Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Zdravlje /

Dezinfekcijski gel za ruke - Sapunoteka

vidim da su nestali po dmu i bipi tj da su razgrabljeni da bi se mogli preprodavat, sapunoteka vam je upravo izbacila svoje gelove za 25 kn 100ml i stize vam za 2 dana. Evo link https://sapunoteka.com/collections/dezinfekcija-ruku-i-povrsina/products/dezinfekcijski-gel-za-ruke Nije nikakva reklama ni nista, vec sam jednom na preporuku narucivala od njih i proizvodi su im super, a nisu skupi. Doslovno vam zamirise cila kuca kad vam stigne njihov paket (iznad 150kn je bespl postarina a dobila sam poklon mislim zbog Bozica, losion su mi poslali kao dar) Sapuni za tijelo, ulje za kosu, pilinzi, kad vam je to u wcu ne trebate imati difuzor koliko to mirise Nadam se da ce nekoj dobro doc jer ja sam vise poludila jer priko tinkture kad bi izbacili proizvode odma bi se rasprodalo i nisan stigla uvatit njihove I da, naravno da perem ruke i drzim do higijene, i najvaznije stojim doma, ali gel sam uzela za momka koji i dalje radi, za mamu kad ode do ducana ili ljekarne, da se nadje, nece skodit..
2020 03 22
Hvala, baš mi je to trebalo, nisam imala ni jedan :")
2020 03 22
Bravo, puno hvala, takoder ni ja nisam imala ni jedan ❤
2020 03 22
Hvala na obavijesti. Davno sam imala kremu za ruke od Sapunoteke i sjećam se da je odlična bila. Koje njihove proizvode preporučate?:)
2020 03 22
Pilinzi su im top, imala sam od lavande a sad sam uzela preostala dva, limun i vaniliju, bogati su uljima i koza bude mekana i svilena nakon pilinga, a ja imam suhu kozu tako da mi bas odgovara Imam njihovo ulje za kosu koje mjesam u maske (maslinovo, kokosovo, jedno jaje, malo garnier hair food maske i to ulje) i to drzim nekad i cijelu noc, a i znam utapkati to ulje po tjemenu, kosa mi bas raste i “borim” se s mladom kosom, pogotovo na celu jer izgleda kao da sam sisala franzete😂 I koristila sam njihov sampon-sapun za kosu od masl i kokosovog ulja (Jos ga imam jer sam ga koristila duz kose, ne po tjemenu toliko) i sapun za tijelo narancasti u obliku srca, a sad sam od sapuna uzela za momka Pivski i za sebe Lavanda cimet i Naranča & ružmarin Pa javim ode u temu kakvi su mi ti😊
2020 03 22
Mislim da su po trgovinama ograničili kupnju sredstava po osobi na jedan ili dva komada
2020 03 22
> Majalike: > Mislim da su po trgovinama ograničili kupnju sredstava po osobi na jedan ili dva komada Nigdje ih nema. Ljekarne, Muller, dm ... Hvala, Tea8818!
2020 03 23
> Tea8818: > Pilinzi su im top, imala sam od lavande a sad sam uzela preostala dva, limun i vaniliju, bogati su uljima i koza bude mekana i svilena nakon pilinga, a ja imam suhu kozu tako da mi bas odgovara > Imam njihovo ulje za kosu koje mjesam u maske (maslinovo, kokosovo, jedno jaje, malo garnier hair food maske i to ulje) i to drzim nekad i cijelu noc, a i znam utapkati to ulje po tjemenu, kosa mi bas raste i “borim” se s mladom kosom, pogotovo na celu jer izgleda kao da sam sisala franzete😂 > I koristila sam njihov sampon-sapun za kosu od masl i kokosovog ulja (Jos ga imam jer sam ga koristila duz kose, ne po tjemenu toliko) i sapun za tijelo narancasti u obliku srca, a sad sam od sapuna uzela za momka Pivski i za sebe Lavanda cimet i Naranča & ružmarin > Pa javim ode u temu kakvi su mi ti😊 Super! Hvala na info :) Naručila sam baš taj dezinfekcijski gel pa usput još hrpu toga :$ Losion za tijelo bundeva, piling vanilija, sapun mandarina i limeta te kremu za ruke konoplja i shea. Jedva čekam probati! Sjetila sam se i ja da sam davno imala to njihovo ulje za kosu i da je bilo odlično. To ću u idućoj narudžbi :Đ
2020 03 23
![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/f009dfb11f5079074354ad73c69eaa9d.jpg) Evo stiglo mi, dobila sam kremu za ruke gratis😍
2020 03 24
I meni je već stiglo...i odlična krema za ruke gratis, Tea8818 hvala još jednom 😘
2020 03 24
> vedranapv: > I meni je već stiglo...i odlična krema za ruke gratis, > Tea8818 hvala još jednom 😘 Ma nista bas mi je drago da vam se svida! Krema mirise savrseno😍
2020 03 24
Naravno da koristi imati dezinfekcijski gel, osobno oduvijek nosim jedan u torbi, osim sada jer je taj sto imam opasno pri kraju i nigdje nisam nasla za kupiti.. ali nije da sam se i pretrgla. Vidjela sam u dm-a za 40 kn i rekla sam necu, hvala. Jer je onaj sto inace kupujem 9 kn 75 ml. Htjela bih podijeliti sa vama jednu informaciju, jer vidim da se nitko jos nije raspisao o tome, a ta je da antibakterijski gel ubija neke bakterije, a ne viruse. Neke, ne sve, jer je antibakterijski gel razblazeni alkohol, vecinom aloa verom. Vidim da su se toliki sada dali u proizvodnju, tinktura, ovi, i opasno digli cijene, a to vam je sve zene moje, iskoristavanje situacije + neinformiranost = nekome dobra zarada. Djelotvornije je pranje ruku u toploj vodi, i obicnim najobicnijim sapunom, gelom za tusiranje, sredstvom za pranje suda.. Ako ste u nemogucnosti oprati ruke, cak i ako koristite dezifenkcijski gel, sto je svakako plus za higijenu, sto se tice trenutne situacije isto se ne pouzdajte u to i ne dirajte se po licu dok niste u mogucnosti oprati ruke.. alkohol ne ubija koronu. Moj vam je savjet, da ako inace ne koristite taj gel, pogotovo sad vam je nepotreban jer smo svi zatvoreni u kucama, i da te novce pametnije potrosite..
2020 03 25
@TheIvana- slažem se sa napisanim. Kod mene je slično, dezinfekcijski gel imam uvijek u torbici sa sobom i trenutni mi je bio pri kraju pa sam naručila ovaj Sapunotekin. Jedan jer mi ne treba više, čisto da ga imam. I mislim da mu je ok cijena od 25kn, ali definitivno se slažem da su poneki proizvođači pretjerali s cijenama te da nema smisla se oslanjati na gel i pretjerivati s njim. Stigao mi je jutros paket!:) Isprobala sam već pola stvari, znači sapun mandarina i limunska trava je odličan, stvarni miriše cijela kupaonica! Kremu za ruke shea i konoplja sam već imala i odlična je. Piling vanilija je nešto predobro! A tek miris prirodni koji me je zapahnuo kada sam otvarala paket, milina! @Tea8818- hvala što si me potaknula da ih ponovno kupim, davno sam ih imala i kako volim isprobavati različite proizvode, i zaboravila na njih. Baš su mi dobro došli u ove tmurne dane :) ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/cf5126272835e39309a40cae11b6c57a.jpg)
2020 03 26
> TheIvana: > Naravno da koristi imati dezinfekcijski gel, osobno oduvijek nosim jedan u torbi, osim sada jer je taj sto imam opasno pri kraju i nigdje nisam nasla za kupiti.. ali nije da sam se i pretrgla. Vidjela sam u dm-a za 40 kn i rekla sam necu, hvala. Jer je onaj sto inace kupujem 9 kn 75 ml. Htjela bih podijeliti sa vama jednu informaciju, jer vidim da se nitko jos nije raspisao o tome, a ta je da antibakterijski gel ubija neke bakterije, a ne viruse. Neke, ne sve, jer je antibakterijski gel razblazeni alkohol, vecinom aloa verom. Vidim da su se toliki sada dali u proizvodnju, tinktura, ovi, i opasno digli cijene, a to vam je sve zene moje, iskoristavanje situacije + neinformiranost = nekome dobra zarada. > Djelotvornije je pranje ruku u toploj vodi, i obicnim najobicnijim sapunom, gelom za tusiranje, sredstvom za pranje suda.. Ako ste u nemogucnosti oprati ruke, cak i ako koristite dezifenkcijski gel, sto je svakako plus za higijenu, sto se tice trenutne situacije isto se ne pouzdajte u to i ne dirajte se po licu dok niste u mogucnosti oprati ruke.. alkohol ne ubija koronu. > Moj vam je savjet, da ako inace ne koristite taj gel, pogotovo sad vam je nepotreban jer smo svi zatvoreni u kucama, i da te novce pametnije potrosite.. Slažem se sa svime što ste napisali. Ne bi trebalo odmah potrčati i naručivati razne dezinfekcijske gelove sa svakakvih stranica. Ako je netko stalno doma smatram da mu taj dezinfekcijski gel nije nužno potreban ako vodi higijenu cijele kuće i brine o čistoći, u tom slučaju je dovoljno prati ruke. Ako idete van, možda je bolje koristiti rukavice, nego stalno utrljavati dezinfekcijsko sredstvo u ruke. Jednokratne rukavice baciti nakon upotrebe. I prokomentirala bi i iskorištavanje ove situacije i tu se isto slažem s vama. Osim što se naruči dezinfekscijsko sredstvo, isto tako naruči se još nešto dodatno i raznim tvrtkama to dobro dođe.
2020 03 26
Je li koja od vas razmišljala o parfemu kao dezinfekcijskom sredstvu? Poznato je da neki parfemi imaju velik udio alkohola, a nedavno sam pročitala jedan članak kako je jedna tvrtka parfema preusmjerila svoju proizvodnju na dezinfekcijska sredstva. Sigurno svaka od nas ima neki parfem koji joj nije baš po volji i za ovu situaciju ga može žrtvovati ako išta vrijedi? Barem za pošpricati kvake, ključeve, kartice i dr. stvari koje izložimo okolini.
2020 03 26
1 2