Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Moda /

PAT PAT iskustva??

Pozdrav, zanima me je li tko naručivao sa https://uk.patpat.com? ako jeste koji su vam dojmovi o kvaliteti? jesu li veličine realne? koliko traje proces dostave? .. Hvala
2020 10 13
Pozdrav, ja sam naručivala prije godinu i pol dana dosta stvari za bebu od tamo, jer su imali toliko lijepe, drugačije i neobične stvari kojima nisam mogla odoljeti nikad. Šta se tiče isporuke mislim da mi je dolazilo sve kroz nekih tjedan dana. Kvaliteta i nije bas najbolja, mislim ok je za naručiti nešto za neku prigodu. Imaju tematske te stvari, pa ako naručite nešto samo za obuci za Bozic ili novu godinu jednom je ok. Malo su im tanji materijali. Recimo meni su osobno puno kvalitetnije stvari koje mu kupujem u h&m, Zara, Nike ili Adidas, nego to šta sam naručivala. Šta se tiče veličina uvijek uzmite manju, jer su im stvari bas ogromne. Pričam sve na iskustvu od tada, ne znam dali se nešto promjenilo u međuvremenu. I da, pripazite samo kad naručujete neke jednodjelne komplete dali imaju sa strane nešto da se mogu jednostavno obuci, jer im dosta stvari tih jednodijelnih se navlaci skroz preko glave i onda kopča dolje kod pelene tek. A to kad su bebe male i nije bas jako praktično. Naručivala sam tako kad je bilo maleni 2-3 x, a onda sam odustala od njih jednostavno radi svega toga, iako su im stvari preslatke. Eto, nadam se da sam vam bar malo pomogla :)
2020 10 14
I da, uvijek ih pošalju tako lijepo upakirane. Svaki komad odjeće vam dođe upakiran u njihove vrecice sa cifom. Eto to je lijepo bas :)
2020 10 14
Hvala Vam puno, naravno da ste puno pomogli..stvari su im stvarno prelijepe i preslatke te mi je odmah na prvu bio sumnjiv odnos cijene i kvalitete..dakle odlučila sam ne naručivati i hvala na detaljnom postu.. slatkih stvarčica ima i u H&M-u, C&A, Zari i sličinim trgovinicama tako sa se ipak nećemo upuštati u ovo i riskirati..
2020 10 15