Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Njega tijela, ljepota, kozmetika /

Keratinsko ravnanje kose

Pozdrav svima ☺️ Ako netko ima iskustva sa keratinskim ravnanjem kose Chocochoco tretmanom ako može napisati kako je zadovoljan rezultatima? I ako imate preporuke za Split? Hvala 😘
2022 04 01
Tretman je odličan i meni traje mjesecima, radim ga već godinama u Frizerskom salonu Ksenija kod Zavoda za Zapošljavanje, frizerka Dragica.
2022 04 01
Hvala vam na odgovoru, čitala sam po forumima svakakva iskustva da je kosa par mj nakon tretmana dosta suha oštećena i da otpada pa sam se dvoumila 🤷🏼‍♀️> vedranapv: > Tretman je odličan i meni traje mjesecima, radim ga već godinama u Frizerskom salonu Ksenija > kod Zavoda za Zapošljavanje, frizerka Dragica.
2022 04 02
ja sam radila jednom i upravo se spremam ponovno meni je skroz ravno bilo cca 3 mjeseca onda se počeo gubiti ta ravnina .. inače ne koristim sve one njihove šampone i preskupe regeneratore nego najnormalnije šampone i isti je učinak zna li netko kolike su cijene inače ? po meni za tako malo proizvoda dosta skupo čak sam i razmišljala da ga sama radim , kupim i namažem sama nema puno pameti :)
2022 04 02
> Vicky1: > čak sam i razmišljala da ga sama radim , kupim i namažem sama nema puno pameti :) Nemojte :) bitno je znati točno koliko se tog preparata stavlja na kosu, pa onda pramenčić po pramenčić izvlačiti peglom, meni je to prekomplicirano i trajalo bi valjda satima ;)
2022 04 06