Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Njega tijela, ljepota, kozmetika /

Zenski brijaci aparati

Bok cure :) Zanimaju me iskustva s brijacim aparatima za zene. Koristite li ih i za koje dijelove? Ja za pazuhe koristim epilator, noge i ruke brijem, a bikini kremom za depilaciju. Pokusala sam s depilacijom (secerna pasta u salonu) vec par puta, al ubija me to cekanje između depilacija. Ispada da mjesec dana cekam za 5 dana glatke koze (a ni tad mi nije full glatka kao kod brijanja). Uglavnom razmisljam o kupnji brijaca pa me zanima koja je razlika (ako je ima) između brijaca i trimera? I zasto je bolji od obicne jednokratne britvice?
2020 04 24
> Luuucy: > Bok cure :) > Zanimaju me iskustva s brijacim aparatima za zene. Koristite li ih i za koje dijelove? > Ja za pazuhe koristim epilator, noge i ruke brijem, a bikini kremom za depilaciju. Pokusala sam s depilacijom (secerna pasta u salonu) vec par puta, al ubija me to cekanje između depilacija. Ispada da mjesec dana cekam za 5 dana glatke koze (a ni tad mi nije full glatka kao kod brijanja). Uglavnom razmisljam o kupnji brijaca pa me zanima koja je razlika (ako je ima) između brijaca i trimera? I zasto je bolji od obicne jednokratne britvice? Ovo i mene zanima :)
2020 04 25
Bok! Ja sam nedvano kupila Philips Santinelle Prestige BR650/00, to je epilator koji ima nekih 8 nastavaka, između ostalog i brijač. Prije toga sam koristila Lumeu IPL, dala masne novce, ali nisam bila zadovoljna pa sam se vratila eto epilatoru, uglavnom s tim sam skidala sve osim pazuha i bikini zone na kojima sam isprobala taj brijač, ali iskreno - iako on potpuno reže, znači nije kao trimer da ostavlja par mm, ipak to nikada nije glatko kao sa britvicom i brže se pojave dlačice. Vjerojatno je bolje od britvice jer ga ne treba mijenjati i nježniji je za kožu, ali efekt -nije to to. Tako da sam odlučila stisnuti zube i sve epilirati :D Možda netko ima drukčije iskustvo.
2020 04 25
Ja ne mogu podnijeti bol epilatora, ali zato mi je vosak ok. Kupila sam grijač za patrone voska preko so Cap stranice, u zagrebu imaju i dućan. Patrone me dođu 12 kn i mogu depilirati cijelo tijelo i još mi ostane Još je potrebno imati obične trake bez voska. Ja sam isto prije išla kod kozmetičarke na depilaciju voskom i bilo mi je super, ali me živcira čekanje na red po 2 tjedna i zapravo je dosta skupo. Ovo mogu obaviti sama u sat vremena. Nije brijač, ali možda nekome da ideju Što se tiče brijača, pogledaj BRAUN LS 5160. Dođe tristotinjak kn, radila sam za braun i taj je bio najprodavaniji. I jedan noviji, roze boje, ali slažem se s Fraagarla, ispadne bolje britvicom
2020 04 25
Ja koristim veet trimer uglavnom na licu, za one male paperjaste dlakice iznad usnice i za skracivanje obrva! Koristim ga prvenstveno radi toga sto mi je koza na licu osjetljiva pa za razliku od brijaca ili voska trimer ne ide direktno na kozu pa nema ostecenja nego sijece dlake na oko pola milimetra! Nista se ne vidi, nisu mi pocele rasti crnje i deblje dlake i sl, koristim ga vec par godina i jako sam zadovoljna! Nisam ga koristila za bikini zonu al ima nastavak i za taj dio. ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/c1a1086da3460f82c561c48a91b5ea83.jpg)
2020 04 25
> Fraagaria: > Bok! Ja sam nedvano kupila Philips Santinelle Prestige BR650/00, to je epilator koji ima nekih 8 nastavaka, između ostalog i brijač. Prije toga sam koristila Lumeu IPL, dala masne novce, ali nisam bila zadovoljna pa sam se vratila eto epilatoru, uglavnom s tim sam skidala sve osim pazuha i bikini zone na kojima sam isprobala taj brijač, ali iskreno - iako on potpuno reže, znači nije kao trimer da ostavlja par mm, ipak to nikada nije glatko kao sa britvicom i brže se pojave dlačice. Vjerojatno je bolje od britvice jer ga ne treba mijenjati i nježniji je za kožu, ali efekt -nije to to. Tako da sam odlučila stisnuti zube i sve epilirati :D Možda netko ima drukčije iskustvo. Zasto nisi bila zadovoljna sa IPLom?
2020 04 25