Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ostalo /

Narudžbe iz e-dućana /

Asos-povrat-pitanje

Pozdrav cure, pročitala sam postojeće teme na ovu tu temu, no nisam pronašla odgovor. Nikada nisam radila povrat na Asosu pa imam pitanje. Kupila sam haljinu, nije mi baš odgovarala veličinom 100% kako sam zamislila, no haljina mi se jako sviđala te sam ju odlučila bila zadržati. Sada ipak razmišljam o povratu s obzirom da mi haljina ne treba jer su svatovi svi odgođeni. Znači nije nošena, sa svim etiketama itd. Problem je što sam bacila onu njihovu vrećicu i sve papire u njoj. Čitam na njihovoj stranici o povratu i vidim da ima opcija za printati new returns note i zanima me mogu li nekako izvršiti povrat bez obzira što nemam original ambalažu? Bi li bilo dovoljno isprintati sve to potrebno i zapakirati u kutiju iz pošte? Molim ako je koja imala slična iskustva ili ima savjet da se javi. Hvala :)
2020 05 04
Ja sam vračala u njihovoj ambalaži, al mislim da nebi trebalo biti problema. Naravno morate printat etiketu za povrat. Možete ih i pitati na mail...meni su odgovorili isti dan. Ne znam da li ste našli na forumu jedna korisnica je preporučila da printate dvije etikete pa neka Vam jednu u pošti ovjere (da imate dokaz da ste predali paket). Jer eto ja se nisam usudila poslati "obično" pa sam platila poštarinu 90kn
2020 05 04
Koliko znam trebalo bi biti u njihovom omotu i svemu kako ste dobili ali evo neka cure koje znaju vise me isprave :)
2020 05 04
Hvala na odgovorima. Pročitala sam negdje još prije ovaj savjet sa printanjem dvije etikete i zaboravila na to, hvala što ste me podsjetili! Na mail mi ne odgovaraju još:/ Pročitala sam na nekom od foruma da su znale cure slati u njihovoj vrećici pa u kutiji, i ja nekako mislim da ne bi trebalo biti problema ako imam sve osim te vrećice, no ipak neću riskirati barem dok ne čujem da je netko imao takvo iskustvo ili dok mi ne odgovore na upit.
2020 05 05
Javite što su Vam odgovorili :D
2020 05 05
Evo dobila sam i njihov službeni odgovor, kopirat ću ga ovdje, možda nekome pomogne u budućnosti: "Thanks for getting in touch with ASOS. I'm sorry you're having trouble returning, I can imagine this is frustrating. I'd love to get this sorted, we advise customers to use the original packaging the item came in but sometimes this isn't the case. You can still return don't worry just make sure you use a bag/box that is secured so the item doesn't get damaged on the way back to us. It's important that you also keep your proof of postage receipt/tracking number safe in the unlikely event the parcel is lost on its way back to our warehouse. As soon as it arrives we'll drop you an email to let you know your refund has been processed. If you have any other questions please let me know and I'll be happy to help."
2020 05 06
Super :)
2020 05 06
Update: Poslala sam danas! No, u pošti su bile strašno bezobrazne. Jedva uzele paket. Na moju molbu da mi samo lupi žig na drugu etiketu koju sam sebi isprintala da imam barem neki dokaz je bezobrazno rekla da kakve mi to gluposti padaju na pamet!? Tu su se uključile još njih dvije sa komentarima "bože sačuvaj"...Koma! Uglavnom, sada je najbitnije samo da oni dobiju paket, držimo fige!
2020 05 07
Naravno...tako i prema meni kad sam tražila potvrdu! Ja sam nakraju platila 90kn poštarinu. Rekla sam u prošloj temi da trebamo kolektivno izbombardirat Asos da ne dobivamo potvrde za besplatnu pošiljku (jer u nekim državama dobivaju) i ne možemo dokazati da je paket poslan. Bitno da ste nakraju dobili štambilj.
2020 05 07
Nisam ga na kraju dobila jer nikako nisu htjele i rekle da je to protuzakonito, svašta... Slažem se! Definitivno bi trebale...ovo je baš problem. Sad samo stres dok ne dođe paket.
2020 05 07
Još me jedna stvar brine, kada odem na My returns piše da nemam trenutno povrata, ne bi li tu trebalo nešto pisati?
2020 05 08
"Nema povrata" tako dugo dok ga ne zaprime.
2020 05 08