Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ostalo /

Narudžbe iz e-dućana /

Problem-Asos-povrat

Pozdrav :) Već sam o ovome pisala na sličnim temama, no probat ću i ovako, možda netko ima konkretan savjet. Prvi puta sam radila povrat na Asosu. Poslala 7.5. Na stranici piše da su zaprimili paket 21.5.2020. no meni ni danas nije stigao nikakav mail da su zaprimili te da će izvršiti povrat. Od tada ih gotovo svakodnevno pokušavam kontaktirati (messanger, mail...) i nigdje nisam dobila odgovor osim automatskog onog maila. Znam da je gužva zbog korona situacije, no trenutno sam i bez predmeta i bez novca i nije mi svejedno. Najgore mi je što uopće ne mogu ostvariti komunikaciju s njima. Ima tko prijedlog što mi je činiti? Ili da jednostavno čekam....?
2020 06 07
Jedva sam docekala povrat za stvar poslanu krajem travnja ako se ne varam, cekam jos 2 povrata.. mislim da sve traje predugo sada i da su pretjerali. Da se razumijemo, ja vise od pola tog zadrzim, ali dio vratim, toliko njihove robe i dobrih iskustava ali muka mi je sad od cekanja.. Ne znam sto bih savjetovala i vise rekla. Mislim da im c hat ne radi tako da nemam pojma, i sama sam u istoj situaciji. Mozda na face/inst. pisati?
2020 06 08
Evo ja sam poslala početkom svibnja i kod njih je. Najgore mi je što ne mogu stupiti u kontakt s njima. Slala sam do sad na mail i na mess, ali sada razmišljam da im pišem i na fb i na insta... Javite razvoj situacije svakako molim vas! Meni je ovo bio prvi i zadnji povrat čini mi se..
2020 06 08
Ma sigurna sam da ćemo dobiti novac, ali pitanje je kad.
2020 06 09
Bok, Meni su vraceni, primila sam na e postu potvrdu, trebaju leci na racun kroz dan-dva 😊za pakete vracene nesto malo prije vasih, tako da eto..malo jos strpljenja, rade, vratit ce ako nisu vec dosad 😉
2020 06 18
Pozdrav, dali je netko imao problem s povratom novca s asosa? Naručila sam dvije haljine, tajice i zimsku jaknu. Jaknu i jednu haljinu sam vratila jer mi nije odgovarala veličina i novce za haljinu su mi vratili (80kn) a za jaknu ne (350kn) sve je vraćeno zajedno, povrat napravljen sve kako treba. Ne mogu im poslati mail jer je automatska pošta niti na facebook poruku, kad pokušavam online chat s njima također ne mogu uspostaviti kontakt. Ne znam što da radim?! Dali postoji nekakav drugi kontakt kojeg ja ne mogu naći?
2022 04 16