Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ostalo /

Narudžbe iz e-dućana /

Naručuje netko?

Curee,da li je netko naručivao sa ove stranice? Pouzdana? Koliko se čeka... https://www.jjshouse.com/A-Line-V-Neck-Floor-Length-Chiffon-Evening-Dress-017198654-g198654?pos=similar_styles_1&filterColor=cabernet
2022 01 12
https://www.trustpilot.com/ Nedavno su mi preporučili Trustpilot (eng. stranica) i baš zbog njega nisam naručila s jedne stranice zbog loših ocjena i iskustava. Odite na ovaj link i upišite stranicu koju želite proveriti. Izbacit će vam recenzije od raznih ljudi, primjetit će te koje su prave, a koje nažalost nisu. Naravno, uglavnom to budu one ''odlične'' recenzije za koje se baš vidi da su lažne. Treba pročitati sve loše i one ''meh'' recenzije/komentare i po njima se najviše prepozna kakva je stranica. Lp i sretno! :")
2022 01 12
> TeaKujundžija: > https://www.trustpilot.com/ > Nedavno su mi preporučili Trustpilot (eng. stranica) i baš zbog njega nisam naručila s jedne stranice zbog loših ocjena i iskustava. Odite na ovaj link i upišite stranicu koju želite proveriti. Izbacit će vam recenzije od raznih ljudi, primjetit će te koje su prave, a koje nažalost nisu. Naravno, uglavnom to budu one ''odlične'' recenzije za koje se baš vidi da su lažne. Treba pročitati sve loše i one ''meh'' recenzije/komentare i po njima se najviše prepozna kakva je stranica. > Lp i sretno! :") hvala!!!!
2022 01 13