17
Knin 🙂.. Kninska tvrdjava, predivan slap koji se zaledi zimi. Blizu je i puno drugih zanimljivosti. Za fotografirati preedivno.
2020 02 08
Lun na Pagu ima predivne prastare maslinike
2020 02 08