Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Svakodnevica /

Škola, fakultet, posao, karijera /

Sporazumni raskid ugovora

Pozdrav, dobila sam ponudu za posao u drugom gradu na neodređeno vrijeme, a sada sam zaposlena na zamjenama na određeno i zanima me hoću li imati kakve štete potpišemo li poslodavac i ja sporazumni raskid ugovora zbog preseljenja i odlaska na bolje (logično) radno mjesto? Ima li netko iskustva? Molim vas za pomoć :) Hvala :)
2022 02 20
> Entoni: > Pozdrav, > dobila sam ponudu za posao u drugom gradu na neodređeno vrijeme, a sada sam zaposlena na zamjenama na određeno i zanima me hoću li imati kakve štete potpišemo li poslodavac i ja sporazumni raskid ugovora zbog preseljenja i odlaska na bolje (logično) radno mjesto? > Ima li netko iskustva? > Molim vas za pomoć :) Hvala :) Pozdrav Entoni, nećete imati nikakvu štetu. Dogovorite sa sadašnjim poslodavcom konačni datum prekida radnog odnosa i zatražite sporazumni raskid na potpis.
2022 02 20
Ja sam iz Splita išla ju svoj rodni grad. Sa jednog posla na drugi. Isto bilo sa određenog ns neodređeno. Bez problema. Samo pazite da je između raskida jednog i potpisa novog ugovora što manje dana, ima neke veze s prijavom na HZZ. Meni je bilo oko 9 dana pa nisam imala potrebu za prijavom na biro.
2022 02 20