Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Kako to...?

Ne čudi me da je nestala niti me zanima tko i zašto ju je obrisao. Tema je bila o primopredaji koja nije uspjela iz neshvatljivih razloga. Čudi me što je otvaračicu teme uhvatio radar na svakoj razini, a druga strana prošla ispod: ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/e24b692880bdbae9ddc25275183814ce.jpg) ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/bfb664a179527cb12405f530f5d42d26.jpg)
2020 08 17
To je ona krpičarka koja nije htjela iz auta van na primopredaji? Je li netko blokiran s obzirom na upozorenje Admin2nd?
2020 08 17
Da, to su njeni oglasi i nisu jedini koji se ponavljaju. Blokirana je otvaračica teme... suprotna strana. Bar sam tako shvatila. Shvaćam da nije lako adminu u ovakvom kokošinjcu biti pravedan i odvagnuti krivicu, ali neke stvari koje su preočite... 🤔
2020 08 17
> blozo29: > To je ona krpičarka koja nije htjela iz auta van na primopredaji? Da, tema je neobjašnjivo nestala i negativna prodavaču je obrisana.
2020 08 17
Nije bilo dovoljno dokaza da se događaj zaista i dogodio, a i slabo se vjeruje profilu s nula ocjena. Također se nije znalo zašto je tema otvorena? Da malo čavrljamo? Da se požalimo na krpičarku koja nudi skupe stvari? I bježi s parkinga. Otvaračica teme ne traži nikakvu pomoć, samo pita jel se tako nešto ikome dogodilo. Naravno da nije. Javila se i jedna Ruskinja koja je nakon 5 godina odlučila prozvati krpičarke koje ju živciraju. Sve u svemu, sinopsis za film imamo...
2020 08 17
Osobno vjerujem da se događaj dogodio. Za pobližu predodžbu što se zapravo zbilo nedostaje očitovanje prodavačice. Koliko se sjećam, sudionica rasprave joj je poslala i poruku u inbox, ali ništa... iako je većina bila naklonjena upravo njoj 🤔
2020 08 17
> jackrussel: > Osobno vjerujem da se događaj dogodio. > Za pobližu predodžbu što se zapravo zbilo nedostaje očitovanje prodavačice. > Koliko se sjećam, sudionica rasprave joj je poslala i poruku u inbox, ali ništa... iako je većina bila naklonjena upravo njoj 🤔 I ja vjerujem da se dogodio, nadam se da će se obje javiti i razjasniti (kupac s pravog profila). Mene zanima da li blokiran korisnik može izbrisati temu ili se ipak nešto drugo dogodilo. Čak i da je tema otvorena u svrhu čavrljanja, ne vidim ništa loše u tome. Forum upravo tome služi, ali radi toga što je stranica u stanju u kakvom je, raspravlja se o stvarima koje bi na uređenoj stranici bile definirane i provođene jednako za sve. Koja god svrha bila, drago mi je da je otvorena čisto radi upozorenja na obje i dijeljenja iskustava.
2020 08 17
meni niije jasno zasto je profil sa 0 profilnih blokiran? i da je fejk profil, ne moze nauditi nikome trenutno, a dok se tema rijesi zar ne trebaju OBJE strane? ne jednu blokirati, a drugoj siroko polje jer se nije niti javila niti ima ista sa njene strane osim 'obrana' koje su joj neke krpicarke drzale.. mislim da je to nekorektno postupanje. (ne branim nikog niti smatram da je prvobitni profil u pravu, just sayin. subjektivno se nece rijesiti situacija)
2020 08 17
> Froglina: > meni niije jasno zasto je profil sa 0 profilnih blokiran? > i da je fejk profil, ne moze nauditi nikome trenutno, a dok se tema rijesi zar ne trebaju OBJE strane? > ne jednu blokirati, a drugoj siroko polje jer se nije niti javila niti ima ista sa njene strane osim 'obrana' koje su joj neke krpicarke drzale.. > mislim da je to nekorektno postupanje. > (ne branim nikog niti smatram da je prvobitni profil u pravu, just sayin. subjektivno se nece rijesiti situacija) Administratoru se čini da nije u redu imati jedan profil i otvarati drugi da bi otvorio temu.
2020 08 17
> sanjaurban: > > Froglina: > > meni niije jasno zasto je profil sa 0 profilnih blokiran? > > i da je fejk profil, ne moze nauditi nikome trenutno, a dok se tema rijesi zar ne trebaju OBJE strane? > > ne jednu blokirati, a drugoj siroko polje jer se nije niti javila niti ima ista sa njene strane osim 'obrana' koje su joj neke krpicarke drzale.. > > mislim da je to nekorektno postupanje. > > (ne branim nikog niti smatram da je prvobitni profil u pravu, just sayin. subjektivno se nece rijesiti situacija) > Administratoru se čini da nije u redu imati jedan profil i otvarati drugi da bi otvorio temu. Pa i meni je to zbunjujuće. Zbog čega nije sa svog pravog profila pisala? Pogotovo jer tu ispada da svi sve znaju. Ponekad se iznenadim kad skužim koja poznanstva tu postoje i kako se prepoznaju unatoč nekim žnj nazivima profila. Prije ćeš se sakrit od policije nego od krpičarki :)
2020 08 17
> blozo29: > Pa i meni je to zbunjujuće. Zbog čega nije sa svog pravog profila pisala? > Pogotovo jer tu ispada da svi sve znaju. > Ponekad se iznenadim kad skužim koja poznanstva tu postoje i kako se prepoznaju unatoč nekim žnj nazivima profila. > Prije ćeš se sakrit od policije nego od krpičarki :) Pretpostavljam da se primopredaja dogovorila s pravog profila, čemu onda novo ime za temu ne znamo. Ja sam SanjaUrban i do smaka svijeta na MK ću to biti
2020 08 17
Skrivanje identiteta može biti iz čistog opreza nakon takve čudne situacije. Možda se osjetila ugroženom. Uzmimo da je sve što je iznijela istina. Ipak je imala 5000kn sa sobom. Sastaje se sa nepoznatom osobom. Prodavačica joj prigovara za dijete koje je s njom i zašto ga je povela sa sobom. A i što je nekog briga jesam li došla na dogovor na romobilu, pješice ili avionom? Povlači se s položaja bez konkretnog objašnjenja. A čekala ju je na mjestu predloženom i dogovorenom od strane prodavačice. Tko će ga znati...
2020 08 17
Nije mi se činilo da je u suradnju išla s pravog profila, nije ostavila takav dojam, a i povratnu info koja je kasnije obrisana je ostavljena s novog, *dječjeg* profila. Ne znam, previše spornih događaja s obje strane odnosno sve tri, ako uzimamo u obzir i radnje administratora.
2020 08 17
> jackrussel: > Mislim da je jedino temu otvorila s lažnog profila. Ostavila je i negativnu sa lažnog profila, koje ujutro nije bilo, i ne znam tko je izbrisao, ona sama ili adminka. A mislim da je suradnja, barem mi se čini po komentarima, trebala biti sa pravoga profila.
2020 08 17
Da, bar bi bila u boljem položaju da se brani. Ali, nisam otvorila temu u svrhu nastavka obrisane. Mislim da nema smisla dok se druga strana ne izjasni. Ako je adminka prije samo 4 dana izjavila da se to ne smije, kako to da je previdila tolike ponovljene i aktivne oglase za iste artikle na profilu prodavačice. https://mojekrpice.hr/ninalinda-229542
2020 08 17
1 2 3 4 5 ... 6