Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

prevarantica na krpicama Pandora nakit ispod svake cijene

Poštovani htjela sam vas zamoliti da objavite na sve profile ako to moze ja to moram priznati neznam kako nemam bas iskustvo nekako spasiti druge od prevareMene i još jednu gđu je prevarila za 1600 kn kao Tamara i onda su je blokirali Danas sam zgrozena jer vidim da se registrirala kaoMAJA098 sa skoro istim stvarima Pandora narukvice i privjesci sa smjesnom cijenom s tim da je vec spustila cijenu ,Opet ce netko ostati bez 1200 kuna jer lopovICA vješto radi ,Mene je trazila da joj kupujem bonove u hrvatskoj lutriji žena je manični kockar i bez srama vara ljude ,Dali netko moze utjecati na to da se sprijeci pljačkanje na krpicama Stvarno sam zgrozena nacinom i hrabrosti za pljacku Meni je ostavila pozitivan komentar s tim da sam ja reagirala da je lopovica vise nije bilo komentaraNarukvicu koju je prodavala nisam nikada dobila nazalost,
2020 02 12
> neranera100: > Poštovani htjela sam vas zamoliti da objavite na sve profile ako to moze ja to moram priznati neznam kako nemam bas iskustvo nekako spasiti druge od prevareMene i još jednu gđu je prevarila za 1600 kn kao Tamara i onda su je blokirali Danas sam zgrozena jer vidim da se registrirala kaoMAJA098 sa skoro istim stvarima Pandora narukvice i privjesci sa smjesnom cijenom s tim da je vec spustila cijenu ,Opet ce netko ostati bez 1200 kuna jer lopovICA vješto radi ,Mene je trazila da joj kupujem bonove u hrvatskoj lutriji žena je manični kockar i bez srama vara ljude ,Dali netko moze utjecati na to da se sprijeci pljačkanje na krpicama Stvarno sam zgrozena nacinom i hrabrosti za pljacku Meni je ostavila pozitivan komentar s tim da sam ja reagirala da je lopovica vise nije bilo komentaraNarukvicu koju je prodavala nisam nikada dobila nazalost, Žao mi je što Vam se to dogodilo.Imale smo lijepu suradnju i primopredaju tako da znam da ste divna osoba.Da li imate neke podatke od dotične da ih napišete ovdje kao upozorenje drugima pored ovog gore što ste naveli.Kako vidim to je profil marta098 a ne maja098 kako ste gote naveli.Žalosno je što sve ljudi rade da dođu do novaca.
2020 02 12
Još uvijek imate pozitivnu povratnu informaciju od dotične, nije nestala. 1600kn je popriličan iznos. Koji su njeni podaci, tj. jel na crnoj listi već?
2020 02 12
Jooj cure ..zasto uplacujete tako velik novac..uzmite pouzece imate pravo otvorit paket bilo u kuci bilo u posti pa se uvjeriti da cete dobiti ono sto placate
2020 02 12
> vicky1983: > Jooj cure ..zasto uplacujete tako velik novac..uzmite pouzece imate pravo otvorit paket bilo u kuci bilo u posti pa se uvjeriti da cete dobiti ono sto placate A gle..nitko ne želi slati pouzećem. Veliki su troškovi ukoliko druga strana ne preuzme pošiljku..a dešava se. Svota od 1.200,00 kn je puuuno novaca. Ovdje na forumu ima puuuno aktivnih (i pouzdanih..vidljivo iz povratnih) krpičarki iz svih dijelova lijepe naše. Otvorila bi temu tu na forumu i zamolila da mi se javi netko iz grada prodavateljice, kako bi mi realizirao primopredaju. Radije bi platila uslugu, npr. 50,00 kn za uslugu + vrijednost artikla, nekome tko će realizirati kupnju umjesto mene. Iznos od 50,00 kn za gorivo, kavu + "sori ak se kokoš ne pojavi na primopredaji" nije puno, ali ak već kupujem nešto za 1.200,00 kn znači da u dućanu stoji puuuno više, ne? Ja sam iz Varaždina. Već znam koga zamoliti za uslugu (kad mi bude trebalo) iz Zagreba, Rijeke, Splita, Osijeka, Špičkovine..ima vas, super hercig koje ste mi poslale prekrasne stvari, za koje sam sigurna da me neće zafrknuti, u nadi da ćete imati vremena? :") Tak da..to je savjet otvaračici teme (i drugima) za ubuduće. Ne bacajte novac u vjetar. Nađite nekog (pouzdanog) tko će naći vremena i obaviti kupnju umjesto vas. Hvala na upozorenju, žao mi je što te prevarila..ufff, ali za 1.200,00 kn, ja bi je našla :@ ..ma za 300,00 kn, ja sam svoju našla i vratila mi je MOJ novac!
2020 02 13
Prijaviti na policiju.
2020 02 13
Odavno je adminka naglasila da se profilima s 0 povratnih ne uplacuju novci niti kupuju bonovi prevaranti i posluju tako da prodaju skupe stvari ispod cijene i sto je najzalosnije,uvijek netko nasjedne obavezno prijavite policiji dali uopce imate podatke od doticne
2020 02 13
Uf,ja san u trazenju Pandora narukvice i dobro sta san ovo vidila 🙄 Na zalost,nismo svi aktivni na forumu. Evo npr ja,ritko pratin... Ali definitivno ne bi nikad uplatila nekome bez povratni toliku cifru. Ka sta je napisala emili1 vjerovatno bi zamolila nekoga za preuzimanje. Dajte podatke od doticne,da se ne bi neko dr zeznija.
2020 02 13
i ja isto bas gledam koju bi si kupila,hvala na obavjesti
2020 02 14
Koliko moraš biti blesav da uplatiš nekome tolike novce na račun, nekom tko nema povratnih, ako i ima, ima par lažnih. Jedno je biti naivan, a drugo glup.🤷‍♀️
2020 02 16