Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Ostalo /

Razgovori /

Zaštita peseka

Pozdrav! Koja je po Vama najjbolja,najdjelotvornija zaštita pasa protiv krpelja?! I u kojem mjesecu je najbolje početi sa zaštitom?! Ja imam 3 psa,pa nezz šta bi mi bilo najisplativije...tnx
2022 02 19
Kupujemo ili tablete ili ampule Ogrlice mi nisu djelotvorne i uvijek se bojim da nece negdje zapet s ogrlicom i udavit se
2022 02 19
Moje veterinar ima neku tabletu za unutarnje i vanjske parazite, jedna svaka 3 mjeseca. Mi je zovemo čarobna tableta, ne znam kako je baš ima. Brzo je trebamo vodit pa poslikam. Ugl dođe 100 kn i nema nišat od tih beštija na njoj kad to pojede.
2022 02 19
Hvala Vam na odg...a VeraM36 Vas molim samo naziv tbl.kad saznate...hvalaaaaa
2022 02 19
Vjerojatno je NexGard spectra..
2022 02 19
I ide po kilaži..
2022 02 19
Nexgard spectra ide svaka tri mjeseca, ali zaštita od krpelja je 30 dana. U međuvremenu koristim Nexgard. Doduše, od početka zime ne koristimo ništa, čim krene proljeće i više trčkaranja po livadama i šumama, koristimo tablete. Ampule nam se nisu pokazale učinkovitima. Ogrlicu nismo ni probali.
2022 02 19
Nexgard je najbolji...godinama sam ga uzimala za svog psa, a može se kupiti samo kod veterinara. Na početku smo koristili ampule od frontlinea, ali uvijek je bio pun krpelja nakon šetnje, advantix isto nije pomogao... i kad su u prodaju izašle nexgard tablete samo sam njih koristila. Nismo na psu više vidjeli ni jednu buhu ili krpelja. Svakako ih preporučam
2022 02 19
Ja imam tri peseka i svaki mjesec dobiju Nexgard tijekom cijele godine. Jedino svakih 3-4 mjeseca dam Nexgard Spectra. Živimo van grada i krpelja ima cijelu godinu, ali od kada dobivaju tablete nemamo nikakvih problema.
2022 02 19
HVALA SVIMAAA NA ODG...Onda ću ja isto za svoje trojčeke nexgard...💚💜💜
2022 02 19
dajte im stavite čim prije, našeg je prošli tj ugrizao krpelj, eto vozimo ga na injekcije. mislili zima je pa ih nema, ma kakvi..nema prave zime i sve preživjelo.
2022 02 20
> MalaZgancova: > dajte im stavite čim prije, našeg je prošli tj ugrizao krpelj, eto vozimo ga na injekcije. mislili zima je pa ih nema, ma kakvi..nema prave zime i sve preživjelo. Hvala na info. I meni je korisna. Sutra odmah idem kod vet.
2022 02 20