Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Zdravlje /

Prirodne kreme/ulja/sredstva protiv komaraca

Pozdrav :) Od uvijek imam problem s komarcima jer imam alergijske reakcije na ubode i mazala sam se svakakvim sredstvima da to spriječim. Međutim ovo ljeto provodim uduplo (trudna sam) i ne mogu na sebe staviti bilo sto. Imate li kakvu preporuku za neka prirodna sredstva koja nece naskoditi bebici? Hvala svima unaprijed :)
2020 05 22
Također se pridružujem, budem puna plikova , i to natekne , također sam trudna , mazala sam se i mažem iz ljekarne s nekim sto mogu trudnice i zbilja je skup , a ne pomaze bas
2020 05 24
Kako se zove, meni su preporucili nesto za djecu zona vital, pa na kraju ispalo da trebaju provjeriti dal mogu trudnice 😒 > ankicabanankica: > Također se pridružujem, budem puna plikova , i to natekne , također sam trudna , mazala sam se i mažem iz ljekarne s nekim sto mogu trudnice i zbilja je skup , a ne pomaze bas
2020 05 24
![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/fea85d4d65b0e92eb81b14eb986a1083.jpg)
2020 05 24
Probajte sami napraviti od jabucnog octa i persuna
2020 05 24
https://olival.hr/products/natural-defense-kids-sprej Nema štetnih sastojaka. Koristila sam ga prošlo ljeto i spas je protiv komaraca mi bio. :")
2020 05 24
Odlicno :) Puno hvala :) > KreativnoSelo: > https://olival.hr/products/natural-defense-kids-sprej > Nema štetnih sastojaka. Koristila sam ga prošlo ljeto i spas je protiv komaraca mi bio. :")
2020 05 24
Ocat mi uzasno smrdi tako da njega ne mogu koristiti, ali hvala :) > Liliwhite4539: > Probajte sami napraviti od jabucnog octa i persuna
2020 05 24
Takoder sam bila trudna proslo ljeto i navecer bi se mazala Biobazinom kremom za mame i komarac me nikada ne bi upikao tamo gdje sam bila namazana tom kremom.
2020 05 24
Probajte napraviti od pravih etericnih ulja lavande i citronele, destilirana voda, malo baznog ulja i malo himalajske soli da se ulja mogu otopiti. Prije svake upotrebe dobro promuckati i etoo :) Ja radim tako za sebe i djecu i super zadovoljna sam 🥰
2020 05 24
Hvala na savjetima, Andrea da oato su mi dali nesto dječje, neznam kako drugima al meni nije pomagalo 😆 peteica probam ovo svakako
2020 05 25
Ja to koristim samo za stomak, ali budem probala noge 😅 > martasmarta: > Takoder sam bila trudna proslo ljeto i navecer bi se mazala Biobazinom kremom za mame i komarac me nikada ne bi upikao tamo gdje sam bila namazana tom kremom.
2020 05 26
Ja to koristim samo za stomak, ali budem probala noge 😅 > martasmarta: > Takoder sam bila trudna proslo ljeto i navecer bi se mazala Biobazinom kremom za mame i komarac me nikada ne bi upikao tamo gdje sam bila namazana tom kremom.
2020 05 26
Hvala svima na savjetima, nesto cu morat isprobat i stavit na sebe 😁
2020 05 26
Ja prodajem prirodna ulja. Lavandino,ružmarinovo, kantarion. lavanda je odlična za uklanjanje komaraca i insekata a kantarion odlično liječi ubode i alergije. ako nekoga zanima više nek se slobodno javi :)
2020 06 01