Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Sve manje korisnica na krpicama?

Pozdrav drage žene, čini li se i vama da krpice polako odumiru? Prije, kada bih tražila nešto za kupnju, izbora je bilo na pretek, sada je puno manji, općenito mi se čini da ima sve manje stalnih i novih korisnika. Da li je to stvar do krpica, ne znam, slična situacija je i na njuškalu, koji bi mogao biti razlog?
2021 03 05
Da,sve manje stalnih korisnika, ovi sto su tu vecina samo pokusava prodati a ne kupuje se nista nazalost. Prije sam barem 3 puta tjedno slala pakete sad ako je jednom u mjesecu super. Vjerojatno je na sve utjecala i kriza a opet ne mogu cure novu odjecu za 10 20 kn davati... A ovo sto i ima novih korisnika cini mi se da je svaki 2 profil za prevare
2021 03 05
Slazem se, odumiru krpice :(
2021 03 05
ja sam misla aktivirati profil eto nakon godine dana skoro, al cesce prodajem na fb market place i to mi je prakticnije i za slike i upite i svasta, a i pri kupovini uvijek pitam u grupi crna lista o nekome i super, sve je azurnije nego ovdje, ovdje malo malo pa ne mozes uploadati sliku ili nes zasteka... jako je puno korisnika nestalo vidim da uopce nema nekih cura ni na forumu vise ni nis
2021 03 05
> gabrijelax: > Slazem se, odumiru krpice :( Ne odumiru, ne brinite. Prije potresa su puno kupovale cure iz Sisačko moslavačke županije, sada im nije do krpica, a bilo je i puno donacija iz Hrvatske i izvan pa ne moraju kupovati.
2021 03 05
Nadajmo se boljim vremenima...vrijeme u kojem trenutno živimo nije bajno..pa je i shvatljivo..
2021 03 05
Ja sam tu tek 1 godinu, meni se čini ok. Imam nekad po 3 suradnje u tjednu. Većinom ja kupujem ili dogovorim zamjenu. Ali da se i prodat nešto. Više nago na njuškalu. Jedino mi.na njuškalu draže knjige, veći izbor. Ovdje jako volom zamjene.
2021 03 05
Ja sam tu već godinama i osjeti se da je manje gužve nego prije, i po pitanju kupnje i na forumu, jer smo svi valjda sad u nekom svom filmu. Ovdje mi je super što ima povratnih informacija pa više-manje znaš s kim imaš posla, a i zbog foruma, a Njuškalu su mi ozbiljniji kupci, jer kad se jave najčešće i kupe, ne traže fotkanje iz svih mogućih kuteva niti rezervacije tjednima da bi odustali.
2021 03 05
Nadam se da ne umiru..sta se tice prodaje uvijek ima perioda da nema prometa..a sad je ipak specificna situacija pa je tesko reci sto se desava.
2021 03 05
Mislim da ne odumiru, već je ponuda svega na svakom ćošku po vrlo malim cijenama, dok osobe ne shvate, da ne vrijedi kupovati jeftino a slabe kvalitete, i sama sam imala takove žene koje koje su mi se požalile kad su pitale za kvalitetu, kupile su ovdje ondje oprale jednom i nevalja, tako i za nakit, pocrnio mi je za 10 dana, da ali su ga kupile na nekim stranicama kao povoljno a na kraju kad ga provjeravale bižuterija sa žigom srebra, i još niz priča, prevelika ponuda svugdje a kvaliteta nikakva, ali ni trenutno stanje Corone, potresa, sve to utječe na neki normalan život, trebala sam imati dvoje svatove i svašta lijepog kupila za njih, sve stoji u ormaru kao da i nisam jer svatova nema., a tako i drugih događanja gdje bi to mogla nositi, nadajmo se da će ovo što prije završiti., pa da ćemo se moći normalno kretati i nositi tu odjeću koju smo kupili. :D
2021 03 06
Pa meni se čini da je ovakvo stanje počelo još prije korone i potresa, a situacija se nakon toga samo pogoršala. Što se tiče bižuterije sa žigom 925, viđam je na krpicama svakodnevno kako se prodaje pod pravo srebro.
2021 03 06
manje korona, više aljkavost, prevarantice i nepismene nakon fejsbuka našle svoje utočište ovdje, od silnih najava poboljšanja dovelo se do nezainteresiranosti korisnica za ovu stranicu uopće, forumske teme najčešće samopromotivne ili iščuđavanje na već prožvakane teme, nema više tko ni komentirati niti mu se da, no čini se da je sve to bitnije korisnicama nego adminima... možda će reagirati kad broj klikova opadne kao kosa penzioneru,,...a možda ni tad...svejedno je postalo i korisnicama...ako korona prođe, mislim da će tek onda ova stranica galopirati prema svome kraju.
2021 03 06
Mislim da je jedan od problema što su sada veliki popusti, a na krpicama pojedinci nabijaju cijene trostruko od vrijednosti robe. Npr jucer sam u sinsayu kupila traperice i 2 košulje za 100 kn. :) radije cu kupiti na popustu ako vec mogu novo, nego dati duplo novaca za polovno. A i sve cesce vidim teme na forumima gdje su korisnice prevarene sto me zabrinjava pomalo.
2021 03 06
> embrace: > Pa meni se čini da je ovakvo stanje počelo još prije korone i potresa, a situacija se nakon toga samo pogoršala. Što se tiče bižuterije sa žigom 925, viđam je na krpicama svakodnevno kako se prodaje pod pravo srebro. Kako razlikovati bižuteriju od pravog srebra?
2021 03 06
Mislim da je stvar u trenutnoj situaciji s koronom i potresima. Ni ja više ne kupujem baš, nego prodajem svoje novo s etiketom, jer nikud neidem, pa nemam gdje to nositi. Primjetila sam da cure dosta traže markirano i sve je više prevarantica koje nude takvu robu, a onda se cure žale da su prevarene.
2021 03 06
1 2 3