Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Zdravlje /

Dr. opće prakse Novi Zagreb!!!

Pozdrav svima! Već neko vrijeme pokušavam naći novog doktora opće prakse u Zagrebu (promjena mjesta boravka) , koji prima nove pacijente. Svi koji su se udostojili javiti na telefon su popunjeni, a većina ih se ni ne javlja na pozive. Dalje, u centru su me odbili uz riječi kako mislim dolaziti kada sam bolesna , jer živim u Novom Zagrebu (Kajzerica) i to je pre daleko. Ako netko zna doktora opće prakse u Novom Zagrebu ili šire koji prima nove pacijente, a nema baš najgore moguće ocjene kao doktor ,molim da mi napiše ovdje ime i prezime ! :)
2021 05 14
I ja tražim doktora opće prakse u Novom Zagrebu, ali išla bih i do centra ako treba. Sa svojom doktoricom sam jako nezadovoljna jer nemarno liječi pacijente, a sestra je uber bezobrazna.
2021 05 14
Pozdrav, ja sam u ovoj ordinaciji nekih 5 godina, doktorica je bila skoro toliko na specijalizaciji u Americi i tek se početkom godine vratila, meni je super, mlada, sasluša, ne požuruje, uvijek je dostupna preko maila, ne radi probleme s uputnicama i receptima, a baš sam bila dosta bolesna od početka godine neka 3 mj. Sestra je isto jako ljubazna. E sad ne znam da li još prima pacijente ali provjerite. ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/9d048e1ed1224d197e64ad9b5955cebc.jpg)
2021 05 14
Ako se smijem ubaciti ja sam u potrazi za ginekologom pa ako netko ima koga za preporučiti. Novi Zagreb, Centar, Kvatrić, Trešnjevka, može i neki drugi dio grada ako je stvarno dobar.
2021 05 14
Hvala ! Sa ginekolozima je isto kaos koliko sam shvatila , ali ja sam se prije 2 tjedna upisala kod Igora Srčeka na Srednjacima. Prijateljica mi je njega preporučila. Ocjene su mu navodno pale dosta, ali koliko sam čitala nije do njegove stručnosti nego do ne javljanja na telefon.. .(meni su se odmah javili) tako da ne znam.
2021 05 15
Hvala, uzet ću ga u obzir
2021 05 16
> Beatriss: > Ako se smijem ubaciti ja sam u potrazi za ginekologom pa ako netko ima koga za preporučiti. > Novi Zagreb, Centar, Kvatrić, Trešnjevka, može i neki drugi dio grada ako je stvarno dobar. Bok! Ja sam na Trešnjevci u Domu zdravlja MUP-a, kod dr. Raiča. Jako sam zadovoljna, nije pričljiv ali je jako stručan, imam dosta problema i stvarno ne staje dok ih ne riješi, sestra prekrasna, mail i telefon uvijek funkcioniraju.
2021 05 17
> Maraya: > > Beatriss: > > Ako se smijem ubaciti ja sam u potrazi za ginekologom pa ako netko ima koga za preporučiti. > > Novi Zagreb, Centar, Kvatrić, Trešnjevka, može i neki drugi dio grada ako je stvarno dobar. > Bok! Ja sam na Trešnjevci u Domu zdravlja MUP-a, kod dr. Raiča. Jako sam zadovoljna, nije pričljiv ali je jako stručan, imam dosta problema i stvarno ne staje dok ih ne riješi, sestra prekrasna, mail i telefon uvijek funkcioniraju. Zadovoljni ste s njim? Koliko ste dugo kod njega? Čula sam da je jako dobar i već se skoro prebacila kod njega ali sam onda vidjela da u zadnje vrijeme ima dosta loše recenzije pa sam odustala.
2021 05 17
Ja sam takoder kod doktora Srceka i mogu rec da je meni super. Vodio mi je dvije trudnice, nikad problema.Sestar mi se vise manje uvijek javila na telefon ili se javim na mail pa ona nazove povratno..
2021 05 18
zamisli..ona u centru pita kako ćemo mi s Kajzerice dolaziti?! 1. ko da je to njena briga, 2. ko da smo na kraju svijeta, ja s Kajzerice idem u Jastrebarsko kod ginekologa jer nemoram čekat 3 mj na red ko što je bio slučaj u okolnim ordinacijama gdje sam tražila u Zg. A opće prakse idem na Svetice.. i rado bi promjenila, ne zato kaj je daleko lol, nego zato kaj nisam zadovoljna doktoricom. Razmišljala sam o Lučkom, ima nekog otamo?
2021 05 18
> Beatriss: > > Maraya: > > > Beatriss: > > > Ako se smijem ubaciti ja sam u potrazi za ginekologom pa ako netko ima koga za preporučiti. > > > Novi Zagreb, Centar, Kvatrić, Trešnjevka, može i neki drugi dio grada ako je stvarno dobar. > > Bok! Ja sam na Trešnjevci u Domu zdravlja MUP-a, kod dr. Raiča. Jako sam zadovoljna, nije pričljiv ali je jako stručan, imam dosta problema i stvarno ne staje dok ih ne riješi, sestra prekrasna, mail i telefon uvijek funkcioniraju. > Zadovoljni ste s njim? > Koliko ste dugo kod njega? > Čula sam da je jako dobar i već se skoro prebacila kod njega ali sam onda vidjela da u zadnje vrijeme ima dosta loše recenzije pa sam odustala. A čuj, ne sjedne svatko svakome. Malo je tiši, mirniji lik, ali što god ga pitam lijepo mi objasni, trudi se, stručan je. Stvarno sve najbolje o njemu.Jedna moja poznanica je otišla od njega jer joj je pretih i sluša čudnu glazbu u sobi za preglede hahaha. Meni to ne smeta jer je stvarno dobra, stručan i nježan i puno mojih frendica je kod njega i sve smo zadovoljne. Prije se dugo čekalo, ali otkad je covid, naručuju, u točno vrijeme sestra dođe po tebe ispred doma zdravlja, tak da više ni tog problema s gužvama nema. Sestra mi se uvijek javi, bilo na mail, bilo na telefon, preljubazna, sve objasni. Što god trebaš možeš ju pitati. Meni je npr rekla da mogu uzeti pola dana bolovanja na poslu za preglede, što mi do sad nitko nije rekao.
2021 05 18
Što se tiče toga da je tih ili glazbe koji sluša meni to ne smeta, bitno da je stručan i da ima normala odnos s pacijentima, da je pristupačan i da ga se može pitati što me zanima. Ali našla sam o njemu puno toga ružnoga baš što se odnosa prema pacijenticama tiče a to mi nikako nije ok Po komentarima ispada da se ponaša prema pacijentima ovisno od toga kakav mu je dan https://najdoktor.com/zoran-raic/d8775
2021 05 19
Ja onda već 6 godina pogodim kad mu je dobar dan valjda :)
2021 05 20
A ne znam što bih mislila, vjerojatno je situacija ko i sa svakim drugim doktorom, nekima je dobar, drugima nikako ne valja
2021 05 20
Da točno tako
2021 05 20