Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

(NE)odgovaranje na poruke

Prvo molim da me se upozori ako već postoji ista tema ili sam je stavila na krivo mjesto. Zanima me kakva su vaša iskustva sa neodgovaranjem na poruke [:vrti] U zadnjih tjedan dana našla sam dvije stvari koje si želim kupiti, Pošaljem poruku curama, pristojno postavim pitanje ako me zanima još nešto ili ako mi je sve jasno iz opisa, kažem da bih odmah kupila. Imam sve pozitivne feedbackove, uplaćujem u roku 24h, ne tražim zamjene. Vidim da su cure aktivne, pročitale poruke, stavljaju nove artikle, a meni odgovora nema [:vrti] Stvarno ne raumijem, zar nije cilj prodati?
2013 10 02
Takve ne bi trebale ni prodavati! :) Alergična sam na to...Već mi se to dešavalo..Ajde kad vidim da se netko nije ni prijavljivao...ali kad vidim da je stalno on line...trššššššššššššššššš [:frustriran]
2013 10 02
ja nekad pitam za zamjenu ako mi se stvar bar svidi ond aću to kupit ali cure ne odgovaraju ko im kriv teško upisati NE HVALA...
2013 10 02
Ne gubi živce i traži dalje. [:smijesi] Nije vrijedno i postaje popularno ne odgovarati..
2013 10 02
Zrinkic tako i meni. Pitam ako bi mijenjala neku pidžamu, a neće mi odgovoriti pa sam zbog takve bezobraznosti odustala i od kupnje. Kao da je teško napisati nisam za zamjenu - 5 sekundi vremena u nečijem životu [:sokiran]
2013 10 02
meni j eipak draže kada se za sve dogovorimo pa ćekam 8 dana da mi pošalje svoj broj žiro računa a ako to i pošalje ne reće koja je banka već mi da 6 zadnjih brojeva svog računa [:frustriran]
2013 10 02
meni isto ne odgovara a tražila sam podatke za uplatu svaki dan je tu a već 5 dana nije odgovorila, sad me brine carina naručila sam conversice za prijateljicu i sad su na carini ne znam šta će biti, jel ima ko iskustva?
2013 10 02
Najgore je u cijeloj priči što baš želim te stvari i nema ih nitko drugi na forumu [:place]
2013 10 02
ne postoji stvar za koju ja cekam neciju dobru volju da nadodje. oces neces idemo dalje. i kao prodavac i kao kupac. [:smijesi] zivceke na hozntregere i ajmo dalje. [:smije]
2013 10 02
To smatram vrlo nepristojnim. Vjerojatno je u pitanju kućni odgoj [:sokiran] Samo ti pogledaj kod mene i pitaj sve što te zanima. [:smijesi]
2013 10 02
e da, to mene uvijek ostavlja bez komentara, jer, nije li najosnovnije u komunikaciji koristiti: molim, hvala i izvoli! te odgovoriti na pitanje... ali, eto, iznimaka je uvijek i bilo i bit ce, ne samo ovdje, nego svugdje oko nas. dalo bi se jos pisati na ovu temu...
2013 10 02
ja bas nema srece s kupovinom, nisam dobila odgovor na nijedan upit ovih dana(a bilo ih je 3-4) [:place] [:place] a neke stvari bas zelim i hitno mi trebaju [:frustriran]
2013 10 02
Isto tako, pošaljem upit, nešto želim kupit, pitam mjere i ni slova [:frustriran] kultura na nivou, mena šta. a da ne govorim o ovima šta vrište po forumu zamjeneeeeee, ili tražimmmmmmm, pa im pošalješ svoju ponudu i ne bi ni zahvalile..ma samo reklama ništa drugo..pomalo mi se zgadilo kupovanje ovdi
2013 10 02
za Zagreb sam čula da ne carine, a u Splitu carine starke a ako nisi original dobiješ kaznu od 500kn, ali meni je najdraže ok čekam ziro-račun i vidim tu istu majcu neka druga cura prodaje za 2puta veću cijenu pa opet ne kupim ništa :)
2013 10 02
najviše volim kad mi kaze uplati što prije ja se pokidam da uplatim isti dan u toj banci ili sljedeće jutro da joj odmah sjedne.. i onda ona.. joooooj pa znša nisa u mogućnosti ti poslati sljedećih par dana, npr danas je pon a ja čekam do petka da dama posalje ???
2013 10 02
1 2 3 4