Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Adidas/Nike tajice

Cure, jeste naručivati u zadnje vrijeme? Koja trgovina ima najveći popust? Gdje je naisplativije kupiti? Isključivo ova 2 brenda tražim (original).
2020 05 02
Osobno nisam, ali pišu da sportvision ima super popuste.. jedino su malo neodgovorni sto se tice slanja.. tipa frendica je narucila , i drugi dan su javili da oni to ipak nemaju na stanju, zatim drugoj se desilo da ni email nije dobila da je narudzba zaprimljena vec se samo postar nakon par dana pojavio sa narudzbom.. treca je cekala 15dana i tako ..
2020 05 02
Sa sportVisiona nemojte naručivati jer su petrpani, imaju jako loše recenzije na fejsu, ja također naručila 21.4. i od tada ni a ni b od njih, nemam pojma dali ću uopće ikad dobiti naručeno, kupujte samo pouzećen, nemojte karticom ako postoji ta mogućnost...
2020 05 02
Ja uzimam na Shoosteru. Nije baš neki preveliki izbor trenutno, ali pogledaj, možda nađeš nešto :)
2020 05 02
Također izrazito loše iskustvo sa Sport Visionom, jednom sam kupovala od njih i neću nikad više. S Intersportom mi je prošlo sve okej, naručila Nike tajice i trenerku i narudžba je prošla super.
2020 05 02
Ja sam puno naručivala sa SportVisiona i uvijek je sve bilo OK. Sve je stiglo na vrijeme. Ono što mi nije odgovaralo jednostavno sam vratila u njihovu trgovinu u Areni. Istina, to je bilo prije ove situacije sa koronom. Ne znam kako sada funkcioniraju. Pretpostavljam da trenutno svi internet shopovi pucaju po šavovima.
2020 05 02
> Anitich_5: > Ja sam puno naručivala sa SportVisiona i uvijek je sve bilo OK. Sve je stiglo na vrijeme. Ono što mi nije odgovaralo jednostavno sam vratila u njihovu trgovinu u Areni. > Istina, to je bilo prije ove situacije sa koronom. Ne znam kako sada funkcioniraju. Pretpostavljam da trenutno svi internet shopovi pucaju po šavovima. Slazem se s Vama. I ja sam narucivala puno puta s njihove stranice i uvijek je sve bilo u redu.. zadnju narudzbu su mi krivo poslali, sam proces vracanja i primanja novih tenisica je trajao oko 2 tjedna no dobila sam trazeno i nije mi problem sto je malo duze trajalo 😊 bitno da je stiglo 😄
2020 05 03
Ferivi sport, Sport moda :)
2020 05 03