Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Prevarantica SunceIzOrmara

Otvaram temu o profilu SunceIzOrmara (zove se Vesna Vujević iz Splita): https://mojekrpice.hr/sunceizormara-359317 , s kojom sam dogovorila zamjenu i sad mi postaje jasno zašto su mnogi protiv zamjena. Poslala sam joj Zarine čizme, a istodobno u svome životu nisam doživjela da mi je netko poslao nešto tako odvratno u zamjenu. Jakna koja na slici izgleda normalno (na profilu ona piše ovako: prodajem samo novije stvari a starije saljem kao gratis.) kad sam otvorila vrećicu u koju ju je zašuljala počeli su ispadati komadići blata, pasjih dlaka, nemam pojma Bogu dragomu što je to sve...ako nisam u nesvijest pala i istodobno povraćala kad sam gadost. Ja ne znam, to fakat moraš biti baš zločest da nekome pošalješ, jer da ju je stresla ne bi ovo došlo, ko da ju je uzela na dvorištu u blatu i na njoj pas spavao, to bi je jeidno objasnilo sadržaj te vrećice...
2021 02 11
Prije 3 dana ste joj ostavili pozitivnu ocjenu, a sada negativnu. Nisam sigurna da mi je baš sve jasno.
2021 02 11
> Boston: > Prije 3 dana ste joj ostavili pozitivnu ocjenu, a sada negativnu. Nisam sigurna da mi je baš sve jasno. ??? 🤔
2021 02 11
![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/79bbf0d77676efdb888c51db61444cb8.jpg)
2021 02 11
Zanimljivo, Tihana37 opet ima probleme s nekim i kad ih riješi bude obrisala temu. I opet nikome nije niš jasno. Ta-da!
2021 02 11
> teehee: > > Boston: > > Prije 3 dana ste joj ostavili pozitivnu ocjenu, a sada negativnu. Nisam sigurna da mi je baš sve jasno. > ??? 🤔 Točno, dobro da ste me podsjetile (iako ne znam kak je uopće moguće ostaviti 2 ocjene, maknula sam prvu koja je nastala prije nego je meni stigao paket od dotične (a kad je njoj došao moj)), sad sam se sjetila da me zamolila da joj stavim ocjenu jer je nova tu...i stavila sam joj na povjerenje, jer mi ovo ni u milijun godina ne bi palo na pamet.
2021 02 12
> Tanči14: > Zanimljivo, Tihana37 opet ima probleme s nekim i kad ih riješi bude obrisala temu. > I opet nikome nije niš jasno. > Ta-da! Tko si ti? Imam stotine suradnji koje su dobre i imala sam nekoliko da te Bog sačuva. Jedna je bila ta koju sam obrisala, isto s glupom zamjenom gdje me mala nagovorila na istu i onda ne poslala ništa natrag i još se svađala. Njoj sam otvorila temu, ali me mama zvala da cura ima psihičkih problema, da sad ima slomove živaca doma i da me moli da imaju miran Božić. Kak se nemrem načuditi da je to moguće (baš kao niti tome da se ti toliko detaljno baviš sa mnom, jer pobogu ima nas 7 milijardi, nema čim se ne možemo baviti na svijetu i daj zamisli: ti se baviš s tim jednim postom koji sam ja prije Božića obrisala, omg! Dušo, možeš čudesa raditi na svijetu, daj kreni, pusti moj obrisani post.), da netko može biti takav, a onda imati slomove živaca jer sam mu dala negativnu na krpicama, tak se nemrem načuditi ni ovoj besramnici koja mi je poslala jaknu blatnu i pasjim dlakama ko da je pas na dvorištu spavao na njoj, a pna se nije udostojila ni stresti ju, manje bi blata bar bilo u vrećici...i još vrijeđa ko da je pravednica među ljudima. Boga pitaj kakav poremećaj ta ima.
2021 02 12
![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/7ddd3e2e459407d513a967f8e4cc5db9.jpg)
2021 02 12
kolko se uopće može to primiti s mobitelom
2021 02 12
![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/fc082f84cf12bfefe3d29bef7dcd7817.jpg)
2021 02 12
I samo još finalno da nešto razjasnimo: ja na krpicama uopće nisam da bih se raspravljala s nekim jer ima za to boljih mjesta, ovdje sam jer me zanimaju krpice. Uopće ne bih otvarala temu na forumu da to ne traže admini prije nego nekog blokaju. A mogu lijepo ući u moj razgovor s dotičnom koja npr. sama priznaje da je ona kriva, ok kaj malo pasje dlake i to...i dalje nastalja da ona ima koronu i nek joj pošaljem natrag. Pa ne dam još jednom novce za slanje, ne idem još jednom po neku gadost na Tisak, i ne gubi mi se vrijeme. Ali jedina mi je zadovoljština u ovome ako bar druge ne prevari. Pa molim i admine ako možemo prekinuti ovu potrebu da se tema otvori na forumu...jer budimo realni; sad sam na kraju ja kriva dok se ne dokaže da sam nevina. I budimo realni: koliko ispravnih ljudi znate da nemaju pametnija posla nego razglabat ovdje, pa će me podržat? Prije će rogati operirati ovdje, a meni se to ne da. Tako da tu stajem.
2021 02 12
Koliko vidim doticna je voljna vratiti vam cizme i uzeti nazad jaknu i tvrdi da odbijate i da zelite uplatu za cizme? Mozda joj je nezgodno sada snositi trosak cizama ali ako se i vama ne da placati postarinu mozete se bar dogovoriti oko uplate postarine?
2021 02 13
Pa ako je prozvana korisnica poslala artikl koji nije u skladu s opisom iz oglasa, tada ona treba snositi troškove poštarine, to uopće nije diskutabilno.
2021 02 13