Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Da li se ovo događa i Vama?

> kkorina: > > Marta10573: > > da li meni moze molim Vas netko objasniti STO ZNACI PRAZNA "hocu to" poruka?!?!?! Sto te zene ocekivao kao odgovor? Zasto ih salju i sto bi tu ja trebala odgovorit? > > Znaci nervira me do kraja. samo ih brisem.. ali ne kuzim sto im to znaci?? > > Zar ne kuzu da to nije LIKE gumb?! Ja uvijek odgovorim na takve poruke, ''prazne'', ponekad ne dobijem odgovor međutim češto prodam stvar za koju mi se šalje upit.
2020 05 07
Mene smeta kad mi kupac “sruši” dobro cijenu artikla,ali onda traži još i besplatnu pt.
2020 05 08
Ja sam isto dobila par puta poruku to samo želim, i javila bi se s pitanjem, i prodala bi većinom ili našla zamjenu, ja sam ispočetka isto mislila da je to za omiljene 🤭, pa sam poslala i nisam dobila odgovor, skužila sam da sam poslala kad sam dobila poruku i vidila u razgovorima te artikle koji su mi se sviđali da sam poslala ubiti upit a ne stavila u omiljene 🤣, svakom se može dogoditi greška, iako da se neka od tih cura na početku javila kupila bih ili ponudila zamjenu, nisu jer nisam još imala nijednu povratnu, pa valjda zato😆
2020 05 08
> ankicabanankica: > https://mojekrpice.hr/forum/t/266618/pomoc-misljenje po meni bi stvarno trebalo uvesti ocjenu za takve, mislim da bi trebalo ostaviti neutralnu kao upozorenje za takve, jer nisu u redu nimalo, izdvojiti vrijeme trud i sve na kraju ni a ni b od njih Slazem se. Definitivno bi za takve trebalo uvest neutralnu ocjenu.
2020 05 08
> gossipgirl01: > > ankicabanankica: > > https://mojekrpice.hr/forum/t/266618/pomoc-misljenje po meni bi stvarno trebalo uvesti ocjenu za takve, mislim da bi trebalo ostaviti neutralnu kao upozorenje za takve, jer nisu u redu nimalo, izdvojiti vrijeme trud i sve na kraju ni a ni b od njih > Slazem se. > Definitivno bi za takve trebalo uvest neutralnu ocjenu. Da al da je vidljiva na profilu, jer ako nema negativnih a ima masu tih neutralnih nisu vidljive ako necete uci u ocjene i listati po redu , nažalost to se treba mjenjati hitno na ovoj stranici
2020 05 08
Meni u zadnje vrijeme hrpa upita za proizvode, nakon što razmijenimo par poruka, kao sve ok, pošaljem podatke za uplatu i onda više ni traga ni glasa. Ne kužim zašto je problem ako si odustala napisati sorry ipak neću, našla sam nešto drugo...
2020 05 08
Jedna rječ: NEKULTURA
2020 05 08
Pilaju i nakon 10upita o mjerama, mjericama, slikama iz svih perspektiva kazu da ne odgovara ili uopće nista ne jave. Jos nijedna s milijun upita nije kupila...
2020 05 08
1 2