Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Njušim negativnu povratnu

hmmm okej ako si se ispričavala i sve.. ali ja već mjesecima ne razumijem pojedine ''dame'' koje očekuju da mi visimo od 0-24 na krpicama i odgovor svake sekunde... mislim da nije u redu ni od tebe što nisi čekala barem jedan dan da vidiš hoće li ti se javiti (ako je već rekla srijeda) - sorry ali mogla si do sutra pričekat da vidiš hoće li cura uplatiti
2013 10 10
Pa trebala ti je javiti kada je uplatila,nisi mogla znati.a i ona je mogla mozda opet reci joj nisam stigla ni danas sutra cu...i na kraju odustat [:hihot] Nisam Jednom popus.... Na rezervacijama.lako rezz a kad treba platiti onda izgovori...umrla baka,djetetu lose,kasni placa,nisam stigla...i na kraju se vise ne jave [:boji]
2013 10 10
evo i sad imam jedan artikl koji je rezerviran i čekam curu isto, druge se javljaju i mole boga da ona odustane, al ja ga uvam njoj koja je prva pitala. jedino sam danas gledala sebe, da ne izvisim. nije tajna radi se o metalnom remenu. to je jedini artikl koji preprodajem tu. inače se ne bavim tim [:jezik]
2013 10 10
Ni ja ne bi bila oduševljena al bi se vjerojatno skulirala...pogotovo ako si se ispričala..šta sad, jbg, dobit će za par dana.. Nije idealno ali nije za negativnu. Ja bar ne bi dala. Al ja ih nisam keljila ni za puuuno gore stvari pa [:vrti]
2013 10 10
već prije mi je napomenula kad sam javila da imam i hoće li kupit da joj nije hitno, a ovoj je bilo, pa je i to utjecalo na moju odluku. a ja to mogu dobit sutra i odma joj poslat, a možda to bude za 10dana. u tome je problem. bilo bi mi lakše da dođe sutra. rekla je da se boji da ne bude prevarena (razumljivo) ali nije htjela da joj vratim pare. ja sam predlagala da joj vratim, pa kad joj ošaljem remen i stigne joj, da mi onda uplati kad stgne. ma oklonit ću joj ga samo da se ne ljuti... [:place] [:place] ne volim biti loša osoba kakva sam ispala [:place] [:place] [:place]
2013 10 10
Ma nisi loša osoba i nemoj da te to toliko bedira...nije glava u pitanju [:poljubac]
2013 10 10
Previše te to uzdrmalo [:smijesi] ... Mali bed al nije ništa TAKO strašno , ne žderi se toliko [:tuzan]
2013 10 10
znam, al grižnja savjesti... [:vrti] baš mi se čini iz našeg razgovora da će pričekat da joj dođe a onda mi zaljepit neg...
2013 10 10
a onda tek neću ništa prodat...
2013 10 10
Nečeš propasti zbog jedne negativne
2013 10 10
Imaš 33 pozitivne, da ti i da negativnu (a sumnjam), mene ta jedna - uz tvoju ispriku i objašnjenje ispod - ne bi odvratila od kupnje kod tebe. Tako da... NO SIKIRIKI [:jezik] [:jezik]
2013 10 10
a sta se meni desilo da ne pricam... inace saljem postom,to je i naglaseno kod mene u o meni,tako da nisam bila upoznata sa slanjem preko tiska..i cura mi dala adresu i svoje ime, ja otisla u postu i predala paket... i sad ona mene pita sifru paketa,ja joj kazem ad sam postom poslala, i sad joj se i ja ispricam a i ona meni sto nije gledala,uglavnom radi se o jako staroj torbi koja je bila na zamjeni, ali je ona ponudila 50 kn posto se meni nista iz njenog ormara nije svidjelo.. i nakon 2 dana torbu su vratili u postu, ja tamo i posaljem joj ponovno ali nazalost torbe nigdje,negdje se zagubila.... ee a , sada bi ona povrat novaca... i moja i njena greska... [:place]
2013 10 10
Ja nešto ne razumim ,kad netko kaže da će kupiti i dogovorite,a poslije se ne javlja npr. tri dana i taj artikl je otvoren za prodaju,zar se ne može prodati drugome,a vidite da je ta osoba tu prisutna i ne javlja se.Nakon tri dana je izrealizirana kupnja,a da sam prodala drugom zar bi ja bila kriva? U trgovini ako niste uzeli izloženi predmet vi,uzet će netko drugi....mislim da se ovdje netko ponaša prekomodno i bahato . A da ti i da netko negativnu uvijek možeš objasniti o čemu se radilo. Ja čitam i sama prosudim dali je stvarno bila potrebna.
2013 10 10
1 2