Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Savjet - razlog za ostavljanje neutralne da/ne?

Pozdrav curke, Evo susrela sam se s jednom situacijom koju još nisam doživjela i u šoku sam 😳 Dotična je objavila oglas s majicom prekjučer (subota), ja joj se jučer (nedjelja) javim na oglas i dogovorimo bez problema primopredaju koja je trebala biti danas (ponedjeljak). Nakon dogovora prodavačica mi javlja da ne može naći majicu i na moje daljnje pitanje ne odgovara. Sada odem čisto iz znatiželje na njezin profil da vidim jel uklonila oglas s obzirom da; haloo, tko izgubi stvar koju je dan prije slikao za krpice?!?!!!? I vidim da je danas stavila novi oglas s istom majicom, samo su drugačije slike i opis se razlikuje od prošlog. U ovom je navela da je majica nošena ali očuvana dok je u prošlom navela da je nenošena što mi je i potvrdila u porukama. Mene sada zanima je li bi ja trebala ostaviti neutralnu čisto radi upozorenja drugim curama? S obzirom da se očito stvarno treba paziti ovih slatkorječivih korisnica; "draga moja". Korisnica ima 20ak pozitivnih povratnih informacija gdje ju svi hvale. Prilažem fotografije završnog dijela razgovora. 😄 ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/0d0bd1fb7f9b664681feb71f6e43b116.jpg) ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/d8c308a7a6b6f277b16298675e0a98e0.jpg)
2020 06 23
Mislim da smo preblagi s ocjenama na krpicama. Ostavite joj negativnu. Ovaj dio s gubljnjem je cudan, al ok, dogodi se. Ali stavljanje istog artikla ponovo...
2020 06 23
Slažem se da smo preblagi.. Evo ostavila sam neutralnu pa ako još netko smatra da bi trebalo biti za negativnu budem promijenila
2020 06 23
Suradnja je dogovorena. Izigrala je primopredaju i promijenila opis artikla, iako se po Vašim riječima može shvatiti da se radi o istom artiklu. Možda je i bolje da niste kupili tu majicu.
2020 06 23
Ma isti je artikal 100% To sam si i ja rekla, očito mi s nekim razlogom nije bila bila suđena ta majica s obzirom da nešto čudno stoji iza svega toga 😅
2020 06 23