Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

UPOZORENJE na PREPRODAVAČICU

Pozdrav svima, evo čisto ekonomski da se netko ne zaleti. Naime radi se o tome da korisnica: https://mojekrpice.hr/valentina3412-116136 preprodaje lot od 7 tajica koje je od mene kupila za 250 kn sa uključenom poštarinom tiska. Znači sada rasparani i po komadu. Također ovo joj je drugi profil sa kojeg kupuje: https://mojekrpice.hr/anamalija123-302654 Očito jedan služi za kupnju, a drugi za preprodaju.
2021 10 29
Edit: oglasi polako nestaju
2021 10 29
Ja sam sretna da se rijesim svoga viska,ispod svake cijene samo da mi ne stoji.A hoce li netko kasnije preprodati i zaraditi apsolutno me nije briga.Tako da ne kuzim zasto vama to smeta,nek trazi i 100€ za tajice 😁
2021 10 29
> ninazeta: > Ja sam sretna da se rijesim svoga viska,ispod svake cijene samo da mi ne stoji.A hoce li netko kasnije preprodati i zaraditi apsolutno me nije briga.Tako da ne kuzim zasto vama to smeta,nek trazi i 100€ za tajice 😁 Nije stvar u tome da li nekome smeta ili ne, nego što je zabranjena preprodaja na mojim krpicama.
2021 10 29
> Boston: > > ninazeta: > > Ja sam sretna da se rijesim svoga viska,ispod svake cijene samo da mi ne stoji.A hoce li netko kasnije preprodati i zaraditi apsolutno me nije briga.Tako da ne kuzim zasto vama to smeta,nek trazi i 100€ za tajice 😁 > Nije stvar u tome da li nekome smeta ili ne, nego što je zabranjena preprodaja na mojim krpicama. Ja sam to uvijek shvaćala na način preprodaje nove odjeće. Tko joj moze zabraniti da nesto kupi od mene i proda dalje ako joj se ne svidja ili ne odgovara? Ne bih rekla da je to zabranjeno. A sad to što stavlja veću cijenu za 50kn nije korektno, ali nije ni zakonom zabranjeno 😁 Ne podržavam, ali mi u ovom slučaju nije previše sporno
2021 10 29
Svi mi preprodajemo robu?Kupimo u Zari,HM u ili bilo gdje drugo pa ovdje prodamo.To isto onda spada u preprodaju zar ne?🤣 Ja sam kupila od cure tu kombinezon prekrasan je ali premali na meni.I pitala sam jel ok da ga prodam dalje veli da nema problema.Ja ne vidim tu problem..koliko puta sam prodala nešto ili zamjenila pa vidim prodaju po većoj cijeni i briga me.Gledam svoja posla jednostavno, i budem sretna sto meni vise ne stoji u ormaru.Ako ste prodali svoj artikl onda to nije vas artikl vise pa ne trebate ni uzimati to tako srcu ako niste oštećeni u slucaju da vas je prevarila za novce i sl.
2021 10 30
Ja pod preprodaju smatram kad cure kupe za par kuna na alibabi pa prodaju ovdje. Ako netko kupi 7 kom. tajici za 250 pa si zadrži 2 kom a za ostale si vrati novac. E to zovem pametno trgovanje. Evo ja imam jednu policu punu obleke koje sam kupila ovdje i koja mi ne odgovara. Samo lijenost me koči da poslikam i prodam i to ne smatram preprodajom već vraćanjem novca. Alternativa je da sve bacim kaj mi ne pada na pamet. Kupovati preko fotki i sami znate je rizik. Sreća je ako svaka 2 stvar odgovara, tako... Meni su ovdje problem cure koje prodaju iznošenu odjeću pod novo. Radi takvih je sve manje kupovina što šteti svima. I da mala napomena, ja imam jednu kupilicu koja kupi od mene za 50, a proda za 150 :) i jedino kaj sam si pomislila je, ona je fakat bolji trgovac od mene :)
2021 10 30
Zašto ne,možda joj nepašu,mislim da je bolje da ih ona prodaje nego da vam je vratila
2021 10 30
Pa zašto ne. Meni ne bi smetalo jer i ja svako malo prodajem artikle s etiketom. Ako ih netko uspije prodati za skuplje svaka mu čast
2021 10 30
> Myobu_5: > Pa zašto ne. Meni ne bi smetalo jer i ja svako malo prodajem artikle s etiketom. Ako ih netko uspije prodati za skuplje svaka mu čast Sve što se prodaje po većoj cijeni od kupljene smatra se preprodajom. Ja sm kupila x puta nešto ovdje što mi nije odgovaralo ali sam prodala po istoj ili nižoj cijeni, nikako većoj od plaćene. Jednostavno po pravilima mk to nije dozvoljeno. Član može biti blokiran radi toga.
2021 10 30
Ajme, koliko sam puta na krpicama kupila nakit za 20-30 kn, pod bižuteriju, a kad stigne ispadne da se radi o zlatu. Ako mi se nije sviđalo odnijela bih na otkup, ali u takvim nekim situacijama apsolutno ne razumijem zašto netko nebi stavio i 20 puta veću cijenu, ako mu tako paše. Neka pravila na krpicama nemaju smisla.
2021 10 30
> embrace: > Ajme, koliko sam puta na krpicama kupila nakit za 20-30 kn, pod bižuteriju, a kad stigne ispadne da se radi o zlatu. Ako mi se nije sviđalo odnijela bih na otkup, ali u takvim nekim situacijama apsolutno ne razumijem zašto netko nebi stavio i 20 puta veću cijenu, ako mu tako paše. Neka pravila na krpicama nemaju smisla. Kako god, takva su pravila. Vidim da je jedan profil blokiran.
2021 10 30
> Boston: > > Myobu_5: > > Pa zašto ne. Meni ne bi smetalo jer i ja svako malo prodajem artikle s etiketom. Ako ih netko uspije prodati za skuplje svaka mu čast > Sve što se prodaje po većoj cijeni od kupljene smatra se preprodajom. Ja sm kupila x puta nešto ovdje što mi nije odgovaralo ali sam prodala po istoj ili nižoj cijeni, nikako većoj od plaćene. Jednostavno po pravilima mk to nije dozvoljeno. Član može biti blokiran radi toga. Slažem se ,uvjek sam prodavala dalje ako mi ne paše za manju cijenu zbog ovog pravila na krpicama,treba poštovati pravila i gotovo ,onda ispada o mi koji poštujemo pravila nesposobne ili sl.
2021 10 30
Vec je bila tema o ovome davno... Par puta sam dozivjela da zakasnim kupit npr tenisice. Skuzim ih, super povoljna cijena i odmah se javim da bi uzela i prodavacica mi odgovori da sam nazalost vec zakasnila jer se cura javila prije mene. I ok, posteno. Al onda za par dana vidim iste te tenisice koju taj kupac prodaje za 4,5 puta vecu cijenu. I nije prvi puta da sam to primjetila. Dakle nekima je to cilj, traze tu povoljnu robu i preprodaju je skuplje i zaraduju na taj nacin. Nije im cilj rijesiti se robice koja im ne odgovara i sl nego je cilj zarada. Al ko mi kriv kad nisam dovoljno brza. Ne znam...meni to oduzima svu čar ove stranice jer mi je ovo zabava a ne biznis. Al to sam ja.
2021 10 30
> ninazeta: > Ja sam sretna da se rijesim svoga viska,ispod svake cijene samo da mi ne stoji.A hoce li netko kasnije preprodati i zaraditi apsolutno me nije briga.Tako da ne kuzim zasto vama to smeta,nek trazi i 100€ za tajice 😁 Je vidi se na opisu profila da se stvarno držite napisanog. ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/a12a31c95705f33a460a775de3c065ab.jpg) Tu kažete da ste sretni ako se rješite viška ispod svake cijene, a u opisu profila stoji kako ipak povisujete cijene ovisno o kakvoj se suradnji radi, znači ipak vas je briga? Ako već komentirate dajte bar budite dosljedni u onom što pišete i kako sami radite.
2021 10 30
1 2 3 4