Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

Sto je sa placenim uslugama??

vec sam treci put platila uslugu i uredno mi skine ali nigdje mi ne istakne artikl. Zasto?
2020 07 06
Pozdrav, morate dodijeliti uslugu artiklu i onda u postavkama provjeriti koji je točno datum promocije. Artikli se promoviraju na vrhu plaćene kategorije.
2020 07 07
Meni istakne, čak i one na kojima je rok istekao i neke koje sam obrisala, ne znam odakle s iskrsnule. :')
2020 07 07
> loksie: > vec sam treci put platila uslugu i uredno mi skine ali nigdje mi ne istakne artikl. Zasto? Jeste odabrali artikl, kad kupite onda na profilu pise "Neiskoristene usluge", to stisnete i dodijelite artiklu uslugu...
2020 07 07
Aha,zbunilo.me.sto je kada sam odabirala pisao drugi datum a sada vidim da pise za 2 tjedna
2020 07 07
> LovelyLady: > > loksie: > > vec sam treci put platila uslugu i uredno mi skine ali nigdje mi ne istakne artikl. Zasto? > Jeste odabrali artikl, kad kupite onda na profilu pise "Neiskoristene usluge", to stisnete i dodijelite artiklu uslugu... Jednom prilikom sam kupila uslugu, nisam ju mogla aktivirati. Gdje mogu provjeriti jel ima šta u novčaniku?
2020 07 08
> loksie: > Aha,zbunilo.me.sto je kada sam odabirala pisao drugi datum a sada vidim da pise za 2 tjedna sistem prebacuje kupljenu uslugu na prvi slobodan datum, točan datum bi trebao pisati u postavkama iako se slabije vidi to je prijavljeno i bit će popravljeno u nekom skorijem roku
2020 07 08
> Laninkutak: > Jednom prilikom sam kupila uslugu, nisam ju mogla aktivirati. Gdje mogu provjeriti jel ima šta u novčaniku? https://mojekrpice.hr/services novčanik je ispod košarice, iznos piše u zagradi Artikli se pridružuju usluzi u postavkama pod moje usluge, tamo i stoje do promocije.
2020 07 08
Po prvi puta sam počela koristiti plaćene usluge (trošim onih 30 Kn što nam je dodijeljeno kad su nestale sve fotografije) Jučer sam za probu platila 1,50 Kn da mi oglas iz kategorije "Obuća" stoji danas cijeli dan na prvoj stranici sa obućom. (Btw. oduševljena sam uslugom, imam puno više pregleda i upita). Danas sam uplatila opet 1,50 Kn za proizvod iz kategorije "Torbe i novčanici", usluga će biti izvršena sutra. Međutim, dok kliknem na kategoriju "Odjeća", na padajućem izborniku umjesto datuma stoji "Nema rezultata". Što to znači? Prevelika je navala na tu kategoriju pa ne nudi datum ili nešto drugo? Unaprijed zahvaljujem na odgovoru.
2020 08 18