Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Pomoc- HEP struja izracun

Pozdrav , Zanima me kako vi racunate potrosnju struje?? Imam jednotarifno brojilo, plavi model. Racuni za struju su mi znali biti veci.. uvijek ih uredno placala međutim vec neko vrijeme nas je manje u kucanstvu, pa znam i da je manja potrosnja a racuni i dalje stizu u velikim iznosima.. koga god da pitam ima dvotarifno, pa ne mogu usporediti svoj izracun.. koristila sam hep kalkulator ali ne poklapa mi se.. Molim vas pomozite! Kako vi dobijete konacnu cifru koju treba platiti? Pozz
2021 01 05
Trebali bi otici na njohove stranice i vidjeti kako se podnosi zahtjev za samoočitanje. Nakon sto ga podnesete i napravite korisnicki racun, svaki mjesec (izmedu 25. i 30.) cete predavati stanje brojila. Hep ce dolaziti na kontrole svakih 6.mj, kao i do sada. Tocnog nacina kako se podnosi zahtjev se vise ne sjecam, radila sam to pocetkom 2017., potencijalno morate i ici osobno u Hep.
2021 01 06
> PastaFasta: > Pozdrav , > Zanima me kako vi racunate potrosnju struje?? > Imam jednotarifno brojilo, plavi model. > Racuni za struju su mi znali biti veci.. uvijek ih uredno placala međutim vec neko vrijeme nas je manje u kucanstvu, pa znam i da je manja potrosnja a racuni i dalje stizu u velikim iznosima.. Pitajte koje vam je stanje bilo od zadnjeg očitanja kada vas je bilo više, pogledajte koje vam je trenutno i pošaljite im mail i zamolite da dođu očitati. Vi znate da je manja potrošnja, da li oni znaju ako nitko od njihovih nije očitao, a vi im niste javili? Zapišite stanje, fotkajte brojilo na kojemu se vide brojevi i pošaljite im mail. Ne znam točno, ali možda da na ovaj mail pošaljete: [email protected] Objasnite, napišite sadašnje stanje i u prilogu fotku na kojem je to stanje vidljivo.
2021 01 08