Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

PRIJEVARE.....

> IvanaVlaic: > Moze li mi molim vas netko provjeriti Ellaz.z? Zeli kupiti od mene 2 para tenisica. Cura/zena je u Velikoj Britaniji i nudi mi 450 kn za oba para, s ukljucenom postarinom, a tenisice su zajedno 200kn inace. Nije mi jasno je li ozbiljna ili je po srijedi neka prevara. Hvala puno cure. > Zaboravila sam napomenuti da smo se cule mailom, molila me da se javim na email. To vam je prevara, ni u kojem slučaju joj nemojte više odgovarat na mail ili slat svoje privatne podatke
2020 01 19
> IvanaVlaic: > Moze li mi molim vas netko provjeriti Ellaz.z? Zeli kupiti od mene 2 para tenisica. Cura/zena je u Velikoj Britaniji i nudi mi 450 kn za oba para, s ukljucenom postarinom, a tenisice su zajedno 200kn inace. Nije mi jasno je li ozbiljna ili je po srijedi neka prevara. Hvala puno cure. > Zaboravila sam napomenuti da smo se cule mailom, molila me da se javim na email. https://mojekrpice.hr/forum/t/257598/scam-poruke-u-inboxu Da ne pisem cijelu sagu.ignorirati takve upite To su prevaranti Bas netko iz Velike Britanije hoce kupiti nesto odavde Malo procitati koju temu i biti ce Vam jasnije
2020 01 19
> IvanaVlaic: > Moze li mi molim vas netko provjeriti Ellaz.z? Zeli kupiti od mene 2 para tenisica. Cura/zena je u Velikoj Britaniji i nudi mi 450 kn za oba para, s ukljucenom postarinom, a tenisice su zajedno 200kn inace. Nije mi jasno je li ozbiljna ili je po srijedi neka prevara. Hvala puno cure. > Zaboravila sam napomenuti da smo se cule mailom, molila me da se javim na email. ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/4520ece5e4a42d37159795f6b182a9c1.jpg)
2020 01 19
Hvala curke, i mislila sam, napisala sam vec kako nisam zainteresirana i kako mislim da je scam te kako ne zelim da me kontaktira vise. Svakako, htjela sam provjeriti. Hvala puno. 😊
2020 01 19
> IvanaVlaic: > Moze li mi molim vas netko provjeriti Ellaz.z? Zeli kupiti od mene 2 para tenisica. Cura/zena je u Velikoj Britaniji i nudi mi 450 kn za oba para, s ukljucenom postarinom, a tenisice su zajedno 200kn inace. Nije mi jasno je li ozbiljna ili je po srijedi neka prevara. Hvala puno cure. > Zaboravila sam napomenuti da smo se cule mailom, molila me da se javim na email. To su ti sve lažni profili koji te traže da odgovoriš na mail. Ignoriraj!
2020 01 19
Prevara
2020 01 21
> IvanaVlaic: > Moze li mi molim vas netko provjeriti Ellaz.z? Zeli kupiti od mene 2 para tenisica. Cura/zena je u Velikoj Britaniji i nudi mi 450 kn za oba para, s ukljucenom postarinom, a tenisice su zajedno 200kn inace. Nije mi jasno je li ozbiljna ili je po srijedi neka prevara. Hvala puno cure. > Zaboravila sam napomenuti da smo se cule mailom, molila me da se javim na email. Te što nude mailom, to je prevara nažalost. Stalno mi dolaze sa različitih profila.
2020 01 21
> IvanaVlaic: > Moze li mi molim vas netko provjeriti Ellaz.z? Zeli kupiti od mene 2 para tenisica. Cura/zena je u Velikoj Britaniji i nudi mi 450 kn za oba para, s ukljucenom postarinom, a tenisice su zajedno 200kn inace. Nije mi jasno je li ozbiljna ili je po srijedi neka prevara. Hvala puno cure. > Zaboravila sam napomenuti da smo se cule mailom, molila me da se javim na email. Ignorirati Prijevara Nitko neće iz Britanije kupit u Hrvatskoj
2020 01 23
Pozdrav svima. Ovdje jedan muški koji kupuje second hand stvari i uglavnom mi je nebitno je li kopija ili ne, samo da mi se svidi i da je povoljno. Međutim, imam pitanje, pa tko kada uspije odgovoriti bit ću zahvalan. Inače imam profil na njuškalu (isti nick, samo bez broja 1)i tamo sam prodavao stvari, od odjeće do namještaja. Iskreno, kad god kupujem ili prodajem prakticirao sam slanje poštom i plaćanje pouzećem, jer smatram kako je HP garancija za obje strane (oni čak dozvole otvaranje paketa i provjeru stanja), pa je vjerojatnost za prevaru manja. Dakle, to je tako na njuškalu. E sad, kako sam ovdje novi i zanima me kupnja stvari, krenuo sam u potragu Prvo sam našao super šal, replay, s cijenom na njemu i uspio dogovoriti s gospođom da mi pošalje s uplatom po pouzeću. Najprije se predomišljala, ali kad je provjerila na njuškalu moj profil te kako joj muž također tamo "trguje", sve je prošlo u najboljem redu. Međutim, kada sam naišao na jednu cool Diesel parku, za vrlo jeftine pare, osoba koja prodaje i ima jako dobre recenzije (ne sjećam se nick-a, ali znam da je iz Rijeke), ne pristaje na slanje robe bez vidljive uplate te me uvjerava kako se, citiram: "Ovdje na krpicama posluje tako da prvo ide uplata, pa onda slanje". Odmah mogu reći kako je to krivo, barem što se mog prvog iskustva ovdje tiče, jer kako sam napisao, uspio sam u prvoj transakciji dogovoriti upravo ono što mi dotična tvrdi da je nemoguće! Molim pomoć oko toga kako se zaista najčešće trguje ovdje i je li zaista tako strašno tražiti slanje robe pouzećem, kao jednostavan paket kojemu je cijena ne viša od 15 kn za dostavu, osobito ako sam spreman platiti troškove slanja osobno?! Sorry na dugom tekstu...Nadam se barem jednom odgovoru hahaha. Vedran :-)
2020 01 24
> vekyz1: > Pozdrav svima. > Ovdje jedan muški koji kupuje second hand stvari i uglavnom mi je nebitno je li kopija ili ne, samo da mi se svidi i da je povoljno. > Međutim, imam pitanje, pa tko kada uspije odgovoriti bit ću zahvalan. > Inače imam profil na njuškalu (isti nick, samo bez broja 1)i tamo sam prodavao stvari, od odjeće do namještaja. > Iskreno, kad god kupujem ili prodajem prakticirao sam slanje poštom i plaćanje pouzećem, jer smatram kako je HP garancija za obje strane (oni čak dozvole otvaranje paketa i provjeru stanja), pa je vjerojatnost za prevaru manja. Dakle, to je tako na njuškalu. > E sad, kako sam ovdje novi i zanima me kupnja stvari, krenuo sam u potragu > Prvo sam našao super šal, replay, s cijenom na njemu i uspio dogovoriti s gospođom da mi pošalje s uplatom po pouzeću. Najprije se predomišljala, ali kad je provjerila na njuškalu moj profil te kako joj muž također tamo "trguje", sve je prošlo u najboljem redu. > Međutim, kada sam naišao na jednu cool Diesel parku, za vrlo jeftine pare, osoba koja prodaje i ima jako dobre recenzije (ne sjećam se nick-a, ali znam da je iz Rijeke), ne pristaje na slanje robe bez vidljive uplate te me uvjerava kako se, citiram: "Ovdje na krpicama posluje tako da prvo ide uplata, pa onda slanje". > Odmah mogu reći kako je to krivo, barem što se mog prvog iskustva ovdje tiče, jer kako sam napisao, uspio sam u prvoj transakciji dogovoriti upravo ono što mi dotična tvrdi da je nemoguće! > Molim pomoć oko toga kako se zaista najčešće trguje ovdje i je li zaista tako strašno tražiti slanje robe pouzećem, kao jednostavan paket kojemu je cijena ne viša od 15 kn za dostavu, osobito ako sam spreman platiti troškove slanja osobno?! > Sorry na dugom tekstu...Nadam se barem jednom odgovoru hahaha. > Vedran :-) Istina da jer ima dosta prevaranata koji pošalju a ne dobe novac. Probajte se dogovoriti . Good luck
2020 01 28
A što s ovima koji traže IBAN i podatke za uplatu pa odustanu od narudžbe? Mogu li zloupotrijebiti podatke, skinuti novac s računa?
2020 05 10
Ne razumijem kako bi mogli, vidim da se dosta ljudi toga boji. Na IBAN vam mogu samo uplatiti, ništa drugo. Druga stvar je broj kartice, to nikome nemojte davati. Ali IBAN… ne znam o kakvom bi hakeru trebala biti riječ da uspije išta pomoću toga ? > Vermez: > A što s ovima koji traže IBAN i podatke za uplatu pa odustanu od narudžbe? Mogu li zloupotrijebiti podatke, skinuti novac s računa?
2020 05 10
Dobro jutro krpicarke moje.Zanima medali ne Antonijap111 na crnoj listi .cura je jako bezobrazna i očito prevarantica,mjenja adidas latike kao fol neka oklada je s kolegicom
2020 06 04
> AnaVukovic019: > Blokiran je jer sam poslala mail na mojekrpice.hr pa su oni blokirali. > Evo broj računa HR6524020063103109950 > Jelena Jelenić, Nova Cesta 25 Zagreb ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/6b231b1e1ea2142e5cd550e59d85d339.jpg)
2020 10 13
Pozdrav, Može pitanje vezano za Citi-bank? Banka mi je poslala poruku da će novac leć jednom kada ja posaljem potvrdu o slanju paketa. Ja sam im poslala potvrdu i oni su mi poslali poruku da oni nisu u stanju napraviti malu transakciju nego da transakcija mora biti u iznosu od 1600kn i da će oni meni vratiti nazad 1200kn. Ali ja te novce moram uplatiti u obliku bitkoina. Nakon što sam ja rekla da nema šanse da ću to napraviti oni su počeli prijetiti policijom, Interpolom i FBI-em. Možete li mi reći kako da ih se riješim? Dal da zatvorim svoj račun ili da ih izbrsem sa maila ili da ih prijavim???? Molim vam za neki prijedlog? Vidim da je se i vama isto desilo.
2022 11 03