Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Trebam vase misljenje

> SilaVila: > Haljina nije za nositi ni za pokloniti,a kamoli prodavati i to za velike novce. Kad vidim ovakve stvari,ne mogu vjerovati do kud više ide taj bezobrazluk,a i ovakvi slučajevi se pojavljuju svakodnevno. Šteta ove stranice. Da sam ja admin za ovakvu prodaju i još onda bezobrazne odgovore tipa “smiješni ste zbog par mucica”, takve bih članove blokirala odmah .... Potpisujem u cijelosti! I ja mislim da bi za ovakav bezobrazluk - a proširio se trend poprilično u zadnje vrijeme - trebalo blokirati članove. Nema drugog načina :@
2020 08 04
Da, u potpunosti se slažem!!! Jedino što će otvoriti novi profil i ponovno uvaljivati mucastu, flekavu, rasparanu robu!! Takvo bahaćenje, ma fuj! Umjesto da si manji od makovog zrna kad prodaš tak nešto, ti se bahatiš i ponižavaš poštene curke! Bez imalo srama i osnovne pristojnosti!
2020 08 04
Čim pristaje na povrat, doduše sa svojim nekakvim uvrnutim uvjetima, jasno je kao dan da je svjesna toga da Vas je zeznula. Molim Vas, ostavite joj negativnu da ne bi u međuvremenu još koga nasamarila kao Vas! I svakako joj nemojte dopustiti da uživa u Vašim nepošteno stečenim novcima. Čuj, otišla na more i ne može uplatiti?!? Da možda nije skoknula do Sahare, pa da jadna nema gdje uplatiti?? Uostalom postoji WU za stvarno hitne slučajeve, isprika joj je zaista jadna. Ima se za financiranje odmora, a nema se za napraviti povrat? X-) Budimo realni, tko zna je li uopće otišla na ljetovanje, možda je to rekla samo da Vas se riješi? Mnoge stvari Vam je slagala, vjerojatno je i to. Pod hitno joj zaprijetite javnom objavom svih njezinih osobnih podataka koji će na guglu stajati do sudnjeg dana i to pod velikim naslovom "PREVARANT", pa neka se lagano crveni pred rodbinom, prijateljima i kolegama. Ne dajte joj mira, ni u kojem slučaju!!!
2020 08 05
Najbolje od svega je šta sve ove prevarantice strašno puno putuju, valjda se financiraju ovim "teško" zarađenim novcima :P :')
2020 08 05
Pa jel' vratila novac napokon
2020 08 06
> vedranapv: > Najbolje od svega je šta sve ove prevarantice strašno puno putuju, > valjda se financiraju ovim "teško" zarađenim novcima :P :') 🤣🤣🤣 A baš , sve do jedne i u ovo ludo doba korone, putuju punom parom! I to na lokacije s kojih se ne mogu niti javiti, poslati poruku ili ni slučajno vratiti novce!
2020 08 06
> IvanaHercegovac: > Pa jel' vratila novac napokon Ovo je krajnje bezobrazno što nema ni linka ni negativne, pa barem i neutralne ocjene za ovakvu suradnju. U ovih nekoliko dana ta ista prodavačica je mogla uvaliti i nekome drugome nešto slično i netko drugi može biti razočaran kupljenim. Za otvaračicu teme je izgleda najbitnije da dobije svoj povrat novca natrag, a ne da upozori i ostale na tu korisnicu.
2020 08 10
> Lunass: > > IvanaHercegovac: > > Pa jel' vratila novac napokon > Ovo je krajnje bezobrazno što nema ni linka ni negativne, pa barem i neutralne ocjene za ovakvu suradnju. > U ovih nekoliko dana ta ista prodavačica je mogla uvaliti i nekome drugome nešto slično i netko drugi može biti razočaran kupljenim. Za otvaračicu teme je izgleda najbitnije da dobije svoj povrat novca natrag, a ne da upozori i ostale na tu korisnicu. Kao i dosta njih ovdje, koji znaju i ostavljenu povratnu informaciju obrisati kada se namire. Još je dobro ako je preinače u neutralnu.
2020 08 10
Ove žene prvo paniku stvaraju,na kraju ništa od toga ne bude. Još ode na janjetinu sa optuženom na kraju 😂
2020 08 10
1 2 3