Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Slanje poštom

Pozdrav svima! Ne snalazim se baš još najbolje ovdje. Trebam vaš savjet. Slanje Tiskom sve kužim, ali slanje putem Pošte ne. Koji mi je najjeftiniji način slanja paketa poštom a da imam dokaz da sam poslala? Jučer sam nešto slala kao običan paket i dobila sam samo račun koji mi nije nikakav dokaz. Pretpostavljam da već postoji slična tema, ali ne mogu ju pronaći. Nemojte mi zamjeriti😁 Pozdrav svima Andrea
2020 11 26
Pozz Obicno slanje vam ne preporucujem je nesto jeftinije od drugih ali nemate dokaz i vecinom se ti paketi zagube ,:) Preporucujem vam slanje preporuceno putem poste(koverta ili manji paket) ili ako je nesto teze slanje kao paket (koji cete staviti u kutiju malo vecu) Na oba principa slanja cete dobiti broj za pracenje i potvrdu za slanje. :
2020 11 26
Pozdrav Andrea. Najjeftinije a da imas dokaz je preporuceno slanje posiljke. Tu moras popunit papiric koji dobijes u posti (ja uvijek uzmem 10ak komada s pulta pa da ih imam doma i da ne stvaram guzvu u posti i da imam sve spremno kad saljem) sa svojim podatcima i podatcima primatelja, pa ti na njega u posti isprintaju sifru posiljke. S tom sifrom mozes pratiti stanje posiljke odnosno gdje se nalazi u datom trenutku, a ono ti sluzi i kao dokaz primatelju posiljke, da si ti to poslala. Odi na stranice poste za cijenu posiljaka i pod preporucena posiljka vidi koliko ti sto kosta jer ide po gramazi od - do. Opcenito mislim da se cijene krecu od 11,30 do nekih 22,50 kn ako se sjecam.
2020 11 26
Pozdrav! Nemojte obično slati. Šifra se dobiva za preporuku i paket. Ja sam često znala slati paket: do 2 kg uz upisanu vrijednost od 100 kn = 23 kn . Svi su paketi uvijek relativno brzo i sretno stigli. Ali sad mi živci popuštaju jer 11.11. predala sam pošiljku na poštu (preporučeno) i još ništa. Status je još uvijek "zaprimljeno". Ovo mi se još nije dogodilo.
2020 11 26
Evo i ja zivcanim,paket predala 20 og,vrijednost paketa je 600kn i otkupnina toliko a ja cicija da ustedim 10ak kn na postarini sam navela vrijednost 300kn.Sad ako su izgubili paket sam u tootalnom minusu 🥺
2020 11 26
> ninazeta: > Evo i ja zivcanim,paket predala 20 og,vrijednost paketa je 600kn i otkupnina toliko a ja cicija da ustedim 10ak kn na postarini sam navela vrijednost 300kn.Sad ako su izgubili paket sam u tootalnom minusu 🥺 Držim fige da ipak stigne. Sad je za sve korona kriva. Moš mislit. Gospođa na mojoj lokalnoj pošti je u zemlji čudesa, a na poštinoj centrali su stalno svi agenti zauzeti.
2020 11 26
Ma nisu normalni vise,cijeli svijet stao zbpg korone. Hvala,i vama sretno s vasim paketom!Javite ako ga pronadju
2020 11 26
Meni se poštom nikad nije izgubio paket,ni obično kad pošaljem.Ali uvjek naglasim da šaljem na rizik kupca.I sama sam kupovala i uvijek mi je stigao.Minus mi je što se moram zezati oko ambalaže,jer neće da prime svakakve kutije.Na kutiji ne smije biti nikakav natpis,pa moram oblagati papirima ili trakama da se ne vidi ništa.A često nemam odgovarajuću ambalažu...Tako da...Najviše volim Tisak :).
2020 11 26
Preporučena pošiljka 13kn (ovisi o gramazi) Naj isplativije i imate br.za praćenje
2020 11 26
Meni se izgubila prva preporucena posiljka. Vec mjesec dana status je samo da sam predala u svoju postu. Potraznicu napravila i curi vratila novac. Dobiti cu punih 45kn od poste odstete, a parfen je vrijedio 200... Tako da, moja preporuka, saljite kao paket i upisite vrijednost za sve sto vrijedi vise od 50kn.
2020 11 26
Jučer sam imala namjeru slati paket, jedne tenisice. Pitam na Tisku u koju kutiju mogu stati S ili M? Ona meni: M. Ja njoj: Koliko? Ona: 30 kn. Ja njoj: Pozdrav! Wow, 30 kn za otpremu, svaka čast tko si može to priuštiti više puta... 36 ide za L. Sad ne znam jesu li ponovno krenuli ambalažu naplaćivati ili?
2020 11 26
Na kompu doma sve popunim..slanje je jeftinije..
2020 11 26
> malllaaaa: > Jučer sam imala namjeru slati paket, jedne tenisice. Pitam na Tisku u koju kutiju mogu stati S ili M? Ona meni: M. Ja njoj: Koliko? Ona: 30 kn. Ja njoj: Pozdrav! Wow, 30 kn za otpremu, svaka čast tko si može to priuštiti više puta... 36 ide za L. > Sad ne znam jesu li ponovno krenuli ambalažu naplaćivati ili? Ako se online popuni obrazac, pa gospođa na kiosku samo skenira kod s mobitela, onda je cijena jeftinija: S paket je 18 kn, M paket je 22 kn, a L paket je 27 kn.
2020 11 26
Cure puno puno vam hvala svima!!
2020 11 27
> malllaaaa: > Jučer sam imala namjeru slati paket, jedne tenisice. Pitam na Tisku u koju kutiju mogu stati S ili M? Ona meni: M. Ja njoj: Koliko? Ona: 30 kn. Ja njoj: Pozdrav! Wow, 30 kn za otpremu, svaka čast tko si može to priuštiti više puta... 36 ide za L. > Sad ne znam jesu li ponovno krenuli ambalažu naplaćivati ili? Ne naplaćuju ambalažu, nego je to razlika u cijeni ako se formira nalog za slanje od doma ili na licu mjesta. Ali da, skupi su.
2020 11 27
1 2