Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Da li biste ikad kupili nešto od korisnice s kojon se ne slažete na forumu?

Ili da malo i proširin pitanje...Je li van se dogodilo da s nekin pričate u inbox i slažete se na jednoj temi, a zatim vas ista popljuca javno na drugoj temi jer nemate isto mišljenje?
2021 12 19
Ooo da.. Točno to.. iako mislim da te cure ni ne prate točno kome što pišu nego kako im dođe tema.. I ne,ne bih nikada sa takvima više surađivala
2021 12 19
Suradljivala bih, svi imamo pravo na razlicita misljenja o raznim temama, ne shvacam to osobno. S vlastitom obitelji se oko 5 tema slozim oko 2 ne pa ne znaci da necemo jesti skupa za stolom. A kupnja mi takodjer nema veze s tim, ne bih izasla van iz Konzuma da cujem da se prodavacica ne slaze sa mnom oko neceg. Druga stvar je kako neslaganje izrazava, na fin nacin-sve 5, ako me vrijedja to je druga stvar.
2021 12 19
Pitanje je stvarno malo teško🤣 Meni sve ovisi o kojoj temi se i radilo i kakvom mišljenju. Nisam zlopamtilo i naravno ne želim biti neka grupica pa kad se javi neka moja što me podržala u jednoj temi ,sad ću ja nju u drugoj temi a možda se ne slažem ,to kod mene ne ide.Isto tako naprimjer,evo Andrejama s njom se ne slažem u nekim temama u nekima da ,ali eto surađivala bih jer zagovara poštenu kupnju i prodaju,to mi je dosta za kupnju ovdje i od takve mi osobe sigurnije kupiti. Ne poznajemo se ,glupo mi uopće sad spojiti to sve.Kažem ovisi koja je tema bila i događaj na forumu,mene kao kupca zanima pošten prodavač ,a sad njegovo mišljenja za cjepljenje ,Bogu ,životu itd ne,🙂
2021 12 19
Sigurno bih ako nije bilo uvreda osobne naravi, pa nemamo svi isto mišljenje, nikad ne bih mogla nekog kažnjavati zbog drugačijeg mišljenja., što dobro kaže Fraagaria i u kući imamo na neke teme drugačija mišljenja što je normalno., ako je pošten kupac ili prodavač dapače dobrodošao nevezano što je imao ili ima drugo mišljenje. :D
2021 12 19
Ja bi, kupujem stvari koje mi se svide i od cura koje mi ih prodaju očekujem samo profesionalan odnos - slanje na vrijeme, iskren opis artikla i sl.
2021 12 19
ako se ne slazem sa korisnicom, nema problema, surađivala bi! svatko ima svoje misljenje, ali ne bi presla preko bezobraznosti. Ako mi se nesto jako sviđa, briga me za bilo sto ahhahah
2021 12 19
Surađivala bi. Ne moramo se slagati u svemu. Cijenim svačijem mišljenje.
2021 12 19
OOOO, Dobrojutro otvorila temu, past će kiša. S dvi ne bi nikako surađivala, to je to, normalan razgovor s foruma s različitim razmišljanjima eskalira u nešto drugo. Obje prelaze moju tanku linijicu i onda ih križam. S ovoliko godina koliko imam, čovjek donese neke odluke. Nije poanta da se s nekim ne slažem na forumu, i u životu sam uvijek u manjini. Ona mala šačica koja bi mijenjala svijet i ima svoje male borbe. Poanta je u liniji. Različito mišljenje o nečem na forumu nije neki veliki razlog da od nekog ne bi kupila artikl, naravno, ako mi ga on želi prodati. Ali od ove dvi ne bi uzela ni da mi daju besplatno. To ti je to, Dobrojutro, pa ti vidi. Oli imaš nekih problema? Netko s tobom blebetao po inboxu pa odjednom krah sistema??????? Bilo je toga i kod mene, valjda ti je sada lakše.....prati linijicu oko srca i sve će ti biti jasno, ti si pametna i više znaš nego što kažeš. Tvoji upisi najbogatiji su između redova..
2021 12 20
nikad ne bi kupila nešto od osoba koje su primazane svin mastima, a posute cukron kao završnin slojen. Različiti stavovi me ne smetaju jer je to normalno, ali mi se gadi dvoličnost. Iritantna mi je i činjenica da kad netko ne želi prepisku s određenom osobom u inbox, onda se jedva čeka naredna tema da se osvetnički ukliže niskin starton, čak i ako se misli isto na zadanu temu....od takvih ne bi kupila ništa. Ubuduće kupujen jedino od same sebe..dok se ne posvadin na neku temu i sama sa sobon:)
2021 12 20
Naravno da bih surađivala ako smo obje iznosile svoje argumentirane stavove, ali ne bi ako me vrijeđala, ismijavala i slično.
2021 12 20
> dobrojutro: > nikad ne bi kupila nešto od osoba koje su primazane svin mastima, a posute cukron kao završnin slojen. Takodjer. A tko je vas jutio 😏?
2021 12 20
Da
2021 12 21
Ne bih ni došla na temu da nije od vas i da me se ne spominje 😅 Btw hvala @EMMINAD što tako misliš. Ne znam točno tko vas je to popljucal i zašto, ali ako ste si bile dobre u inboxu, onda baš i nije ok. Tim više što ste to naveli kao ne na nekakvo neuobičajeno neslaganje, već pokvareni obrat situacije. Barem meni takav dojam ostavlja. Osobno imam drugačiju situaciju da osoba s kojom se nisam slagala na forumu, na kraju smo se skompale u inboxu. Došlo do greške u prijevodu. Doduše nismo surađivale. A inače tu su generalno nekako narušeni odnosi među korisnicama koliko vidim po bilo kojoj temi. Svašta se ovdje izmijenilo i promijenilo u 8 godina koliko sam tu. Mnoge koje su mi bile ok, su već odavno otišle, a od ovog šta je ostalo bolje ni ne komentirat 🙈 razbojnice, smaračice, prostakuše i naravno licemjerke.... Ali dakako ima i onih koje su zasebna kategorija (barem meni osobno) ženskice koje su uvijek iste i još do sada se nisam nikad iznenadila ili čudila bilo kojem komentaru od njih: Flemeth, nefertiti111, PretrpaniOrmar, IvanaHercegovac, SaraKedavra, možda sam i neku zaboravila, ali velim puno njih više i nema tu ili nisu često.
2021 12 21
> sanjaurban: > OOOO, Dobrojutro otvorila temu, past će kiša. > S dvi ne bi nikako surađivala, to je to, normalan razgovor s foruma s različitim razmišljanjima eskalira u nešto drugo. Obje prelaze moju tanku linijicu i onda ih križam. S ovoliko godina koliko imam, čovjek donese neke odluke. Nije poanta da se s nekim ne slažem na forumu, i u životu sam uvijek u manjini. Ona mala šačica koja bi mijenjala svijet i ima svoje male borbe. Poanta je u liniji. Različito mišljenje o nečem na forumu nije neki veliki razlog da od nekog ne bi kupila artikl, naravno, ako mi ga on želi prodati. Ali od ove dvi ne bi uzela ni da mi daju besplatno. To ti je to, Dobrojutro, pa ti vidi. Oli imaš nekih problema? Netko s tobom blebetao po inboxu pa odjednom krah sistema??????? Bilo je toga i kod mene, valjda ti je sada lakše.....prati linijicu oko srca i sve će ti biti jasno, ti si pametna i više znaš nego što kažeš. Tvoji upisi najbogatiji su između redova.. Da ni jedna od dvi ona što si daje sama sebi podršku sa drugog profila? Relacija profila g-m?
2021 12 21
1 2 3