Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

Savjeti o uporabi stranice /

Prodaja preko Aukcija?

Pozdrav Zanima me je li netko ikad nesto prodao preko aukija? Sviđa mi se ideja aukcija, ali čini mi se da to nitko ni ne pogleda. Koliko bi bilo pozeljno sniziti cijenu za artikl da bude pocetna u aukciji?
2020 10 06
Ja sam prodala 2 puta artikl po 1kn hahah i nisam nešto baš zaradila zar ne? Žali Bože vremena dok sam to spakirala i odvezla se do pošte i stajala u redu itd...za 1kn
2020 10 06
Ajoj 1 kn, radije pokloniti nekome Ja sam probala jednom pa ništa i sad drugi put i opet nista, mozda jedino za kunu, 5 kn, ali to nema smisla s kao novim artiklom. Bilo bi fora onako ic do u pol cijene kojom bi inace prodali, pa zadovoljni svi, ali vjerojatno je i do artikla, tj. treba imat srece da se bas taj artikl svidi nekome.
2020 10 06
Pozdrav! Već neko vrijeme pratim stranicu aukcije.hr, i nekakav opći dojam je da odjevni predmeti najgore prolaze - ili se prodaju za jako jeftino ili prolaze bez imalo pažnje. Moram svakako naglasiti da prije nego što krenete postavljati oglase na aukcije pročitate ''pravila poslovanja''. Aukcije uzimaju proviziju na prodaju, koja zavisi o postignutim cijenama. Također imate mogućnost ''dizanja oglasa'' odnosno više njih, npr. da bude pri vrhu stranice prije nego što završi i takve usluge se dodatno naplaćuju(od 50 lipa do 20kn - zavisi o onome što odaberete ukoliko želite). Definitivno savjetujem da ukoliko prodajete baš na aukcijama predmet, da postavite rezervnu cijenu - usluga postavljanja rezervne cijene se plaća 1,50kn . U tom slučaju sami sebe štitite od toga da prodate predmet za malu cijenu. Npr. postavite predmet sa početnom cijenom od 20kn i rezervnom od 50 i netko bida, vi pri završetku aukcije imate 48h da odlučite želite li prodati predmet ispod rezervne cijene ili ćete ponoviti ili maknuti oglas. Druga varijanta je da postavite oglas sa fiksnom cijenom, na taj način ukoliko je netko zainteresiran može vam ponuditi i nižu cijenu predmeta, a vi odlučite želite li prodati za tu cijenu ili se želite držati fiksne.
2020 10 07
Probajte s aukcijama na facebook-u.Ima nekoliko grupa s različitim početnim cijenama.
2020 10 07
Ma ja sam se odnosila na ove aukcije ovdje na forumu krpica 😊 Ne da mi se na sve strane postavljat artikle
2020 10 07
> Laresa: > Ma ja sam se odnosila na ove aukcije ovdje na forumu krpica 😊 > Ne da mi se na sve strane postavljat artikle Ahaa ja mislila da mislite na stranicu aukcije.hr :')
2020 10 07
A da, po naslovu se ne skuzi, nisam isla za tim trebala sam istaknut u naslovu, isprike
2020 10 07
> Laresa: > A da, po naslovu se ne skuzi, nisam isla za tim trebala sam istaknut u naslovu, isprike ajme! i ja sam pomislila na aukcije.hr iskreno...nisam pojma imala da postoje aukcije na ovoj stranici ,:)
2020 10 07