Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Ideje /

Paketići iznenađenja

Već dulje vrijeme razmišljam o tome da počnem raditi paketiće iznenađenja koji bi se mogli kupiti uz moje krpice ili samostalno. Naime, kako sam u posljednjih nekoliko mjeseci poslala preko 40 paketića, shvatila sam da mi je zapravo najljepši dio svake prodaje pisanje porukice i osmišljanje poklončića za kupilicu. Znam da mnogi ljudi neće željeti kupiti nešto "na neviđeno" bez da znaju što dobivaju, ali ukoliko se tko odluči neka mi se svakako javi. Paketići bi došli 25 ili 40 kn (u što bi već bila uračunata poštarina za tisak koja iznosi 13 kn za male i 18 kn za nešto veće paketiće, dakle sam paketić bi došao 12 ili 22 kn, ali bi svakako bio veće vrijednosti od toga). U paketiće planiram staviti stvari poput nakita, kozmetike, sitnica za dom i naravno krpica koje već prodajem na profilu. Nikako neću stavljati stvari koje i sama ne bih voljela dobiti na poklon, tako da se nemojte bojati da ćete dobiti na pola potrošene lakove za nokte i slično. :)
2021 05 27
Ideja mi je skroz fora, ali mislim da ja ne bih kupila tako nešto. Čak i da javim koju veličinu nosim i kakve stvari volim, ne znam... Trenutno kupujem samo ono što mi treba jer mi je ormar prepun gluposti, inače mi je ideja baš super
2021 05 27
Meni je ideja skroz kul, i svakako mi je nekad draze dobiti nesto nasumicno (s obzirom da cijena nije velika) od nekoga. :") A i mogli biste tipa napraviti par pitanja sto biste pitali tu osobu kako bi napravili bas nesto sto bi se njoj svidjelo, tipa kao oni mystery boxovi sa interneta :)
2021 05 27
Puno hvala na pozitivnim reakcijama, svakako ću napraviti neki upitnik koji će mi pomoći da odaberem što ću staviti u paketić. Hvala na ideji. :)
2021 05 27
Mozda ne bi bilo lose da prilozite konkretan primjer necega sto biste slali u manjem, odnosno vecem paketicu.
2021 05 28