Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Zdravlje /

Herpes - česti gost

tema je starija ali mozda ce netko imati koristi..herpes je prvotno problem loseg imuniteta i stresa . Ja sam ga imala od kad znam za sebe i pojavljivao se svakih 2 mjeseca.znao je mirovati i do pola godine pa nadoknaditi sve u jesen i proljeće. Istrazivala sam s cim se mazuckati,jer mi virolex niti herplex nisu pomagali , uz to poradila na podizanju imuniteta. jednostavna biljcica, matičnjak ,me riješila muke.Od maticnjaka sam si slozila balzam i pri prvom mazanju herpes se povlači. Ako imate pri ruci sviježi maticnjak dobro ga izgnjecite ili isjeckajte i drzite na mjestu gdje osjecate da će izbiti. Odlično djeluje i sigurno ga suzbija. mogu reci da mi se u zadnjih 3-4 godine pojavio samo jedanput i to kad sam bila u velikom stresu.
2014 09 19
Odmah poludim kad mi neko spomene herpes. Pokupila sam ga negdje u šestom osnovne, preko nečije čaše. Dok sam bila mladja obično mi je iskakao svake godine pred početak škole. Poslije je nekih pet godina "mirovao" i opet se jedno ljeto pojavio, da me upozori da se previše ne radujem. E da, ja herpes liječim ovako. Negdje na forumu sam pročitala da čim osjetiš to peckanje očistiš češnjak, zarežeš ga i držiš na tom mjestu. Njegov sok je jako dobar u suzbijanju. Češnjak obično volim držati malo duže, cca oko pola sata, poslije imam osjećaj da mi je usna utrnula. Nasiječem ih par, dok ne suzbijem beštiju. Istina, poslije mi ruke smrde, ali je vrijedilo. Nekad poslije tretmana češnjakom stavim malo cinkove masti i to je to. [:smijesi]
2014 10 21
bila sam kod doktorice, baš nekidan, jer mi se opet pojavilo [:place] uglavnom, kad ga jednom dobijete - nema povratka. ono što morate je pit b vitamina jer se herpes pojavi padom imuniteta. dakle b vitamin pit svaki dan. i dobila sam tablete koje moram pit čim vidim da će mi izać.
2014 10 23
mast od cajevca spas, inace svaku zimu imam po 3 na jednoj usni, al mast od cajevca dusu dat u 3 dana nema vise stvarno moja preporuka, i ja pokusavam je nabaviti jer je divota
2014 11 22
1 2 3