Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Krpičarsko blagdansko darivanje - pozitiva u doba korone

One koje su malo duže ovdje, znaju o čemu se radi. :) Nisam bila aktivna neko vrijeme, pa hajd da sad probamo. Znači, ja sam organizator darivanja. Tko želi sudjelovati, napiše u postu "Sudjelujem". Ja ću temu ponavljati par dana (da skupimo bar 10ak parova) i kad kažem da je završena, spojim nas u parove i objavim u novoj temi. Također se obvezujem da ću svakoj u inbox javiti link teme da si nađe para tako da znate se javiti jedna drugoj. Vaše je nadalje da se javite svom paru, upoznate se preko poruka malo i pošaljete jedna drugoj neku sitnicu. Ne mora to biti nešto veliko i skupo. Dovoljno je nešto što će izmamiti osmjeh na licu druge osobe. Evo primjera nekih malih poklona: čokolada, notes, šal, božićni ukras, knjiga, koja kavica 3 u1, mirisna svijeća, novo labelo i sl....bilo što.....glavno da je to nešto čemu bi se i same razveselile da dobijete. Poučena prijašnjim iskustvima, iz procesa uparivanja preskačem one koje imaju 0 povratnih ocjena i one koje imaju negativke zbog iznošene, stare robe, te zbog nepostivanja dogovora i odugovlacenja slanja. Molim bez ljutnje. Jer prije se ispostavilo da su ovakve akcije bile idealne za lažne profile koje su primile poklon i nisu se više javile svom paru, te one sa više negativki da uvale nešto staro i poderano ili one koje zbog 346 razloga nisu u 2 tjedna mogle poslati poklon. Također kao organizator obvezujem se naći vam rezervnog para ako mi javite da se vaš par više ne javlja, a ako se i desi situacija da pošaljete poklon i ne dobijete poklon natrag, javljate mi, pa ja to rješavam. Žao mi je što moram ovakve stvari naglašavati, ali dešavalo se svašta nešto prijašnjih godina, pa da budemo jasni i glasni. Bliže se blagdani i po meni bi bilo lijepo da nekoga uveselimo nekom sitnicom, da širimo pozitivu i malo osmjeha u ovo vrijeme. <3 Ako imate kakvih dodatnih pitanja slobodno mi se javite. Do tad, ja krećem prva! <3
2020 12 11
Sudjelujem!
2020 12 11
sudjelujem! :)
2020 12 11
Svaka čast na inicijativi, podržavam ovakve stvari i rado SUDJELUJEM, pogotovo u tvojoj organizaciji draga ofčice :") !
2020 12 11
I ja!
2020 12 11
Sudjelujem :)
2020 12 11
Sudjelujem i ja :)
2020 12 11
Predivno, sudjelujem 💕
2020 12 11
Sudjelujem 🥰
2020 12 11
Sudjelujem