Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Njega tijela, ljepota, kozmetika /

Maska za suhu kosu- preporuka

Pozdrav svima!😊 Ovako, u zadnje vrijeme mi je donji dio kose iznimno suh. Koristim ulja za kosu, profesionalnu masku od Schwarzkopa, mlijeko za kosu od marelice ( Balea), ulje Macadamia, ali mi ništa od navedenog nije dalo dobre rezultate i kosa mi bude i dalje suha. Ima li netko preporuku za dobru drogerijsku ili profesionalnu masku za kosu? Hvala!
2020 09 07
Ako zelite kupovne maske preporucila bih vam ziaju od kozjeg mlijeka, i na notino.hr imate masku od kokosovog ulja za oko 50ak kuna. Ja vecinom koristim samo kokosovo ulje, stavim ga na kosu da mi stoji oko pola sata-sat(koliko mi se da ,:) ) i onda samo normalno operem kosu, meni je super :D
2020 09 07
Ne odgovara svakome isto,niti profesionalna maska znači da će svačija kosa zablistati .Preporučam da promjenite.Probajte masku koja sadrži keratin i svilu,a od domaćih proizvoda probajte nešto bez kemije.Macerati ružmarina i koprive npr.I naravno starinski recept nakon pranja kose preliti ružmarinovom vodom.
2020 09 07
![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/3a49cb6bef2ab7c4b56eb4ea8fc5b9e3.jpg) Moja preporuka za ovu masku. Ona bas obnavlja samo opet kako je netko naveo ne mora bit da ce Vam bit dobra. Ja imam gustu kosu koja je rekla bi poludivlja i polukovrcava te na dodir kao metla. Koristim vise maski(i uz svaku imam i sampon i ulje ili sprej zavisno sto postoji)i raznih linija od ovog brenda kako za koji period i ova mi se pokazala najboljom za moju kosu. Dok recimo moja sestra koristi neku od makadamije koje je duplo skuplja od moje i meni recimo nije nesto(njoj iz te Macadamia linije ne odgovara sampon i kad se opere s njim ima osjecaj kao da joj je kosa sprzena dok je meni sampon normalan). Najbolje Vam je da kupujete manja pakiranja maski pa isprobate i ako Vam odgovara kupite vece i drzite se toga. Sto se tice ulja trebate ga svaki dan stavljat a ako su bas jako suhi vrhovi mozete i dvaput nece se zamastit. To je moja sestra radila dok joj se nije kosa oporavila. Stavljala je Londa ulje za koje kaze da joj je bilo najbolje i iza njega neko Macadamia ulje.
2020 09 07
Meni se jedino ovo pokazalo učinkovito, stavim na mokru kosu prije sušenja i onda još malo na suhu. Stavljam samo na donji dio kose i vrhove ne po cijeloj glavi. Frizerka mi je to jednom stavila kad sam se farbala i od tad stalno koristim. ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/d67080d34581db73a8253232315b9994.jpg) https://www.lacroa.hr/maska-u-spreju-10-u-1-p26
2020 09 08
Prije 2 tjedna na šišanju mi je baš frizerka rekla da mi je kosa dosta suha... taj donji dio i kako nisam baš čest korisnik maski za kosu bila... odlučih kupiti. U Bipu napokon stigla prirodna kozmetika Gloria. Nakon prvog pranja moja kosa izgleda kao iz salona, bez suhih krajeva, a kao fenirana. 😁😂 Da mi je netko pričao ne znam jel bih vjerovala, no zaista je istina.
2020 09 08
Meni su dobre one hair food od Garniera, od Aloe vere je za suhu kosu. Uz to koristim John Frieda hydrate šampon (ima u Bipi) i Loreal ulje za kosu.
2020 09 09
Ima mozda netko iskustva sa Kerastase?🙃
2020 09 09
Hvala svima na odgovoru! 🥰 Ići ću danas u shoping pa pogledati par stvari koje ste mi preporučile i što od navedenog nađem u Dm-u. Inače imam problema s kosom zadnjih par godina, koristim šampone bez silikona , ponekad i bez sulfata pošto mi je i vlasište osjetljivo. Bila je jedna faza kada mi se kosa oporavila samo sa kombinacijom kokosovog, makadamijinog i avokadovog ulja i zaista mi je kosa bila dobra. Ali, trenutno u ovoj fazi mi ne odgovara i nema isti učinak. Iako, za prirodna ulja treba vremena. Preostaje mi jedino isprobavanje različitih proizvoda dok ne pogodim koji mi odgovara😂 Slobodno pišite dalje preporuke za kosu, da imam u vidu što ostalima funkcionira u njezi suhe kose pa da isprobam. Hvala!🥰
2020 09 10
Kad smo već kod kose da li je netko probao ove proizvode za kosu, najviše me zanima ovaj šampon ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/c8fd4571850220fa6b990e8bbe1c834b.jpg)
2020 09 10
I zanimaju me iskustva s vitamima od Solgara za kosu, kožu i nokte; da li djeluju, koliko dugo ih se treba uzimati da se vidi učinak i navodno su teški za želudac?
2020 09 10
Bila sam u Dm -u i uzela La Croa proizvode, sprej i šampon te Zijaja masku od kozjeg mlijeka. Pošto imam problema i s vlasištem i ispadanjem kose, nedavno sam počela koristiti Ducray šampon protiv ispadanja, bio kapi od koprive koje utrljavam u tjeme nakon pranja kose. Prije pranja kose na tjeme stavljam kokosovo ulje u kombinaciji s eteričnim uljem lavande pa ćemo vidjeti kako će biti. Solgarove kapsule nisam probala, ali sam probala one iz Dm- a i nisu mi bile teške za želudac
2020 09 10
Beatriss, ako imate problema s vlasištem kao i ja, probajte kombinaciju bio kapi od kopriva poslije pranja i kokosovo ulje u kombinaciji sa eteričnim uljem prave lavande ( ne lavandina). Ja sam uzela pravu lavandu od Pranaroma u ljekarni. I bio kapi isto u ljekarni. Ricinus isto koristim, ali mi bolje odgovara ova prva kombinacija😊
2020 09 10
> Elliesabb: > Beatriss, ako imate problema s vlasištem kao i ja, probajte kombinaciju bio kapi od kopriva poslije pranja i kokosovo ulje u kombinaciji sa eteričnim uljem prave lavande ( ne lavandina). > Ja sam uzela pravu lavandu od Pranaroma u ljekarni. I bio kapi isto u ljekarni. Ricinus isto koristim, ali mi bolje odgovara ova prva kombinacija😊 Hvala na savjetu 😊 Gdje se mogu kupiti te kapi od koprive?
2020 09 11
Za suhu kosu, meni odlično. https://sx.hr/proizvodi/orising-maska-kokos-za-suhu-kosu-150ml/ ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/d72368c07709fab2575e78df52f9ff38.jpg)
2020 09 11
1 2