Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Gdje u Zagrebu kupiti materijale za šivanje

i ostale potrepštine povoljno? Cure koje šivate imate li koju preporuku za dućane? Voljela bi kupiti i rotary cutter i cutting mat (slika je dolje, ne znam točan naziv na hrvatskom 😁), je li možda netko od vas to naručivao sa kineskih stranica a da kvaliteta nije žnj? Unaprijed hvala na pomoći ❤ ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/406429a08015d05265f952c4e1e6218e.jpg)
2021 02 22
zaobiđite naručivanje izvana jer uz "brzinu" hrvatske pošte, stvari će Vam doći cca oko Božića :') p.s. Pamigo je meni super trgovina a također i naručujem sa stranice Svije Metraže - super brzo i uvijek ima stvari na akciji a izbor genijalan
2021 02 22
> PretrpaniOrmar: > zaobiđite naručivanje izvana jer uz "brzinu" hrvatske pošte, stvari će Vam doći cca oko Božića :') > p.s. Pamigo je meni super trgovina a također i naručujem sa stranice Svije Metraže - super brzo i uvijek ima stvari na akciji a izbor genijalan Hvala na preporuci 😊
2021 02 22
Možete pogledati i u Tedi trgovina, zelenu podlogu za rezanje, dim 45×60 platila sam cca 90 kn, kvaliteta je mislim ista jer možete rezati a ne ostaju tragovi. Ima obostrano mjerila, kuteve, možete vidjeti i na mom profilu jer sam fotkala na njima odjeću. Noževe "kružne" imate i u Narodnim novinama, Lidu su često i režu sasvim solidno više slojeva materijala. Također u svim hobi dućanima kao i Bauhaus u ostali.
2021 02 23
Ne znam za Zagreb,ali meni je jednom prilikom trebalo par metara točkaste tkanine i našla sam na stranici Čateks. Kvalitetna,lijepa,nije pretjerano skupa,bilo naručeno u subotu a u ponedjeljak ujutro dostavljeno. Preporučam 🤗
2021 02 23
> IvanaM1980: > Možete pogledati i u Tedi trgovina, zelenu podlogu za rezanje, dim 45×60 platila sam cca 90 kn, kvaliteta je mislim ista jer možete rezati a ne ostaju tragovi. Ima obostrano mjerila, kuteve, možete vidjeti i na mom profilu jer sam fotkala na njima odjeću. Noževe "kružne" imate i u Narodnim novinama, Lidu su često i režu sasvim solidno više slojeva materijala. Također u svim hobi dućanima kao i Bauhaus u ostali. Hvala puno! 90kn je baš super cijena, pogledat ću tamo 😊
2021 02 23
MEGA! Najjjpoznatija trgovina za sav pribor za šivanje! Sve sve ...nalazi se u Remetincu prije Nove Tv...
2021 02 23