Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Zdravlje /

Korijen zuba u sinusu-preporuka za stomatologa

Pozdrav, da li je netko od vas imao problem sa zubom čiji je korijen u sinusu, dosta mi stvara problem pa me zanimaju iskustva, kojeg stomatologa/edodonta ili oralnog kirurga bi preporučili?
2021 01 31
Pozdrav, preporučila bi oralnog kirurga Willyja Kocjana (Rijeka). Kod njega vađeni umnjaci koji nisu niknuli i koji su bili visoko u kostima i sve je super prošlo. Bol minimalna do nikakva, a oteklina 3-4 dana. Naravno svaki zub je individualan, a kamo li od osobe do osobe :)
2021 01 31
Super, hvala vam puno, čula sam za njega ali ne mogu nać na internetu nešto informacija, kako ste došla do njega, na uputnicu od svog stomatologa ili?
2021 02 01
Meni je konkretno ortodont napisao preporuku za vađenje i onda me s tom preporukom zubar naručio na oralnu kirurgiju (baš zubar mora naručiti, kad sam išla osobno nisu htjeli). Jedino što se čeka, ja sam bila kontrolnom pregledu (termin se dobije odmah) u sedmom mjesecu i prvi termin je bio u dvanaestom. Ali mogu reći da je vrijedilo čekati jer u doktoru ima ljudskosti da tako kažem. Objasni sve vezano za zahvat i oporavak, govori korak po korak što će raditi, a i sestra je super draga i hrabri :)
2021 02 01
Ja ne trebam vaditi zub nego je korijen zuba u sinusu i stalno imam sinusitise i moj socijalni zubar nije to htio ni dirati tako da ne želim ići njemu, privatnik isto nije siguran što bi, jako mi to krvari kad otvori tako da ne znam. Da li znate ako taj oralni kirurg radi negdje privatno?
2021 02 01
https://www.studio-dent.net , dr. Šnjarić Mami je spasio korjenje na nekoliko zubiju nakon što ju je socijalni zubar odbio i poslao na zubnu dolje u Krešimirovu gdje nisu ni htjeli otvoriti zub. Dr. Kocjan radi samo u Domu zdravlja u parku N. Hosta.
2021 02 01