Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Da li je to takav problem???

Da li se vama događa da zelite kupiti neki predmet i nakon cak dva upita nema odgovora a korisnica je aktivna i cak je stavljala u međuvremenu druge artikle??
2020 05 15
Da, i onda nakon sat vremena javi da je prodano..
2020 05 15
> InesLagancic: > Da, i onda nakon sat vremena javi da je prodano.. Upravo to.Dogodilo se x puta.
2020 05 15
> InesLagancic: > Da, i onda nakon sat vremena javi da je prodano.. Ma,većina ni ne javi nist. Kako me to zivcira,tolko nekulturno da ne povjerujes.
2020 05 15
> Boston: > > InesLagancic: > > Da, i onda nakon sat vremena javi da je prodano.. > Upravo to.Dogodilo se x puta. I meni i to u zadnje vrijeme sve češće.😤😤
2020 05 15
Meni vecinom salju bezveze upite Ili pitaju dali je slobodno Odgovorim da je Vise ni slike ni tona Ako netko ne odgovara,trazim stvar negdje dalje
2020 05 15
> kozmetika88: > Meni vecinom salju bezveze upite > Ili pitaju dali je slobodno > Odgovorim da je > Vise ni slike ni tona > Ako netko ne odgovara,trazim stvar negdje dalje Tako i meni! Kao da im ne odgovara to sto je predmet slobodan. Znaci pitaju bezveze, krate si vrijeme i razbijaju monotoniju upitima. U zadnje vrijeme sto god zelim kupiti ili nema odgovora, ili dode odgovor da je rezervirano ili prodano. I nakon par dana predmeti i dalje stoje u prodaji. Bez oznake rezervirano/ prodano.
2020 05 15
![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/119d1ee50c12fad208fb1d7eae2431e0.jpg) ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/c6139ce757e37abf51928da51252cafb.jpg) Meni nije ovo jasno, trazi moju haljinu u zamjenu, ja javim da mi odgovara i nema odgovora. Dobro, mozda je u međuvremenu prodano. Izaberem nesto drugo i javim i opet nema odgovora.
2020 05 15
Javite se za neki bezvezni komad koji je totalno demode ili nešto takvo pa vidite hoće li se javiti ;) Možda je ta roba samo reklama za profil, "mamac"....
2020 05 15
> malllaaaa: > Javite se za neki bezvezni komad koji je totalno demode ili nešto takvo pa vidite hoće li se javiti ;) > Možda je ta roba samo reklama za profil, "mamac".... Mislim da majice nisu, pise da su nosene i da je boja izblijedila. Nema ni omiljenih, znaci da nije navala na njih. Ali samo radi kulture je mogla napisati hvala, ne zelim
2020 05 15
Uvijek odgovorim na svaki put, zamjena, da uslikam da mjerim sve... Mislim da to ne bi trebao biti problem nikome... Čak i ako nekad nisam za zamjenu, pristojno odgovorim da se zahvaljujem ali da nisam za zamjenu. ;)
2020 05 16
> Entoni: > Uvijek odgovorim na svaki put, zamjena, da uslikam da mjerim sve... Mislim da to ne bi trebao biti problem nikome... Čak i ako nekad nisam za zamjenu, pristojno odgovorim da se zahvaljujem ali da nisam za zamjenu. ;) I ja isto bas uvijek.Zato mi i smeta neodgovaranje.
2020 05 16
Neki dan pošaljem upit da sam zainteresirana za sandale i ako mogu dobiti još koju sliku i mjere gažišta. Na to dobijem odgovor: "može". I više ni traga ni glasa. Evo već 15-ak dana. Barem sam dobila odgovor. 😂
2020 05 17
Meni šalju upit za neki proizvod i nakon tog ni traga ni glasa od njih. Ili npr. pošalju poruku i ja im odg sekundu nakon, a njih već nema. Ne volim ta zavlačenja (tek sam počela s ovim, a već zanovijetam🤣) i ne volim se osjećat kao da nekog moram molit za odgovor. Ako nisi zainteresiran za artikl, nemoj se ni javljat i gotova priča.🙄
2020 05 17
Meni isto tako. Možda ipak odgovore... nada umire posljednja!
2020 05 17
1 2