Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Ostalo /

Razgovori /

Kako slati u UK

Cure, koji je najbolji način slanja paketa u UK? Posta, DHL, GLS, netko drugi? Šaljem veliki paket od nekoliko kila. Znate uopće kako se cijene vrte? Makar, najbitnije mi je da sretno stigne. 😅
2020 05 29
Posta, kao paket za van. Krpice za cca 75kn, isto po tezini ide, od-do, uglavnom kao paket za inozemstvo, pracenje do krajnjeg odredista. Moze se slati i preporuceno ali je skuplje i posiljka se prati samo do izlaska iz RH, onda joj se "gubi trag".
2020 05 29
150kn je recimo paket od 10kg, a 110 od 5kg.. Sada sam tek skuzila da je par kilograma..
2020 05 29
Ok, odlično, hvala puno. Nisam nikad slala u inozemstvo i ne želim da mi uvale nešto sto nije potrebno. Bitan mi je tracking naravno, šalje se skupa zimska jakna, to će biti par kila. Znaci šaljem kao paket? Trebam još nešto dodati?
2020 05 29
Ne, samo šaljite kao običan paket sa brojem za praćenje (to je dostava do kuće), tražite najjeftiniju opciju i bez da vam se uvaljuju nekakvi posebni dodatci. Ako traže vrijednost, max.do 1.000 kn.
2020 05 29
Može, tenkju! 🙂
2020 05 29
nadam se samo da ne saljete onima koji se javljaju u inbox i zele cijenu u eurima i slanje u uk x-) nemate brige, tracking stvarno sve prati, vec sam nekoliko puta radila povrate i slala u uk, dosao mi paket u uk prije nego u neki dio hrvatske x-) recite na salteru slanje u uk kao obican paket, i za ispunit vam trebaju dat eu obrazac za slanje paketa (kao pola a4 papira izgleda). moji paketi su bili izmedju 75 i 90 kn slanje, nisu prelazili 2 kg
2020 05 29
Hahaha neeee, ovo je sve provjereno i novci su već sjeli i povučeni. 😄
2020 05 29