Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Zdravlje /

Gubitak kose

Pozdrav dame 😀 suočavam se sa gubitkom kose nakon poroda, dosta je opada, ne smijem ni proći rukom kroz kosu doslovce ostaju pramenovi..Frustrira me to,brine i zanima me da li se jos koja od vas suocila s takvom situacijom? Sto Vam je pomoglo smanjiti opadanje kose i koliko je trajao vremenski kod vas gubitak kose ?
2022 03 04
Probajte pomijesati ulja i ostaviti na kosi minimalno 2 sata. Ja pomijesam ono sto imam u kuci. Npr kokosovo, ricinusovo, sezamovo, kantarionovo i maslinovo ulje i to drzim cijeli dan na glavi i onda kosu normalno perem djecjim samponom i u sampon stavim malo soda bikarbone. Soda bikarbona super ispere kosu od ulja i kosa nakon toga bude mekana i puna volumena
2022 03 04
Curke SPAS je Gloria šampon!! Skup je...oko 70kn...ali vrijedi svaku kunu! Ima u dm-u
2022 03 04
Kupite i tri mjeseca koristite Solgarov cink. Sve dolazi iznutra, pa se iznutra i treba "pomoći" organizmu. Meni je pomoglo i za kosu i za nokte. Nakon tri mjeseca se pravi pauza, mislim dva tjedna, pa možete ponoviti.
2022 03 04
Mislim da vam je nakon trudnoće to normala. Tijekom trudnoće hormoni sprečavaju ispadanje kose, nakon poroda se promijeni hormonska slika pa kosa krene ispadati, ode sve što nije kroz trudnoću. Hormoni će se kroz par mjeseci normalizirati, ne morate se brinuti puno oko toga. Aa za pomoć u obnovi kose, pokušajte neki od ovih savjeta. Ja kako imam jako gustu kosu, nisam dosad nakon poroda intervenirala, nije bio baš tako drastičan gubitak. Tako da ne mogu dati savjet, samo objašnjenje što se dešava.
2022 03 05
> VeraM36: > Mislim da vam je nakon trudnoće to normala. Tijekom trudnoće hormoni sprečavaju ispadanje kose, nakon poroda se promijeni hormonska slika pa kosa krene ispadati, ode sve što nije kroz trudnoću. Hormoni će se kroz par mjeseci normalizirati, ne morate se brinuti puno oko toga. Aa za pomoć u obnovi kose, pokušajte neki od ovih savjeta. Ja kako imam jako gustu kosu, nisam dosad nakon poroda intervenirala, nije bio baš tako drastičan gubitak. Tako da ne mogu dati savjet, samo objašnjenje što se dešava. Rodila sam prije 2 mj.i još mi je bolja i sjajnija kosa.
2022 03 05
Poslije poroda mi se bujna kovrdžava kosa skroz izravnala i što kažete jako ispadala, otišla sam frizeru i tražila savjet jer je to jako davno bilo naravno nisam se mogla gledati falila mi je moja kovrdžava kosa htjela sam dati blagi minival, na to frizerka je bila korektna i rekla mi je nemojte ostavite i za najdulje mjesec dana Vaša će kosa doći u normalu, najbitnije je ono da je moja kosa već nakon 5 ili 6 pranja počela se kovrdžati i stvarno je došla u normalu, a to je bilo 86. godine , ja da sam na Vašem mjestu bih počela kako je navedeno napred ricinusovo ulje i pakunzi, nije na odmet se ni posavjetovati s liječnikom., ali vjerujem da će Vam se kosa vratiti u normalu dok hormoni se malo poslože poslije poroda., jako Vas dobro razumijem jer mene je bilo strah se počešljati koliko je ispadala ali se isto obnavaljala. Sjećam se da mi je to bio veliki stres, pa nije na odmet se posavjetovati sa liječnikom. Sretno.
2022 03 05
Prvo treba provjeriti hormone ( ja sam trebala stat pit kontracepcijske npr. , jer mi je isto dosta kose pocelo opadat ). I ne susim kosu vise sa fenom, pokusavam ju prat 2 dana u tjednu. Vecer prije pranja ju namazem sa ricinusovim uljem u koje sam dodala 30 kapi ruzmarinovog esencijalnog ulja i to utrljavam u tjeme, te masiram vlasiste. Isto tako, koristim sampon od koprive ( OD TINKTURE ), i u njega se isto moze staviti par kapi ruzmarinovog. Meni je jakooo puno mladih pocelo rasti. I isto tako je super tinktura od koprive ( ali bas sa stranice od tinkture ), odlicna jee!
2022 03 08
Hvala na super savjetima 😊😁 ono sta jos nisam.probala pokušat cu ❤ samo da se vide rezultati.. ..dakle kosu uistinu extremno njegujem opcenito, sa redken maskom,macadamia,kreastase, loreal, od prirodnih sastojaka ulja sva moguca (kokosovo,maslinovo,arganovo,ricinus,ruzmarin), avokado maska, nema sta ne koristim super je kosa bila ali sada je u uzasnom stanju ..prije trudnoće je bila lijepa da napomenem nije bilo problema s njom..nadam se da to nece vremenski dugo trajati..jedino sto sam primjetila da je koža najljepsa ..ah ti ludi horomoni 🙈🙈
2022 03 08
Tinktura od koprive! (ako dojite mislim da mozete tek kad prestanete). Meni puno pomogla ne samo za kosu nego i zeljezo i opcenito sam se osjecala bolje, narucila sam bas na stranici Tinkrura.hr
2022 03 10
> suzistyle26: > Tinktura od koprive! (ako dojite mislim da mozete tek kad prestanete). Meni puno pomogla ne samo za kosu nego i zeljezo i opcenito sam se osjecala bolje, narucila sam bas na stranici Tinkrura.hr Hvala Vam 💚😊😊
2022 03 15